46

Иван

преди 2 години

Абе преди да подкрепяте, вижте какво правят с българите там и после ги подкрепяте.

45

Крим не е руски

преди 2 години

българите подкрепяме браняна украинци срещу руските окупатори.

44

Късно е !

преди 2 години

,,Лоша рана заздравява ,лоша дума не се забравя"-наша поговорка!!!

43

Димо

преди 2 години

След дъжд качулка

42

Анонимен

преди 2 години

Недоразумяващият български народ избра няколко недоразумяващи проекта подред, които създадоха доста недоразумения за кратък период от време, и още ще има, дано не са фатални!

41

баба мара

преди 2 години

за да няма недоразумения референдум за нато и ес да видим тогава чии е крим

40

Анонимен

преди 2 години

На Дондуков 2 е недоразумението..

39

анонимен

преди 2 години

Ясно, признаха си, Радев е недоразумение!

38

Анонимен

преди 2 години

Хайде, почна се. Новите управляващи ще се поправят и извъртат, след всеки гаф, с мотива, че е станало недоразумение и не са били разбрани. Което ще струва скъпо на България. Хората не пасат трева.

37

ИНОВАТИВНО

преди 2 години

ПРАВ СИ СТОЕВ, РУНДЬО Е ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, А СЪВЕТНИЦИТЕ МУ ОЩЕ ПОВЕЧЕ. МИЛИОНИ ЗАМИНАХА ЗА МАШИНИ/НИКОЙ НЕ ГЛАСУВА В ЕВРОПА, ДАЖЕ И В РУСИЯ С МАШИНИ/САМО И САМО ДА СЕ СЪСТОИ НОВИЯТ ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ- БГ ДОКАРАНА ДО 1995Г-1997Г- НЕ НАПРАЗНО СА ПОКАНИЛИ РУМЕН ГЕЧЕВ- КОЙ ДРУГ АКО НЕ ТОЙ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ МОЖЕ НАЙ ДОБРЕ ДА ФАЛИРА- 15 БАНКИ И РАЗСИПВА. НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ЗАТИХНАЛИ И ЧАКАМЕ КАК ЩЕ НИ ИЗРАБОТЯТ ИНОВАТИВНО И ВИЗИОНЕРСКИ...

36

До 41

преди 2 години

А можеше да е Думен Дадев... , но не е.

35

ББ

преди 2 години

До Ghostна кога да се извини Президента на България...чуждопоклоннико,Президента ни изкачил Шипка с Народа ни...застанал до Народа ни...е няма да го харесват ...етн.ч.рите продаващи Народа ни от 30 г."извинете" ни за търпението което проявихме спрямо несправедливостите и предателствата,..можем и без вас...справка Историята...новите...и "съюзници",срещу Народи не се върви...българите сме Народ...семейство!Чиста и Свята!

34

ББ

преди 2 години

всеки с гънка може да чуе какво е казал Президента ни...в момента е руски...нима не е факт?...ами идете и го върнете на украйна бре!...лицемерно спекулирате!...гержиков,биков и мустава цонев да отидат и да го върнат на украойна бре...и бабайт боко...ама...севда го...и лицемерният ЕС финансира и подкрепя...този позор...през платеният вебер!...и ни налагат...РСМ..троянският кон на путин и сърбия...няма начин...Изход по добре!Свят голям!райхове на путин няма да финансирам!

33

До Отговор

преди 2 години

Кога Косово е била 'самостоятелна държава' та да иска пак да стане такава? И ходи в 4ти клас да почетеш История!

32

Алекс

преди 2 години

Обръщаме прекалено много внимание на най-пропадналата държава в Европа-Украйна.Да си бучат колкото искат.Нас какво ни интересува това?

31

Ghost

преди 2 години

Радев лично да се извини! СТРАХЛИВЕЦ!

30

ББ

преди 2 години

Президента на България бе категоричен и ясен...медиите на пеевски и мустафа цонев...,правят опити да вкарат България в дипломатически скандал...еее агите да пратят армиите си да освободят Крим...ще го приветстваме!

29

Тато из Правец

преди 2 години

Я, Тиквата има още пари да плаща на тролчетата !!!

28

?!?

преди 2 години

Тоя сигурно Радев е имал предвид с думите му, че е недоразумение!

27

Активист на БСП

преди 2 години

САЩ да върнат Гуантанамо на КУБА!!!