33

Блажен

преди 2 години

Хорааа!!!Чудото станааа!!! Настъпил е рая на земятя.Тази и предната година никой от старост не почина.Само от Ковид.Ваксинирайте се,ваксинирайте се и ще живеете вечно!

32

Анонимен

преди 2 години

То целта на занятието беше ясна още от началото.

31

aa

преди 2 години

пета вълна след високите сметки за ток и парно няма да има, защото хоратя няма да имат пари и ще ядете бой. Напролет март април боя ще почне. И тогава ще изповръщате парите от комисионни и хонорарчета за лъжите. А може и като кунчев да отечете на оня свят

30

Анонимен

преди 2 години

До 27/Сложи си до празниците още 3 игли, с три маски и една отзад и марш с три катинара в мазето. Ще изкараш с орлите.

29

Анонимен

преди 2 години

тоя сам не си вярва, бaси мазняра.

28

Анонимен

преди 2 години

Я пак да си помислят само пета вълна ли ще има все си мисля, че вълните ща са доста.

27

Анонимен

преди 2 години

Овце, гответе се за 956-та бустерна доза. После 14 маски на лицето, шлем отгоре, рицарски ръкавици на ръцете и бързо в мазето на тъмно. В противен случай ще ви извадим от дупките ви и ще ви пратим на д-р Менгеле за "доброволна" ваксинация.

26

Чоко

преди 2 години

До ВаксераЗнаеш ли как се намалява смъртността. Чисто и просто всички ваксинирани и умряли вече се пишат умрели от придружаващите заболявания. Неваксинираните обаче си умират от Коронавирус. Ето така се стъкмява всичко. Не мога да разбера, защо им вярвате на лъжите и им се връзвате на стъкмистиките.

25

Ясно е

преди 2 години

Докато не мине през носа на антиваксърите няма да уврат. Жалко, че през това време много хора ще умрат.Пета вълна в средата на Януари се очаква, реално докато спадне тази ще се надигне покрай празниците.

24

Ваксера

преди 2 години

Абе,хора! Не разбрахте ли, че ваксинацията намаля смъртността, но не и заразените? Според тази статия ако ваксинацията у нас се увеличи "заразените ще паднат нацяло" - Голям праз! Няма що! Например: в Белгия 75% от хората са напълни ваксинирани и днес отчетоха рекорден брой заразени. Витанката ще ни оправи другата седмица!

23

Чоко

преди 2 години

Новите вълни на Запад се дължат на неваксинираниет Източноевропейци. Не стига , че им ринат ла*йната ами ги заразяват и с коронавирус. Ех ако можеха без нас какво щастие щеше да настане. Всички ваксинирани и свободни.

22

Конспиратор

преди 2 години

"Трябвало да се усили тенденцията на решителни действия за ваксиниране"...Почнахте ли да стопляте вече агнета?Стойте си, кротувайте си,и без това не сте им притрябвали.

21

Ваксера

преди 2 години

Абе,хора! Не разбрахте ли, че заразените намалят смъртността, но не и заразените? Според тази статия ако ваксинацията у нас се увеличи "заразените ще паднат нацяло" - Голям праз! Няма що! Например: в Белгия 75% от хората са напълни ваксинирани и днес отчетоха рекорден брой заразени. Витанката ще ни оправи другата седмица!

20

Анонимен

преди 2 години

Всички сте много отворени, но никой не знае какво го чака. Зетя на един познат, с фалшив сертификат сега лежи в белодробно отделение. Млад, велик, мене няма да ме хване и така. Също и друг подобен случай- 40 годишен, много тежко изкара вируса, отслабна с 10 кила

19

Мяу

преди 2 години

Че аз и за четвъртата не съм се притеснявал.

18

Ние сме първенци?

преди 2 години

Холандия, по-голяма от нас по население, при 25 умрели затвори. Нашите като паднаха от 300 на 150 са горди, че пречупили гръбнакът на пандемията. Да се смееш ли, да плачеш ли?

17

Алекс

преди 2 години

В Австрия над 70% са ваксинирани и са в локдаун.

16

No worries

преди 2 години

Че има ли вече такива дето се безпокоят. Аз съм с бустер и сега ще чакам да ми разрешат и четвърта да си сложа. После пета, шеста десета, и така докато получа тромб. Руската рулетка е в ход.

15

Анонимен

преди 2 години

Преместил съм си го фара от другата страна на борда.

14

Хйкккккк

преди 2 години

Каква е тая пета вълна водна ли е или на колелаСъвсем полудяха Направиха го като надпревара като състезание