73

Тра-ла-ла

преди 2 години

"В България всяка година над 8500 души умират преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха."Това е абсолютно измислено твърдение!За да твърдиш, че 8500 души са умрели преждевременно, това означава, че ти знаеш "кога е трябвало" да умрат, а те - взели че умрели по-рано.И доколкото само Бог знае кой кога ще умре - да се твърди, че нечия смърт е ПРЕЖДЕВРЕМЕННА - е безобразна лъжа. Всеки умира когато трябва.

72

чекай

преди 2 години

*** како!кък тъй шъ пишиш от мръсен въздух,като има КОВИД?шъ тъ уволят,внимавай!

71

пълен смях

преди 2 години

и от какво е замърсен въздуха в Северна Корея ??????????????????Нали нямат нико автомобили,нито заводи????????

70

Е затова

преди 2 години

доматите станаха по пет лева килото - щото всеки се бута в София да реве, че му е мръсен въздуха. А села като картинки пустеят.

69

Интересно

преди 2 години

И на мен ми е интересно, как държави като Босна и С. Корея, които нямат никакво производство и автомобилен парк примерно, как имат голямо замърсяване, по-голямо от Китай, Ю. Корея, Франция, Германия с по 50-60 милиона автомобила? И да ги пишат ковид и ще ни ваксинират още по 6 пъти.

68

Читател

преди 2 години

Абсолютно манипулираща статия. СЗО няма капацитет и средства да оцени колко струва т.н мръсен въздух от БВП.Бройките уж умрели от мръсен въздух са изцяло моделни представи, без анатомични изследвания, в БГ няма нито един случай на починал от ФПЧ, подтвърден с медицинска експертиза. В статията се смесват въглеродни емисии и ФПЧ, игнорира се факта че у нас е единствената ТЕЦ изобщо без комин, с пълно улавяне на дим и частици. Неспирни манипулации и промивки на мозъци.

67

Анонимен

преди 2 години

Ами носете ги тия маски най - после бре хора! Най хубаво да станат задължителни маските от октомври до май! Откажете цигарите и дишайте само когато сте вкъщи на закрито!

66

хахахааааа.....

преди 2 години

Най-важното е БГ в ЕС и НАТО.....

65

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

То СЗО казва че Ковид бил леле-мале и ваксините били "баси яката работа" ..............

64

Анонимен

преди 2 години

21:19 е часа. Гледам в Банкя въздуха е три пъти по-замърсен от тоя във Факултето - данни на airtube.info - и нямам обяснение.

63

Истината

преди 2 години

Има голяма разлика в замърсяването в София през лятото и през зимата. През лятото то не надвишава нормите и обикновено е три пъти под нормите в пиковите си стойности. През зимата горят печките и замърсяването с ФПЧ стига до 6-10 пъти над нормите. Според Фандъкова и бандата й, виновни били автомобилите!

62

Истината

преди 2 години

Ами ще умираме като ни залъгват, че автомобилите са голям замърсител на въздуха с ФПЧ, а те не са такива, но се намират много бaлъци, които вярват на тази лъжа. Замърсяването от ауспусите на колите е под половин процент от максимално допустимите норми, а от отоплението е няколко пъти над нормите.

61

дд

преди 2 години

Ако се ваксинират няма да умрат.

60

kris

преди 2 години

Нищо!! Важното е да сме Факсинирани, останалите умирания са без значение!

59

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е да бичим *** и да караме дизели с избушени катализатори после ще слагаме ваксини и всичко е топ.

58

--

преди 2 години

Алоо днес.бг. тоя път прекалихте.Всеки ден ни давахте да четем списъци с починали от ковид а пък сега хората били умирали и от мръсния въздух. Вие или сте се повредили или са ви спрели парите за да плашите хората с ковида.

57

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 45 - с твоите зелени прocтотии ще изпоизмрем от студ и глад, бе !!!! Всички знаем, че най-големите замърсители са незаконните хъхpeшки свърталища !!!

56

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

....Е ОТ ТОВА ЛИ УМРЕХА ДНЕС ПАК 150-ЧОВЕКА .....ХА,ХА,ХАААААААААА

55

Бахурков

преди 2 години

Не е вярно, това няма как да се изчисли.

54

Анонимен

преди 2 години

Е нали всички умират от ковида, кък ся от въздух ?Ше на объркати ве ей журналистити!