49

полу-анонимен

преди 2 години

Канада има ваксинирани 75% от населението (80% от 12 годишни и нагоре), около 2500 заразении 25 починали на ден . Това при 36 милиона население. В интензивните отделения неваксинираните са 4 пъти повече от ваксинираните, при положение, че са 25 % от населението. Хората спазват правилата за маски на закрито. Не че няма анти-ваксъри, но основната маса хора следват указанията на докторите.

48

Анонимен

преди 2 години

Канада, Австралия, Н.Зеландия, Австрия, Нидерландия се превръщат в концлагери...Не мога да го повярвам!

47

Анонимен

преди 2 години

Да жертвоприношение на майката-богиня.Тя обича най-много за приношение: Деца, новородени, девственици и коравовратни мъжкари.За да триумфира над тях.

46

Коприва

преди 2 години

Народ, жертващ децата си, вероятно е обречен. Голи, боси и гладни ако трябва да останем, но да не го допуснем тук! Рисковете от увреждане при децата вследствие на тоя експеримент много кратно превишават рисковете от заболяването. Какво друго е това инжектиране на деца и бременни, ако не жертвоприношение?!

45

красотичка

преди 2 години

Зеленият сертификат за пътуване в Европа да важи след поставена трета бустерна доза ваксина. Това обсъждат европейските власти. Третата доза се предвижда да бъде поставена най-рано шест месеца след приключване на първичната схема. Според обсъжданите нови правила седем месеца след втората доза, ако нямаме бустерна такава зеленият сертификат не е активен. Родените наскоро няма да имат време да наваксат 50 нужни дози

44

Анонимен

преди 2 години

Канада е концлагер,като Австралия.

43

Анонимен

преди 2 години

До тОм Холивуд,ти разказа всичко във продукциите си.А ти си добре филмиран,нали?

42

Анонимен

преди 2 години

Ревахма за тестването на децата, но сега всички до 4ти клас се тестват 2 пъти седмично! Ще поревем малко за ваксинирането, но накрая ще ги боцнем! Те така е! Вярваме на спасителите от Харвард и не само!

41

За Кирчо

преди 2 години

А се опитаха да изкарат, че Кирчо доброволно се върнал от Канада. Е сега вече Кирчо и Кокорчо ще сложат в ред нещата. АминЧ Не беше лоша държава БГ , ама сполай. Мир на праха й. Добре, че много избягаха, та ще има кой да я помни - ако изобщо им се ще да помнят защо са избягали.

40

Анонимен

преди 2 години

Да не говорим за секретни технологии поставящи нано белег върху,нещо малко познато и забранено за изучаване,блокирано генетически и манипулирано от както съществуват религиите,а именно ДУШАТА.Който си отишъл,немодифициран,отишъл си е.Другите в буркан до следващото джуркане на нова земя,под ново небе....

39

Анонимен

преди 2 години

От февруари и у нас!

38

Анонимен

преди 2 години

До ТОМ 34 Да представям си.Здрави и усмихнати деца, а не аутисти в различен спектър,бездетни и видоизменени човешки същества.Но това промит ваксиниран мозък,не би го разбрал.И защо ли се хабя!?

37

Анонимен

преди 2 години

Ваксаджийски б*зумци, не следите ли какво става в Западния свят - опитват се да нормализират сърдечния удар при деца. Има ПР кампания, че това било нормално. Има бум на сърдечни проблеми и дори смърти на деца след ваксинация. Абе опомнете се!

36

Анонимен

преди 2 години

Всички ветеринари да зарежат,котки кучета,*** коне и крави(малкото останали)и да се наредят пред училищата,за да подпомогнат съкращаването или видоизменянето на българите със спринцовка в ръка.Моля по-тънка игла,това са деца все пак.В колона по един.Носилки за припаднали при процедурата са осигурени.

35

аз

преди 2 години

До Анонимен Всички така наречени безмозъчни от сектата антиваксери през задължителен психотест, защото те не го осъзнават ,а това вече е болестно състояние!!!Най-добре във гето без никакви лекарства, защото те са отровни-нещастници!!!!!

34

том

преди 2 години

До Анонимен А ти представяш ли си какво ще стане ,ако въобще не ги ваксинират-прегледайте си главите

33

Анонимен

преди 2 години

Надявам се на нашия *** изостанал и инатлив, ретрограден бай-ганьовски ген.Ето сега надявам се да се включи,най-здравото нещо у нас.ОПОМНЕТЕ СЕ!Децата ни гледат...Не позволявайте тестване не давайте най-малкото си!

32

Анонимен

преди 2 години

Как търпят тия хора да трепят децата им?! Ковидт не е опасен за деца и млади хора, а експерименталките са! В цяла Европа има масови и то вече въоръжени протести. Не знам - в Канада нямам роднини да ме информират как е там, информационното затъмнение в официалните медии е тотално, но в Европа ври и кипи. Хората няма да се дадат. И на най-заблудените ваксъри им светна, че ще ги бодат на 2-3 месеца, докато не ги уморят. И не са съгласни вече да се подлагат на нови дози отрови. Един- два пъти стига.

31

Анонимен

преди 2 години

До ТОМ 22 то затова е толкова голяма смъртността в младенческа възраст в България,нестига че недоносени ами им слагат незнайните си бъркочи.Разбира се не и на деца на белите престилки,така наречените мед .лица.След 15г в Русия,поставят и без разрешение на родителите.Това доказва управлението чрез страх(доброволност)НЕ МЕДИЦИНА ВЕТЕРИНАРИЯ.

30

Анонимен

преди 2 години

Австралия и Канада са експерименталните концлагери. Следва ги Централна Европа.