42

Испер

преди 1 месец

Трогателно е желанието да се сложи под съмнение изборният резултат. Ако наистина имаше основания за това бития кандидат отдавна щеше да се е оплакал на всички включително и на арменският поп.

41

Анонимен

преди 1 месец

голяма цензура, май се върнахме в болшевишките времена, не може срещу партията майка да пишеш явно, не е разрешено... по свобода на словото сигурно сме след уганда

40

Анонимен

преди 1 месец

До Испер___въпроса е като гласуваш за някой различен от червените, машината какво отчита, как е програмирана, все пак само ние, Венецуела и Белгия (където стояха без правителство доста време) гласуваме с машини, нормално е човек да се замисли, защо западняците гласуват с хартия?... сигурно са по-прости и бедни от нас

39

Испер

преди 1 месец

Който е искал да гласува е гласувал. Дори само пет процента да са гласувалите това нищо не променя. Няма информация да е било пречено на когото и да било да гласува, ако желае.

38

?!?

преди 1 месец

Да признае българско малцинство, да промени отношението си и учебниците си. Да се уточнят историческите факти и личности. До тогава няма ДА. Или преди някой български политик да направи нещо срещу тези ценности ще бъде свалн и ... Ние помним и няма да забравим борбата на българите за Македония

37

Анонимен

преди 1 месец

'Президента на Република България беше избран с огромно мнозинство' -------- кРадев бе избран от 20% от българите. 10% гласуваха за ГЕРБДжиПков, 70% не гласуваха.

36

Черепа

преди 1 месец

Фигоранта кой го бръсне за слива.

35

Испер

преди 1 месец

Радев е действащ президент избран напълно законно в сложен и оспорван демократичен процес.

34

Анелия

преди 1 месец

Хубавото на нашето време е, че всеки маргинал може да се изказва, както на него му харесва.

33

факт

преди 1 месец

до испер : фигуранта на Република България се казва румен радев !

32

За незапознати

преди 1 месец

Президентът на Република България беше избран с огромното мнозинство на гласувалите машини ! Ще ви се наложи да свиквате с тази изборна измама !

31

Испер

преди 1 месец

Повтаряме за все още неориентираните - президента на Република България се казва Румен Радев.

30

Испер

преди 1 месец

Президента на Република България беше избран с огромното мнозинство на гласувалите. Ще ви се наложи да свиквате с тази мисъл.

29

бай Вълчо от Хисара

преди 1 месец

До АнонименАми да видим твоя идол Б.Б. що направи за селското стопанство.3 кризи: прасета,кози,крави,овце!Всичко под ножа.Що остана? Да внасяме сирене от Гърция/фета/,от унгария /бри/от италия и франция каквото се сетиш.А,бе що не го вка.#aм на ***?

28

Анонимен

преди 1 месец

Радев-оставка ,докато има шанс България ДА бъде спасена !!! Четири милиона българи са срещу него ,заради метежа ,гласуването с машини-менте и затова по -голямата част от тях ,не ГЛАСУВАХА ОТВРАТЕНИ и омерзение от него ...

27

Боримечката

преди 1 месец

Кои хора няма какво да ядат в БГ? Аз лично ще им доставя ядене за да има какво да ядат

26

ГДБОП

преди 1 месец

Да ги арестува за 24 часа по члена за използване на език на омраза, основан на народност.

25

Боримечката

преди 1 месец

Като се има предвид скоростта с която се изменя ЕС, може да стане така, че макетата да няма къде да влизат. Е винаги могат да влезнат в двора си и да си прекопаят градината.

24

Анонимен

преди 1 месец

ПРОФЕСОР ИСКРА БАЕВА:СЛЕД КАТО РУСИЯ Е ОКУПАТОР В КРИМ,ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)

23

Анонимен

преди 1 месец

А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА,ЧЕ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ...