23

Анонимен

преди 2 години

Трябват яки закони-в Англия ако докоснеш жена си до там.Присъдите са години без право на съкращаване или помилване.Освен това влизаш с криминално досие ,което автоматично те прави безработен без право на помощи или годен само за овчар например,Това ако се направи и тук *** шопара ще се кротне и ще мисли преди са вдигне ръка!

22

Анонимен

преди 2 години

Защо има минуси на коментара на Еми?!! Това е самата истина! Ето защо в България няма разбиране към този проблем и ще има още много жертви!

21

Анонимен

преди 2 години

Горките жени, трябваше да отидат да протестират пред руското посолство и централите на неговите верни адепти Атака, ВМРО, Възраждане и БСП.

20

Анонимен

преди 2 години

Не си ли помогнете сами, никой не е в състояние да го направи. Четете и се информирайте. Един човек може да бъде усетен още на първа среща, затова си отваряйте очите на четири, въобще си слушайте цялото тяло!! Важи и за двата пола - хищникът може да бъде и мъж и жена. Иначе имам усещането, че подобни организации се поддържат от човешкото страдание, но така като гледам нищо не вършат. Лъскава опаковка, а в сърцевината изгнило. Овластяване на жените, звучи като на баба ми хвърчилото :)))

19

Ейми

преди 2 години

Когато бях малка, бях свидетел на ужасно насилие от, човекъ който, ме е направил към моята майка. Всичко това ме беляза до ден днешен и не желая да имам семейство, заради това.

18

Анонимен

преди 2 години

А нещо по въпросът с насилието към мъже? Или то такова нещо няма и си пеем само това, което нас ни интересува.

17

Я, па Я

преди 2 години

До А мъжетеНа арменския поп или на радио Ереван.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам за какво реват тия. Жените щом срещнат свестен мъж го слагат в кръга на приятелите. Нямат тръпка, докато не намерят играч, леко кривнал от правия път, който да превъзпитат. Е да ама не всяка *** става човек. И като завалят шамарите се питат - е що стана така.

15

А мъжете

преди 2 години

Къде да съобщаваме за случаи на психичен тормоз?

14

Факт

преди 2 години

Е ,че сме в демографска криза, и за това предлагам мъжете да се стегнат и да ни докажат ,че са си самодостатъчни, да раждат ,да се замозадиволяват и физически и емоционално. За мен на този етап кариерата е на първо място ,а това ми дава възможност да пътувам по света , да срещам и контактувам с ителигетни , мислещи хора, ако някога реша да включа брак...

13

Веднага, да, сега!

преди 2 години

Аз съм живял в Европа, познавам централна и Румъния. Нашите нрави нямат нищо общо с европейските. Те са най-близки до анадолските. Казвам го със съжаление. Майка ми търпя десетилетия тормоз, психически и физически. И всичко уж заради децата. Много жени зависят и финансово, или пък собствените им родители не им давам да си тръгнат. Какво ще кажат роднините, комшиите като разберат, това са доводите. Наистина, една тормозена жена трябва веднага да бяга, а не да слуша лоши съвети от кого ли не!

12

Анонимен

преди 2 години

Давахa една по тв ...работила в бар запознала се с един ,било любов и радост )и накрая тия е натаупал здраво ,но не каза защо ,иначе се оплаква...че къв мукар търсиш

11

Плоскоземен нискочел

преди 2 години

Шериатската конвенция, ще ратифицирам с 2 ръце и две ноги.Сега трийте и блокирвайте.Патриархат! Йехова беше прав!

10

Протестите

преди 2 години

И Промяната на законодателството няма да решат този проблем . За да се постигне промяна ,трябва да се променят патриархалното мислене и манталитет, а това никога няма да се случи в държава като нашата .

9

Подтекстът е ясен,

преди 2 години

така че лесно може да предположим кой е организирал този "спонтанен" протест.Цели се подготовка на общественото мнение и лансиране на идеята колко е навременно и належащо преразглеждането на позицията ни по отношение на Истанбулската конвенция,в изпълнение на директивите на сороските НПО-та и главно водещия политиката ни чрез клонингите си у нас ментор "Америка за България".Харесвам САЩ,но не харесвам НПО-тата и,рекетиращи и насилващи други държави да играят по нотите им.

8

Анонимен

преди 2 години

Най лъжливия и манипулативен сайт ще издира хора ,коиъо се възмущават от лъжите им и щяло да ги дават на корумпираната полиция.

7

Анонимен

преди 2 години

Била съм в такава фондация. Заплащането е добро, но трябва да лъжеш и манипулираш обществото. Целите са съвсем други от обявените. Уж за защита на жените се изкарват мъжете насилници. Забележете само белите!

6

Анонимен

преди 2 години

Преизбраха Фигуранта и се почна масова чистка на коментари. Бяхме на 111 място догодина ще сме зад 150, по-зле дори от Русия. Терминала зове! България загива!

5

Аууу

преди 2 години

Глупости - България е номер 1 в европа да си жена The best countries in Europe for women to work - Yahoo Finance

4

Анонимен

преди 2 години

Феминизъм, лгбт, отнемане на деца, фалшива епидемия, смъртоносни ваксини, финансова криза и прииждащи терористи. Да ни е честита гладната 2022 :)