104

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Дори за да сме по точни не е отмяна на Коледните празници а препоръка да не се празнува ! Когато имаш ваксинирано население е лесно.. няма умрели, няма пълни болници и т.н.

103

Истината

преди 2 години

С ваксина или без носителите на неандерталски гени ще измрат или ще имат трайни увреждания заради вируса. Който е познавал починали от Ковид, да си отговори на въпроса, бяха ли алчни тези хора?Алчността е едно от най-характерните качества, присъщи на неандерталците.

102

Пестелив

преди 2 години

Защо ангажират цялата държава, когато може да се раздават игли с ластици и доза безплатно в аптеката и хората да се бодат свободно? Стига ограничения, тц тц

101

Анонимен

преди 2 години

До Обективен "Заради тези им успехи са наградени от правителството с отмяна на коледните празници" Заради тези им успехи са наградени с много ниска смъртност: за разлика от "гениалния" алеков герой, който всеки ден изпраща по 3 автобуса в гробищата, но се тупа в гърдите колко е "умен". Даже и гибралтарците са по-умни от вас.

100

Анонимен

преди 2 години

До 100 до 103 Щото 30% от една страна с 83 милиона като Германия са 25 милиона.

99

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Кунчев?

98

Ха, добрютро

преди 2 години

До Светна ми"Всъщност със зелените сертификати стимулират корупцията и съсипват търговците,ресторантьорите и хотелиерите, а скоро и образованието."===Ти откри Америка заедно с колелото и топлата вода.Сериозните анализатори, не тези от зомбовизора, от началото на пЛандемията говорят, че целта на целия този цирк е ликвидиране на средната класа, на малкия и среден бизнес и присвояване на имуществото им.Ще има шепа свръхбогати и море от бедни.Без средна класа.

97

Долу БКП

преди 2 години

Служебното правителство, по команда на Радев, се хвърли да "спасява" НЕРОДЕНОТО! А кажете че не ни управлява вече 7 месеца ДС на БКП!!!

96

Националист

преди 2 години

Cлeд ocвoбoждeниeтo, Бългaрия e билa "зaкрилянa" и упрaвлявaнa oт Гeрмaния , зaщoтo Руcия e звъннaлa нa Гeрмaния дa пoeмe Бългaрия !В Бългaрия e нeoбхoдимo дa ce cъздaдe нaциoнaлнa инcтитуция, кoятo дa пoмaгa нa нac - бългaритe !Трябвa дa нямa бeдни бългaри !Тoвa "плeмe" e прeживялo мнoгo нeприятнocти цeли 5 вeкa , oпрeдeлeнo зacлужaвa вcичкo дa e нaрeд !Тoвa e иcтинaтa зa бългaрcкoтo "плeмe" !Мoжe ли дa упрaвлявaм Бългaрия ?Нa никoгo нямa cъздaвaм прoблeми !Митьo пищoвa щe cтaни кмeт

95

Обективен

преди 2 години

Ваксинирайте се, както го направиха братята гибрилтарци. Те са 100% инжектирани, а 40% вече са с трета доза. Заради тези им успехи са наградени от правителството с отмяна на коледните празници.

94

Анонимен

преди 2 години

Здравния инспектор на държавата, кога ще се изкаже по телевизора? Само питам де....

93

100,

преди 2 години

100, единственото очевидно е че смъртните случаи в държавите с високо ваксинационно покритие са неколкократно по-малко от тези у нас. Даже очевАдно е. Понеже обиколих бая свят тая година, мога да кажа, че псевдо-свободата у нас и неадекватността на народа към ситуацията не ни прави никакво, ама никакво добро.

92

Анонимен

преди 2 години

От тук нататък трабва само да обявяват неепидемична обстановка за 2 месеца през лятото и така.

91

Анонимен

преди 2 години

Ачо, къде си ти бе? Къде изчезна?

90

Ангел Кунчев

преди 2 години

Ще е яко, ако Киро Канадеца(спасителя на България), си пусне 3 месеца болничен на втория работен ден, както направи Ачо Ковида.

89

Право в целта

преди 2 години

На всички нормални и трезвомислещи хора им е ясно, че целият свят се управлява от шепа обезумели сатанисти. Така че вече не е нужно да се крият, а направо да продължат "извънредното положение" до края на света.

88

Бонус 2

преди 2 години

А Чалгарят е обещал да раздаде на българите по един шнорхел - не е забравил обешанието си от лятото. С този шнорхел могат да дишат в интензивните отделения умиращите от вируса.

87

Бонус

преди 2 години

Киро Канадата е обещал като стане мин.-председател , да раздаде на всеки българин по един зелен чорап ,който да го пази от пандемията.

86

Странно

преди 2 години

Не знам защо не се коментира и на никого не му прави впечатление появата на Microsoft Teams, който от около година и нещо преди Ковида е разработван, изкупува Скайп и прочее и прочее. В момента е най-използвания инструмент за комуникация.

85

Анонимен

преди 2 години

Тва ще им е последното удължаване, вервай ми :)) нема кой повече да търпи