53

Пълна тъпотия

преди 2 години

е това с тези тестове! Изобщо едни пари на вятъра, можеха да ги дадат за много по-смислени неща, като организират всяка събота/неделя сещи с учениците на открито да ги заведат някъде. Можеха да ги дадат и да направят центрове около училищата за безплатни тестове за антитела.Ама не, да се дава на директорите, учителите и фирмите......

52

S

преди 2 години

Те затова са го сложили. Именно защото е мека Мара. Затова и ще остане.

51

Анонимен

преди 2 години

Тези тестове нищо не засичат, в клас се оказа, че четири са болни от ковид и двама от персонала, а тези тестове показват отрицателни.

50

Анонимен

преди 2 години

Прочетох насоките на МОН за присъственото т обучение, но никъде не открих да пише за общините със заболеваемост над 500, като столицата.

49

анонимен

преди 2 години

Този министър Денков е мека Мара.Трябва да го махнат незабавно,нито едно адекватно решение не е взел за времето на своето министерстване.Виждат,че с това тестване процентът на положителните(и то без зелен сертификат) ученици и учители е минимален,значи проблемът не е там.Не те продължават да държат големите онлайн,а за тях това дори е по-пагубно отколкото за малките.

48

Анонимен

преди 2 години

Просто кажете не на експеримента.

47

Не е за вярвяне, но

преди 2 години

е факт. Току-що, търсейки приказки за малки деца, попаднах на детски сайт, в който открих приказката "Хипопотамът, който се страхувал от ваксини". В търсачките излиза веднага. Прочетете я, моля! Това е още едно доказателство, че става дума за промиване на мозъци, не за здраве! Няма да спра да публикувам този пост под всяка статия за ковид и ваксинирането. Нима ще оставим децата си в ръцете на тези, които търсят само и единствено печалбата от "ваксините"???

46

Анонимен

преди 2 години

До Д Сценарии за вълнЪ, сценарии за правителство ... Кофти сценаристи. Публиката не ще да участва.

45

Математик от ЩАБА

преди 2 години

Къде са тия 200 000 ученика и персонал по българските училища ? Или ще тестваме и университетите

44

Анонимен

преди 2 години

4 млн тестове х ? лева единия .... В тая държава образованието вече е лукс пък било то и за 1 месец. Като ги ваксинирате дечицата, гледам че все натам ви влече, ще спрете ли да им правите тестове? Неееее ... щото не моете де се спрете.

43

Анонимен

преди 2 години

камъни глави министри министри камъни глави. ***, дръжки на микрофони

42

Картофчо

преди 2 години

За какво са им още!? Досега потрошиха 300-400 хиляди и откриха 5 ученика! Експериментът показа че в училище си е напълно безопасно спрямо тази "велика" болест. Децата не се разболяват или вече са го изкарали набързо като грип, та вече имат имунитет!

41

Д

преди 2 години

Имам чувството, че живвем в една мета-вселена на долнопробен филм от онзи странен жанр комедия-ужаси!

40

Глъм

преди 2 години

Толкова отдавна се чудя какво да измисля което да струва 1 лев ,и един мил. души да го купят за да стана милионер. А то толкова просто задължавам 1 мил. да харчат по 15лв на седмица и ВОАЛА.Подписвайте още деклараций ,следващото е препарати по 20 евра на 3 месеца.

39

Анонимен

преди 2 години

Да тестват децата поне по 4 пъти седмично да тръгне тая икономика!

38

Фют

преди 2 години

Хранят децата на цена от 2.50лв на ден, но ги тестват за 15лв . Страшна промяна, тия не само няма да изкарат и една година , но и най-вероятно ще са първите пребити политици в България.

37

Анонимен

преди 2 години

Я децата да си ходят на училище а тези дето ги е страх да си ги държат вкъщи. Само разходи за глупости.

36

Анонимен

преди 2 години

Не само ние ги пълним ,ми нашата фирма кой е пълни )

35

AnonymouZ

преди 2 години

Какво няма да измислите още, само и само за да са Ви пълни Чекмеджетата! Тоя номер Горе не Минава!

34

дааа

преди 2 години

Какво крадене ще падне , бедна ви е фантазията .