29

Анонимен

преди 2 години

Извинете: ерата Меркел.

28

Анонимен

преди 2 години

Краят на етата Меркел преди няколко месеци предизвести края на ерата Боце от Банкя. ХДС-ХСС създаде ЕНП в България като противовес на НДСВ и БСП, а Меркел дондуркаше Боце цели 14 години и му прощаваше всякакви пориви за собствено обогатяване, комбини с несъвсем честни и спазващи закона бивши съратници от борческото минало, едноличното му управление, особено биещо на очи през 3-ия мандат, избора м.г. на новия гл.прокурор и редица други минали по ръба на ножа солови изяви.

27

ББ

преди 2 години

Справедлив Свят...Справедлив...или...яхтите ви ...офшорните ви...милиардите ви...нямат значение...прочетете Човешката История за Бога...империи са загивали... къде е хитлер...къде е сталин...къде е...къде сте вие бре..."управляващи ни"...убиващи ни

26

ББ

преди 2 години

с цялото ми уважение към Народите им...политиците им...убиват Света ни...и народите си също!

25

ББ

преди 2 години

ЕС...учете китайски и руски...Свободният Свят може и без вас!

24

ББ

преди 2 години

Германия имаше историческият шанс да превърне света ни в...Рай,предпочетоха да работят за нов райх...нелепо...когато китайците и руснаците ви налазят...не хората а .....това е нелепо...примитивно...водещо Света ни към гибел...забравяте Бог...дал ни животите като Свободни,Социални същества...убиват Планетата ни...и ги подкрепяте...китай и русия защото сте суровинно зависими...импотентни..платени..корумпирани..разчитате,че найвните американци ще изпратят отново децата си на смърт..за да може вие..

23

БАЧКАТОР

преди 2 години

Германия празнува края на "ерата Меркел"!

22

Анонимен

преди 2 години

Ерата меркелица е една от най-мракобесните в историята на Германия. Съсипа ги оконателно отвътре с джендъризъм, дегенеративна политика и какви ли не други либерастични сатании. Те си спинкат сладко обаче.

21

Анонимен

преди 2 години

А ще вместо национал-социалистическа Германия, зеленал-социалистическа. Почти няма разлика.

20

Анонимен

преди 2 години

Тая напълни ЕС от кол и въже и сега бяга )

19

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Краят на ерата Шкеназка Германия ! Смъртъ за Шкеназките руско-швабски евреи! Турци мръсни!

18

Анонимен

преди 2 години

***, ограмоти се малко, първо поднасяш факт, а накрая - ми то не е сигурно. Олаф Шолц ще стане канцлер в подзаглавието и последното ти изречение "...вероятно ше наследи..."ОШ е кандиат и го подготвят, но докато не мине гласуването, всичко е възможно

17

Анонимен

преди 2 години

Живея в Германия и това според мен е изключително лоша комбинация - червени и зелени да управляват. Говорим за икономика, изключително ориентирана към промишленост и производство

16

Анонимен

преди 2 години

17, принципно си прав. И много германци мислят така - затова и наказателния вот. Обаче, никой за момента не си дава сметка, колко управелнски неграмотни са тези които идват. Ще раздават едни пари, ще вдигнат едни данъци... и икономика на ветрогенратори това е тяхната визия и програма. Като им погледне човек и министтирте.. не че е цвете Меркел, но ше я търсят..

15

Бабата

преди 2 години

съсипа европата, тия след нея ще я довършат

14

германец

преди 2 години

Меркел съсипа много неща под диктовката отвън и нанесе с лоши последици пускане на емигранти от рискови държави.Германия дръпна назад и вече е с инфлация над 4,6 %Вместо да ползва евтин газ тя забави под натиск от САЩ северен поток и цените ще имат тежки последици з аикономиката -довиждане Меркел ням ада ртъжим за теб и дано заместника ти е в час

13

Анонимен

преди 2 години

Никога не мога да простя на Меркел умишленото съсипване на България чрез политическата подкрепа за Шайката и Тиквата. Най-вероятно става въпрос за някаква изкукуригала баба, която също съсипа и Германия като покани терористите от ИДИЛ.

12

Гошо

преди 2 години

Коледа е след месец По интересно е след Коледа как ще е особено Март

11

Някой си

преди 2 години

Там край на ерата Меркел! Тук на " ерата" Борисов! Нормални неща са.само че Меркел се оттегли сама! А нашият ние го принудихме!-:)))

10

3ЕЛЕHИ ПPЪДHИ

преди 2 години

Старата песен на нов глас! Поредното въплъщение на самоунищожителната лява политика на Меркел, че сигурно и по-зле!