32

Анонимен

преди 2 години

Ваксините вероятно помагат в някои случаи и то за кратко , но предполагам, че ще компрометират естествения имунитет на хората срещу нови щамове на вируса и като цяло. Не се води никаква статистика, какво се случва с ваксинираните и дали има някакви здравни последствия.

31

Анонимен

преди 2 години

ЕС даде сигнал на васална България, че ще наложи санции заради ниското ниво на ваксинация.

30

Анонимен

преди 2 години

В Африка е ваксинирано по-малко от 6% от населението. Вече няколко месеца, СЗО в седмичните си отчети за пандемията, нарича Африка "един от най-малко пострадалите райони на света".

29

Анонимен

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана и под жестоки санкции наложени от ЕС. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и на хранителните продукти, няма енергийна криза, няма локдаун и задължителни ваксини.

28

Анонимен

преди 2 години

Пари са напечатани в изобилие, пари много! А реални ресурси и стоки - няма. Вече се усеща лека паника в целия западен свят. А какво ще бъде зимата и след това, и ако всичко продължи до 2022, 2025. Как мислите, ще продължи ли, или ще се намерят от някуде ресурси, или ветровете ще задухат по 24 часа и слънцето ще грее 20 пъти по-силно 24 часа за да има енергия от вятърните мелници и соларните панели? Или ще има локдаун след локдаун и "доброволни" ваксинации.

27

Анонимен

преди 2 години

В Европа ги задължиха по други начини, много по интелигентни, и хората се ваксинираха над 80% Само в България конспиративните теории надделяват!

26

До: номер 25

преди 2 години

"Указ за интеграция на Съюзната държава. " С други думи, преведено на немски език на това му се казва Anschluss!

25

4 кризи

преди 2 години

Пандемийна. Енергийна. Логистична. Продоволствена.

24

Анонимен

преди 2 години

Президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко подписаха указ за интеграция на Съюзната държава. С указа се одобряват всички 28 съюзни програми, одобрени през септември, както и основните насоки за прилагане на разпоредбите на Договора за създаване на Съюзната държава за 2021-2023 г.

23

До 18

преди 2 години

НЕ ЛЪЖИ! БОГ ГЛЕДА! ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ! СИЛНИЯТ АЛКОХОЛ САМО УВРЕЖДА, НА НИКОГО НЕ Е ПОМОГНАЛ!

22

Анонимен

преди 2 години

Обвиняват протестиращите срещу сертификатите (не срещу ваксините), че си слагали жълти еврейски звезди в знак на протест. А тези обвинители, знаят ли как жертвите на нацистите са били задължени да носят тези знаци? Явно много хора не познават историята каквато е, а пропагандата. В Нюрнбергските закони е било записано, че "евреите имат правото да носят своите национални символи"! От това се е стигнало и до т.нар. "сертификати за чиста арийска кръв"!

21

Обективно

преди 2 години

ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ Е ПРОСТО ДРУГА ФОРМА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ. НЕ ЗНАМ ЗАЩО НИ СМЯТАТЕ ЗА ТОЛКОВА ТЪ..ИЧ КИ!!!

20

Боц в сърцето

преди 2 години

Още на 8 ноември списание Circulation на Американската кардиологична асоциация публикува статия (номер 10712, ако решите да търсите) с данни за рязко увеличен риск за тромбози, кардиомиопатия и други съдови нарушения при набодените с мРНК ваксини. Списанието се издава от 70 години и е едно от най-авторитетните в тази област. Какво разправяха за ползата от ваксините, които не спират разпространението на вируса, но "намаляват" риска от смърт? При боцкане през 6 месеца - сигурни масови увреждания.

19

15-ти свери си

преди 2 години

часовника. Даващите фира антиваксъри са с по една или две ваксини,без бустерна доза, гътнали се преди 14 ия ден след последната ваксина.Ти с колко си?

18

Анонимен

преди 2 години

Верно ли? Тоя от Плутон ли пада? Че най-далеч? Европа, Америка и Австралия станаха концлагери, тоя тръгнал да лъже, че чумата не е идвала по тия места.

17

Майната му на ЕС

преди 2 години

Само домашната ракия помага. 48-50 градуса отлежала сливова и вируса изчезва. Другото там ваксини максини, хапчета всичко е фалшификат. Само ракийката помага. И свински пържолки и кебапченца и кюфтаци и червено вино. Ако имате и кисело зеленце и туршийка направо е топ.

16

Нане

преди 2 години

Алоу, ковиваксите, ко сте се разпенявили бря... Я марш...)))

15

Анонимен

преди 2 години

Ние от бг нямаме никаква нужда от вашите убийствени ваксини айде стига с тия ваши убийствени ваксини и реклами и простотии забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига

14

Анонимен

преди 2 години

Обаче да кажем, че Беларус наложи същите мерки само, че срещу ваксинираните, тогава ЕС ще ореве орталъка, че ваксинираните са дискриминиранис отнети права, а после ще наложат санкции на Беларус.

13

Нане

преди 2 години

С тоя сме пили заедно... Не е лошо момче, ам е герверастче...)))