39

Коприва

преди 2 години

А по какви причини ние тук следва да се съобразяваме с изявленията и предписанията на организация, оглавявана от човек, който не е медик и в собствената си страна е опетнил името си с медицински скандал? В мътни води, казват, плявата изплува отгоре. Ако бяха се погрижили да предоставят образци от вируса и методики за изследване на отделните държави, да седнем и да мислим по въпроса.

38

НЕКОЙ

преди 2 години

Да боядисаме сопи в черно и да се залавяме за работа. До пълно лечение на СЗО.

37

Анонимен

преди 2 години

СЗО че чудят какви бройки къде да спуснат, да може черните кардинали да си свършат спокойно работата.

36

Анонимен

преди 2 години

А от Папуа Нова Гвинея коги?

35

НЕКОЙ

преди 2 години

Както винаги съм писал, цялата тази простотия ще свърши на 31-ви март 2025-та година.

34

Дедо

преди 2 години

Тъз работа без насилие , абсурд да мине някога !

33

Истина ли

преди 2 години

ЗА ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ВИНОВНО ЧОВЕЧЕСТВОТО ДАДОХМЕ ИМ ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ КАКТО СИ ИСКАТ А НИЕ БЕЗРОПОТНО ГЛРДАМЕ ,,ЛУД НЕ ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА А КОЙТО МУ ГО ДАВА"АКО ВСЕ ОЩЕ СИ ТРАЕМ ЩЕ НИ УМОРЯТ ТОЗИ БЕЗУМЕН ЕГИПТЯНИН ПОСЯГА И КЪМ ДЕЦАТА НИ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТВЗИ Маниполатори и ЛЪЖЦИ ТЕ ГЛЕДАТ САМО ПАРИТЕ А НЕ ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

32

Шах

преди 2 години

Очаквах да отмине след 5--6 години, но виждам .,Безнадежно е.

31

K

преди 2 години

Хората с естествен имунитет изобщо да не се притесняват - прекаралите к19 имаме клетъчен имунитет и много други видове антитела и ще имаме нормален имунен отговор и срещу този щам. Ваксинираните няма да са защитени, защото мутацията е именно във въпросния S протеин. Локдаун за ваксинираните!!! Равни права и свобода за всички останали!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден нова доза до откат до пълна победа над фашизма и комунизма!!! А тая медицина дето ми говяорите за Биология и медицина, дето сега я учат е някаква нова, щото още през 60те години в учебниците пише че ваксинация срешу всякакви коронавируси е безпочвена заради краткия им живот и мутация средно на под 42 дни... Ама вие много сте влизали явно и по биология...

29

Анонимен

преди 2 години

СЗО е създадена преди 70 г частна фирма

28

Анонимен

преди 2 години

Айде пак боц боц и пак затворени и пак с пaрцал на устата....

27

Анонимен

преди 2 години

А леле майкоооо

26

Що си играем

преди 2 години

на шикалки? На всички ни е ясно,че това е един преднамерен геноцид спрямо човечеството! Поне малко мъжество да имат тия " заинтересовани" лица и да кажат-ще ви морим напр. до септември 2023 г. или до декември 2024 г. А тук само пари прахосват-за конференция, за пътни, за " секретарки"...

25

Анонимен

преди 2 години

Това не беше ли теория на конспирацията? Че ще се "появи" нов щам, заради който трябва да се засили ваксинацията, ограниченията, мерките и в крайна сметка пълното лишаване от граждански и човешки права?

24

Анонимен

преди 2 години

Аха, айде, ей го и в Израел. Сега са пуснали статията. Първия ден в Ботсвана и хоп на следващия - в Израел. Да, всеки ден милиони хора пътуват между Ботсвана и Израел. Как ли не!

23

Анонимен

преди 2 години

Щамовете са реалност и за тях са виновни маниаците, които направиха масова ваксинация, въпреки предупрежденията на ваксинолозите и вирусолозите. По естествен път всеки вирус еволюира в посока по-висока заразяемост и по-ниска смъртност, но при масова ваксинация, печеливш щам е този, чиято случайна мутация сполучливо заобикаля ваксините. Това е. Те си я създадоха сами тази катастрофа - напълно съзнателно.

22

Анонимен

преди 2 години

СЗО: Затова е необходима 4-та доза - супер бустер!Със старата ваксина, разбира се....по-евтино е за Файзер...

21

Анонимен

преди 2 години

Как все ги намират в страни от третия свят. Доста удобно. После от Ботсван - хоп в Англия. Или е опасно да се каже, че първо в Англия се е появил. Тогава ще почнат въпроси - ама да не би заради масовата ваксинация...?

20

Случаен

преди 2 години

Стига глупости! Пуснете децата на училище *** такива!