250

Джони

преди 1 месец

Точното заглавие е "Работодатели търсят роби... и не намират". Трябва пълен рестарт за България и истински реформи.

249

Уууу

преди 1 месец

Не разбрахте ли вече 30 години истината-работодателите в България търсят работници, но ако може освен да им работят, да може и да им плащат, че им работят.

248

Анонимен

преди 1 месец

Вярно е че са неграмотни,но е възможно да бъдат обучени,за това има и разряди,степени...Образованието е приключено, за съжаление, има само гнет и гърч.Така че не децата са виновни.

247

Fallschirmspringer

преди 1 месец

Преди години в нашата малка фирма взехме две момчета,с бакалавърско ново/недоучил инженер/ от ТУ.Работим в областта на микровълновата техника и реших да им проведа едно леко препитване,за да знаем на какво можем да разчитаме.Започнах както се полага с уравненията на Максуел,като на въпроса за тях получих отговор от типа"Май сме чували".Продължих с лек спад във въпросите в областта на математиката,булевата алгебра,теория на сигналите и т.н.,но отговорите,които получавах бяха като цитираният

246

Анонимен

преди 1 месец

Да вземат неваксинирани,да си ги обучават,да ги заплащат както подобава,ама не,нали?За тези заплати и африканци ,филипинци няма да им работят.

245

22 МСП

преди 1 месец

""Нова норвежка реклама представя дядо Коледа като гейКраткото филмче бе прието положително""И все по -надолу , и все по надълбоко.Тези ,които искат да не работяг ,да не могат да работят нищо ,което носи висока принадена стойност,да стават "дядо Коледа"".За тях тав е истината.

244

Анонимен

преди 1 месец

Квалифицираните са извън България, затова!

243

Киро Кюмюря

преди 1 месец

Ала-бала! Като си некадърен плондер с четвърти клас кой щъ вземе?! 80%...

242

ТИКВТА КРАДЕ

преди 1 месец

Параграф 22 ли е? Безработицата расте, а работодатели търсят кадри....ИСКАМ 5000 БОНА И СЕ ХВАЩАМ НА РАБОТА.

241

Диди

преди 1 месец

Ако се приема, че 50-100лв над МРЗ е огромната заплата, която искат хората малко нереално ми се струва. Защото никой не си прави сметката как ще си платиш квартикарат,тока и храната.

240

ГОСПОД НЕ ЗАБРАВЯ

преди 1 месец

Пълна ликвидация на тн"Министерство на труда и социалното дело"..АМАН от издържани с ограбвани от народа милиарди годишно бюрократи..НАд 900 000 граждани получават НЕЗАКОННО заплати от бюджета като 'служители " от доказано престъпни министерства и ведомства и техни храненици..Престъпниците от МВР чакат и по 20 заплати при ранно пенсиониране за вярна служба на доказано престъпни групировки на власт в София ..

239

Валери

преди 1 месец

Скоро попаднах на обява от някакъв оптимист който си търси чистачка с компютърна грамотност и английски. Много се притеснявам дали си е намерил горкият работодател.

238

Програмист

преди 1 месец

До 241 : Аз не говоря като работодател а като физическо лице. Изкарвам си всяка стотинка с честен труд, и плащам данъци върху целия си истински доход. На годишна база плащам колкото един среден клас нов автомобил. Нещо много си се объркал драги.

237

Ало Програмиста

преди 1 месец

В Бг 70 процента от приходите в бюджета идва от гражданите,а не от фирмите.Така ,че по-полека.Знаем ,че капиталистите сте манипулатори.

236

Анонимен

преди 1 месец

Висока заплата за мен е над 10000 лева бруто на месец. 5-8 хиляди на месец е нормална заплата. 8-10 хиляди е нещо средно между нормална и висока заплата. Ниска заплата е под 3000 лева на месец. За тази "бизнесменка" висока заплата е май 660 лева месечно.

235

Анонимен

преди 1 месец

Искали веднага високи заплати. Ами за тези дебеловрати бизнесмени-демократи всяка заплата по-висока от минималната е висока

234

Анонимен

преди 1 месец

Някой май не знае какво означава "параграф 22" - Те от днеса са чели само "Винету" и то до половината. Не са я чели тази книга на Джоузеф Хелър.

233

Свиневъд

преди 1 месец

Работата е циклична, като станат много маймунки на клона той се чупи , а те се разбягват да си търсят друг клон. Някои си намират по-хубав клон, други пък остават на земята и си мечтаят за стария клон, зашото другите свободни в момента са някакваи изсъхнали съчки.

232

червен ДС феодализъм

преди 1 месец

Ратаи търсят за работници.Питайте стари хора как са работили ратаите.Накрая излиза, че робуват!

231

ъъъъъ

преди 1 месец

Някой май не знае какво означава "параграф 22". Не е учудващо де, в селската кръчма няма как да знаят такива неща.