80

Съвпадение?

преди 2 години

Сред хората над 40г има регистрирани най-много смъртни случаи след втората ваксина! Голям % от тези смъртни случаи са до 3 седмици след бодежа.Даже се осмеляват официално да го описват британците.

79

Дядо Стефчо

преди 2 години

Аз се ваксинирах и антиваксерките в квартала идват нощем да им вдигам антителата. По метода на вдигане на краката. Незнам докога ще издържа. Трябват доброволци. Хора като мен които се раздават. Все съм на първа линия.

78

Анонимен

преди 2 години

Третата ваксина повишава имунитета, така че след четвъртата доза да сме защитени.След като 80% от населението получи петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, тъй като вирусът не се разпространява благодарение на шестата доза.Сигурен съм, че седмата ваксина ще реши проблемите ни и няма защо да се страхуваме от осмата доза

77

Анонимен

преди 2 години

Ами като не се знае кой е истински и кой фалшивоваксиниран , така ще е....всички затворени.

76

Ваксините работят

преди 2 години

Правителството на Словакия реши днес да наложи локдаун заради големия ръст на нови случаи на коронавирус. Това съобщиха словашката новинарска телевизия "ТА 3" и други местни медии, като се позоваха на министъра на икономиката Рихард Сулик, предаде Ройтерс. Впоследствие словашката информационна агенция ТАСР уточни, че локдаунът влиза в сила от 25 ноември със срок от 90 дни и ще важи както за неваксинираните, така и за ваксинираните словаци.

75

Анонимен

преди 2 години

Първо препоръчват, после задължават. И на пролет с 4-тата. На есен с 5-тата. И те така. Честито на обанораните.

74

Анонимен

преди 2 години

В една бктилка червено вино има повече имунитет от 3 дози ваксина.

73

Анонимен

преди 2 години

Аха да си помисля, че препоръчителната подсилваща доза скоро ще стане задължителна, и се сетих, че съм противник на конспиративните теории.

72

Анонимен

преди 2 години

" Досега в ЕС са ваксинирани 81 на сто от пълнолетните (65 на сто от населението), но за да има обществото достатъчна защита срещу новата болест, необходимо е имунизацията да обхване над 80 на сто от цялото население ". В Западна Европа процентът на ваксинираните е значително по-голям и на практика нямат неваксинирани сред пълнолетните. Затова и виждат, че третата доза е необходима. Ние сме далеч назад.

71

Идва и у нас

преди 2 години

До 87 Разбира се. Беше ирония. Политиците какви пари ще усвояват не ми е важно. Всъщност е. Ако заради пари ще ме тормозят и ще излагат здравето ме на опасност, значи е време тяхното здраве да бъде изложено на опасност.

70

Кон

преди 2 години

До Идва и у насНе да се бодем, а да го набодем на Кацаров трябва.

69

Кон

преди 2 години

Двамата цитирани субекта имат ли медицинско образование? Щом родните ни *** го премълчават, значи че нямат. Това са неграмотници, които нямат право да дават препоръки.

68

БАЧКАТОР

преди 2 години

Българите препоръчваме на ЕС да си го нaчykа

67

Един

преди 2 години

До Анонимен 20 Гледах част от скоро качено видео в Ютуб относно Япония - ако не греша под 100 нови случая на Ковид и 2 починали за последния ден, лекарите имали право да изписват ивермектин без ограничения, 76 % ваксинирани или там някъде. Ако тези данни са верни и ги съпоставим с други държави с висок процент ваксинация, може би ключът е в ивермектина, храната и протокола им на лечение?

66

Анонимен

преди 2 години

България вън от ЕС, това е спасението а не някой друг да ти диктува правилата и да взема повече отколкото да дава.

65

Анонимен

преди 2 години

Гилотини трябва за тези политици и доктори!

64

Анонимен

преди 2 години

Изтичане на действието хахаха, това не са ваксини а експериментални препарати. Ако бяха ваксини нямаше да сменят дефиницията за ваксина специално за да ги ползват.

63

Идва и у нас

преди 2 години

Има опасност от санкции за България заради ниската ваксинация у нас. Съществува такъв риск и трябва да го имаме предвид. Има такива сигнали от нашите европейски партньори. казано днес от Кацаров. Поне издаде що така лъжат, мажат и натискат да се бодем. Ми, бодете се, бе! Бодете се! Трябват кинти за бело и к...ви за политиците.

62

Истукан

преди 2 години

Стана ли премиер, първата ми работа изваждане незабавно на България от Европейския съюз. Следващото нещо е национализация на всичко.

61

МЗ

преди 2 години

Започва ранно записване за четвърта доза. Наградата е ваучер за 10% отстъпка от опелото и смяна на подлогата в интензивното 2 пъти дневно вместо един.