54

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вие на умрело

53

Анонимен

преди 2 години

Мантинелата по средата на пътя го е разпорила. В бегето стават катастрофи заради лошо проектирани и лошо направени пътища.

52

Анонимен

преди 2 години

Прави си изводите Гееееенерале, ама я кажи защо няма пари за поддръжка на пътищата и от 6-7 месеца нищо не се оправя ... Мааай защото ги давате за "субсидии" на масата за изборите. Айде изнижете се сега и ние да ви сърбаме "експертизата" цяла зима и догодина....

51

Анонимен

преди 2 години

Шофьора с колко е бил? Имах предвид ковиксини...

50

Сатана

преди 2 години

В знак на солидарност,връщам един!

49

ало

преди 2 години

Комитова все за магистрали говореше колкото да се вдига шум, да имитира работа Защо не е назначила комисия за състоянието на магистралите и високоскоростните пътища? За 1 месец щяха да й представят констатациите и да разпореди да вземат мерки. Като смени ръководството на АПИ защо не ги подгони да работят?Защото ги слага само да вземат заплати-нали са нейни хора.Не е виновен шофьора.Няма знак за отбивка,котешките очи не светят през нощта и др. Резултат-смърт.

48

иво

преди 2 години

До Шонко НъриТИ ДА НЕ МУ ГО КРЕПИШ , ЧЕ ЗНАЕШ КЪДЕ Е ?

47

иво

преди 2 години

ЗА "СТРУМА" Е ЯСНО ! НО НЕКОЙ ТРЕБЕ ДА НИ ПАЗИ , ОТ ТАКИВА КАТО "вас" !

46

Анонимен

преди 2 години

Общи приказки, общи приказки и нищоправене. Нито ще си извадим поуки, нито сме се справили със здравната криза - първи по смъртност в Европа. Единствено остана малко срам да имат, па да вземат да си траят поне!

45

Поуката е:

преди 2 години

Докато слушахме лъжите и празнословията на Дамаджаната и Комитова са пари в сакове, in-house и т.н., парите за ремонт се изпариха, вкл. и на този участък.Какво правиме с неукрепените свлачища, за които имаше пари, които също се изпариха.А, язовирите, които още разследвате и оставите недоправени, там кога ще вадим поуки.

44

Алекс

преди 2 години

Поуката е:не правете автобуса бензиновоз.

43

Анонимен

преди 2 години

янеф, още ли имаш усещане, че те подслушват?

42

Как не ви е срам!

преди 2 години

Само една мисъл има в главата на Радев - омразата към Борисов и Гешев! Забравихте за 6 милиона българи само и само да си уредите личните отношения!

41

Шонко Нъри

преди 2 години

Боко си извади поики и избяга за Дубай. От 4 дена е там.

40

Я стига!

преди 2 години

Служебното правителство ИЗЧЕГЪРТВАШЕ, уволняваше директори на банки, болници и т.н и назначаваше свои хора! Вие затова бяхте назначени от Радев. Ние станахме заложници на втория мандат на Радев!

39

Анонимен

преди 2 години

Нямате никакъв морал. Рашков докато се грижеше за изборната ви измама хаоса превзе държавата. Само уволнения гледаме и назначаване на свои некадърни хора, роднини, деца и така се допусна през границата да пропускат нарушители. Оставка не видяхме. Борисов уволни трима министри за катастрофата при Своге. Вие сте мишки.

38

Тошо

преди 2 години

Да се извадят поуки е задължително!Въпросът е, че не може да върнем хората , светла им памет !Даже да се намерят виновните, какво от това ...?!Автобусът е минал 4 митници, е как никой не го попита защо, какво, как ....?Ясно е че всичко е пари, но .... явно е, че само така изглежда!Ад под небето , това се сътвори !

37

Майора

преди 2 години

За всичко е виновен твоя кабинет и по точно Комитова , която вье парите от Хемус и не даде пари за поддръжка на пътищата! Да не говорим и за това че назначи и двете си деца в АПИ , с имотния крал Рашков осигури победата на Радев , гуруто и началник на кабинета ви! И вследствие на вашето управление малък брой ваксинирани, рязко повишаване цените на стоки и услуги, назначение *** непотготвени хора и прочие! Жалко!

36

Анонимен

преди 2 години

Поуките не си си ги извадил, Янев. Защо назначи и двете си деца в АПИ?

35

отровна гад

преди 2 години

Следващите предсрочни избори ще са март-април догодина! Ще ги организират Кауфланд, Фантастико, Билла, ЧЕЗ, Топлофикация, Софийска вода, Лукойл, ОМВ и т.н.