13

ttt

преди 16 години

Всичко беше прекрасно...ако дойде пак в БГ , пак ще отида на концерта й. Успя за завладее публиката и въпреки , че в началото повечето зрители(включително и аз) бяха сковани и може би донякъде скептични , то към края на шоуто нямаше човек , който да не е на крака , да танцува, да пляска и да вика с все сила. Определено си заслужаваше.

12

Фани

преди 16 години

Продавам билета си за концерта на Кайли Миноуг. Цената му е 35.00 лв. Който се интересува, нека ми пише на: fanychka***abv.bg

11

Trinity

преди 16 години

@ Изпростяващият "оффф"-Анонимко: Йоуу, то затова видхте Пинк през крив макарон. ;-) Не казвам, че жената е винована - няма да пее пред 500 души, я! Иначе, дори в някое забутано индианско село да беше решила да пее - пак щяха да се съберат повече индианци, тъй че - да, "***" държава сме и много си е права Кайли да си носи всичко. Да бях на нейно място изобщо нямаше да си вясна миньонското 4-буквие в забутана държавичка (да пея за БЕЗПАРИ - в сравнение с останалите й концерти в Европа, цените на билетите тук са направо смешни; друг е въпросът как са спрямо нашия стандарт). Така че, освен да благославяме късмета, който едва ли ще ни повтори.. друго не виждам какво може да се направи.@ mitreto: Какво общо имат двете с Милен?!? О.ооо Стегнете се малко бе, хора.. Милен, Мадона, Кайли - все певици са, но само толкова. Къде виждате прилики, че да църкате сравнения нон-стоп, не разбирам.

10

преди 16 години

Тая като че ли ще векува в Бг........няма в София луксозни ресторанти с френска кухня,че ше и се строи специален само за нея......ние все едно сме индианци ........***......е такива избивачки на комплекси как ги обичааааааммммм.....Кефи ме Пинк,непретенциозна по турнетата,смесва се с "обикновените" т.е неизвестните хора,не капризничи.......а тва гномче на к'ва се праи.....

9

kristina

преди 16 години

Bravo KYLIEE!!!!!!!!!!!!!

8

Mirobg

преди 16 години

Хаййдеее идвааай вечеее! :)

7

преди 16 години

На кой са шатрите ?

6

преди 16 години

На кой са шатрите ?

5

преди 16 години

E kak taka shte pee ot scena s visochina 22 metra??? Tq nqma da se chuva izobshto :) hahahaa

4

ирина

преди 16 години

работи неуморно,победи болестта,полага всички сили,талантлива,способна,чаровна и господ я възнаграждава,не без нейни лични заслуги.

3

mitreto

преди 16 години

Ne e kato Mylene!

2

gost

преди 16 години

Абе тия ве4е срам нямат- 15 готвача, как ще си избият разходите не знам

1

stoned

преди 16 години

Biyatches ;)