112

леле

преди 2 години

Ужас, пак големи проценти :( Цели 5 процента от ваксинираните са умрели!!! :( Близо 15 процента ваксинирани са в болници, а ад 20 процента от ваксинираните са новите реистрирани случаи :(

111

до 116

преди 2 години

В моргата ще те обгрижат с любов.

110

Анонимен

преди 2 години

Какъв измислен ковид, я попитай роднините на починалите от ковид колко е измислен. Аман от такива умници.

109

Stamen

преди 2 години

Прави впечатление, че започна устойчиво да намалява процентът на новозаразените неваксинирани. И...полека-лека започна да се говори и официално за времето на устойчивост на ваксините. Логическата връзка я виждаме вече и в официалните числа.

108

Анонимен

преди 2 години

Ковид пандемията е световна измама.! Недоумявам от две години ви го казваме как можеда има толкова немислещи слабо еволюирали хора които да вярват на всичко което им се каззва и показва! Искат да ви намалят нов световне ред тези със слаба имунна система които не стават да им вършат работа за да бъдете биороботи.БОГ Е ЛЮБОВ! ТОЙ Е ЕДИН! НАЙ ВЕЛИКИЯ ЗА БОГ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! В БОГ НЯМА БОЛСТИ! ЩОМ СТЕ БОЛНИ ЗНАЧИ ИМАТЕ КАРМА И НЕ ЖИВЕЕТЕ В ЛЮБОВ!

107

Анонимен

преди 2 години

До МАСКИТЕ или ОСТАВКАХората гласуваха. Аз не съм.!!!.И защото съм умна мъдра интелигентна знаеща завършила държавна администрация и защото зная че това не е промяна а замяна. Когато говорите говорете от ваше име.Простолюдието лесно манипулиращите се а другата част дато не им пука какво става с България и ще стане -не гласуват.Един умен човек никога не би гласувал за комунисти!!!!!!!!!!!!!!

106

1

преди 2 години

Благодаря ви, днес.бг, блягодаря ви. Вече спокойно ще заспя, след като се осведомих за важните, глобални политически проблеми, чиято спешност налагат драстични драконовски мерки, а именно 8/100 у нас са сополиви. Прави сте! Затвор за здравите! Как смеят бе, да неви вярват на титаничните усилия да ги спасите!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Б. Няма такива.

104

Върбан

преди 2 години

A колко са починалите и увредените от ваксини ? Който казва А трябва да казва и Б.

103

Анонимен

преди 2 години

При предишните две вълни на епидемията в България, умиpаха 4,9% от заразилите се. Сега са по-малко, умиpат 4,2% от заразилите се. Може би ваксинирането намали този процент.

102

Анонимен

преди 2 години

Доста неваксиниран народ си отиде, както и малко ваксинирани. Рекордът е 173 починали средно на ден за седем последователни дни през 8-14 ноември 2021. Значително по-заразен се оказа Делта варианта в сравнение с предишните варианти на вируса. В сравнение с другите държави ние се разминахме с относително малко новозаразени. Починалите са си много, както и се очакваше при толкова много неваксинирани.

101

Анонимен

преди 2 години

То е очевАдно, че Бойко Борисов не се справи с епидемията, докато двете служебни правителства се справят по-добре, макар че и при тях има много какво да се желае. При този значително по-заразен Делта вариант на вируса, ако беше Бойко Борисов щяхме да имаме 2-3 пъти повече заразени и починали и пика на тази вълна, още нямаше да сме го преминали.

100

Анонимен

преди 2 години

"2569 нови болни от COVID-19" Болни или положителни проби ???

99

Анонимен

преди 2 години

До новите месии "Защо радевистите не искат да си признаят, че техните нови месии са абсолютно неадекватни в овладяването на коронакризата" Защото ако си признаят ще лъсне лъжата, че Бойко е управлявал лошо. При това още в самото начало ще си признаят. А ще става значително по-зле. Да си признаят още сега означава да си признаят, че умишлено са подвели българския народ за да овладеят държавата.

98

новите месии

преди 2 години

Защо радевистите не искат да си признаят, че техните нови месии са абсолютно неадекватни в овладяването на коронакризата, (както между впрочем и с енергийната и ценовата) а четвъртата вълна която преживяваме сега далчеееч можеше да не е толкова свирепа и да не погуби и увреди десетки хиляди българи. Как пък 7 месеца все Бойко ви е виновен за всичко, включително за вашето неможене и некадърност.

97

до ???

преди 2 години

Първите ваксини са с цел пропаганда и са сред представители на лекарите и политиците. Ваксинацията сред населението започва на 9.02. При все че тогава все още не сме имали количеството, което имаме през лятото. Кампаниите за ваксиниране и клипчетата, които виждаме по метро, телевизии и радиа са същите които имахме в началото на годината. Едва в началото на ноември започнаха нови клипове и пропагандни материали за ваксинация.

96

Анонимен

преди 2 години

До Истината Продал си се за жълти стотинки. Затова лъжеш като съдран в полза на ДС и Радев. Твоето не е от незнание: опита за манипулация е виден. С такива като теб на България не й трябват врагове: вие се грижите да сме на дъното.

95

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ вият на умрело.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 Тъжно е да се гледа, как някой от т.нар. български народ нарочно лъже за реалните обстоятелства, които са довели до умирането на хиляди негови сънародници, а отгоре на всичкото има наглостта да се подвизава под името "истината". Това напомня на най-злокобните методи на ДС от времената преди 89та. Явно с пълна сила се възражда режима на мрачните времена на терор и лъжа. България не я чака нищо добро. Бягайте от нея докато още можете.

93

Каца, ти ли си?

преди 2 години

Когато в България умират по 250 на ден, а в цяла Западна Европа взета заедно двойно по-малко, когато изпреварваме Перу и Румъния по брой смъртни случая на милион души, да твърдиш че преминаваме леко през вируса, значи трябва психически да не си в ред и тотално да ти хлопа дъската.