105

...

преди 2 години

"...престъпление по чл.162 от НК - проповядване на омраза..." добре е да го запомнят изперканите антивакси,които се заканват със саморазправа и убийства,ако им посегнат на свободата да сеят вирусна зараза...

104

ШибиРиби

преди 2 години

Тук вече малко са се попрестарали мильофците. Едно е закана за убийство друго е некой npocтак да каже какво мисли.

103

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези простащини. Със сила ли ще се затварят устите на хората? Фашизъм навсякъде.

102

Анонимен

преди 2 години

А имало ли е наистина още един спасен пътник ,който сега липсва и не се знае къде е и е бил от арабски произход ? Или е фейк нюз?

101

Анонимен

преди 2 години

Много е важно какво е написал.Защото все пак едно е да изразявал мнение,друго е да всяваш омраза. А може и да е изказал лоши неща за починалите в катастрофата.В България има демокрация и свобода.Но не трябва да има свободия.Когато искаме някой друг да спазва нещо,трябва да покажем и да даваме пример за това.Езика на омразата,национализма и фашизма трябва да бъдат забранени и изкоренени.Много пъти и в този сайт съм попадал на подобни изказвания.

100

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо само един. Прочетох много коментари и ме хвана и ярост и срам, че живеем заедно с едноклетъчни. Как може човек да се зарадва на смъртта на друг човек?! И животно няма да изпита такова чувство! Дано го осъдят ефективно и за дълго!

99

Анонимен

преди 2 години

Чак ми стана интересно какво толкова е написал, че да го арестуват за "коментари, несъвместими с морално-етичните норми", както и по кой закон са го арестували. Иначе същата тази прокуратура дреме, когато един министър председател буквално псува в ефир или пък спи с пистолет то шкафче, пълно с банкноти.

98

полковник Колев

преди 2 години

В условията на *** демокрацията, другояче мислещите нямат право на мнение и на глас!!!

97

АНТИВАКСЪРИТЕ СА..

преди 2 години

СЛЕДВАЩИТЕ АРЕСТУВАНИ....... ЛИЧНО РАДЕВ, РАШКОВ И КАЦАРОВ СЕ ИЗВЪРТЯХА ЗА КОВИД 19....И СЕГА ШЕ ВИДЯТ - КОН БОБ ЯДЕ ЛИ........

96

КОГА АРЕСТУВАТ РАШКО

преди 2 години

ЗА КЛЕВЕТАТА, ЧЕ БОЙКО ЯДЯЛ ЧОВЕШКО МЕСО И КАЙМА..???....... АЛООООООО..

95

Анонимен

преди 2 години

А такаа. Ето ви поредната доза демокрация!!!

94

ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ

преди 2 години

РАДЕВ И РАШКОВ ГИ ЗАПОЧНАХА..... АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ГИ ОСВОБОЖДАВАТ... А ЕТАЖА ЗА ТЯХ В ЗАТВОРА ГО ПРЕОБРАЗУВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИЦИ......... "ДА ЖИВЕЕ ДС/БКП"...!!!....

93

Анонимен

преди 2 години

Байко Рашков и Румен Радев връщат методите на ДС в играта!

92

Moралист

преди 2 години

Така и трябва, само така лошият материал ще се пооправи, трябва и по-далече да се отиде - рязане на езици за клевета, ръце за кражба и т.н. Само така ще се оправим като народ и държава. Много добре са направили с тези арести.

91

Радко Младич

преди 2 години

Това наистина ли се е случило!??!Питам защото до сега не знам да е имало такъв прецедент...Да арестуват някого ЗАРАДИ КОМЕНТАРИ ВЪВ "ФЕЙСБУК"!?!Не знам дали си давате сметка КАКВО означава това!?!И кога изобщо е гласуван подобен закон,според който човек може да бъде арестуван заради подобно нещо!?!

90

А БОЙКО Е ДЕМОКРАТ

преди 2 години

ОСТАВИ ГИ ДА ГО ПЛЮЯТ, ДА ГО КЛЕВЕТЯТ, ФАЛШИВИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА.... И НЕ ИМ ПОСЕГНА, ВЪПРЕКИ ЧЕ МВР БЕШЕ МУ В РЪЦЕТЕ.... ХРИСТИЯНИН Е ЧОВЕКА............. А НЕ К.ОМУНИСТ - УБИЕЦ..........

89

До 87

преди 2 години

Ти от тях ли си? Колко то тях са ти роднини?

88

1 539 650

преди 2 години

са доносниците, агентите, сътрудниците на ДС/БКП... които избраха РУМЕН РАДЕВ........... И ВЪРНАХА ДС/БКП НА ВЛАСТ............от тези нация не става....... Предатели...!!!

87

doko

преди 2 години

Надявам се тази новина да събуди нечии закърнели мозъци подвизаващи се по форумите.

86

Пфу

преди 2 години

Кой как си го направи така си го живее. Помощ няма да има отникъде!