58

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва да плаща тока на бизнеса. Така е справедливо. Да се приеме подпомагане с енергийни помощи за бизнеса. И да се подпомогне печалбата на бизнесмените. Трябва да се грижим за нашите бизнесмени, а голтаците да ***. Така е при капитализма. Богатствата трябва да се концентрират, не да се разпределят. Пари да се дават само на богатите.

57

Анонимен

преди 2 години

Не се тревожете. Социални помощи ще има само за най-богатите и бизнеса. Така е в Латинска Америка. Бедните трябва да се държат далече от държавните пари, само богатите да разполагат с тях.

56

Анонимен

преди 2 години

Това ще е чудесно ако стане!

55

Доктор Хаус

преди 2 години

Поредното популистко предложение. За да се случи това трябва на всички работещи да се вдигнат осигуровките поне тройно, за да може и "Бразилците" да се лекуват безплатно.

54

Doko doko

преди 2 години

Разгеле! Едно умно предложение. Ако бяха го оповестили по-рано щях да гласувам за тях с две ръце. Не може доктора да е търговско дружество или ЕТ. Ами той в тебе вижда ходеща касичка нищо друго.

53

Иван

преди 2 години

Дано само не стане като през комунизЪма-лекар-120лв.заплата,тракторист-600лв.

52

ПРЕДЛАГАМ..

преди 2 години

БЕЗ ЧАЛГА-ПЪТЕКИ В ТЕЛЕВИЗИИТЕ,В ОБРАЗОВАНИЕТО..... СЛАВЧО И СЦЕНАРИСТИТЕ - ДА ЗАПИСВАТ ВЕЧЕРНОТО УЧИЛИЩЕ...

51

генерал Нахуйников

преди 2 години

Ако болниците и лекарите не са фирми няма как да им се плаща! Ако не са фирми трябва да са наемни работници - което значи държавно здравеопазване на 100%

50

Анонимен

преди 2 години

Уффффф.... Бaкиите са толкова много, особено през последните 12 години, че не знам как и кога ще се оправят! И настоящата НЗОК трябва да се закрие или преструктурира, за да престане да бъде финансова черна дупка. Вместо нея да се създадат поне няколко здравни каси, между които да има конкуренция.И още, и още...

49

Глупости

преди 2 години

СОЦ-ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЩЕ ИМА , ДОКАТО ИЗМРАТ ДЪРТИТЕ ДОКТОРИ ....ЩОТО НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ!...А , МЛАДИТЕ ВЕЧЕ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКИТЕ КОЙ--НАКЪДЕ...АКО НЯМА СВЯСТНО ЗАПЛАЩАНЕ!---СВЪРШИ ТАЯ С "МИЖАВИТЕ ЗАПЛАТИ" ЗА ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ!..ЗАБРАВЕТЕ!!!..СВЕТА Е ОТВОРЕН И ВРАТИЧКИ --- ИМА ЗА ВСИЧКИ!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Отново се изказва и дава предложения кабинетен мишок от БАН, който не е видял болен през живота си. Докато не се разбере какво мислят истинските лекари, работещи денонощно на терен и които се сблъскват ежедневно с реалния живот и с простотиите на Здравната каса няма да има оправия.

47

Не че им следя

преди 2 години

така наречените преговори за политики, обаче се очертава една определена тенденция да се превърнем в държава на социално слабите и всички да го караме на социални помощи - за ток, за вода, за здравеопазване, за храна... социализъм един вид. Както казал Чърчил на времето си - Капитализма е строй при който има различно богати, а социализма е строй при който всички са еднакво бедни. Е бих добавил от личен опит - с изключение на правоимащите наследници на активни борци като Ицката примерно.

46

stiling

преди 2 години

Значи без пари качествено здравеопазване няма да има. Ако напрявите всичко дължавно и ограничите дохадите на докторите, просто няма да останат читави доктори и ще стане още по-лошо. Няма как Вие да работите за пари и да искате високи заплати и да отказвате да работите ако не ви отърва, а докторите да Ви слугуват за определени от Вас възнаграждения и да нямат избор да отказват работа! Като са държавни болниците нямало да има кражби. Глупости, ще точат управителите по всякакъв начин както могат!

45

СМЕХ...

преди 2 години

Пак ше изгонят младите лекари от България....с тия соц-модели на здравеопазването!АМА , БЪЛГАРИНА СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА ....ОТ ЧИСТА ГЛУПОСТ!

44

Анонимен

преди 2 години

Не приемайте глупавите и вредни предложения на "Имаше такова шоу"..............Чорбанов антиваксърът рекламира своята ваксина. Той ще иска държавни пари за неговата ваксина и тогава ще стане ваксър за неговата ваксина. Имаше такова шоу е вредна партия, некадърници искат държавни пари и власт.

43

Петя

преди 2 години

Да се създаде национална програма за Т-клетъчен скрининг - това всички управляващи не знам защо по света се правят на луди и не тестват хората, за да разберат колко всъщност са защитени

42

Ц

преди 2 години

Към държавно здравеопазване вървим с бодра крачка! Не че сега е добре. Но не виждам рационално решение!

41

Хубаво, но...

преди 2 години

КОЙ ТОГАВА ЩЕ ПЛАЩА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО, КОНСУМАТИВИТЕ, ХРАНАТА НА БОЛНИТЕ ХОРА???? САМО ПИТАМ.

40

СМЕХ...

преди 2 години

ВСИЧКО МОЖЕ ДА СТАНЕ ---САМО СЪС "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА" ИЛИ "СОБСТВЕН ЗДРАВЕН ФОНД"--В СЪОТВЕТНАТА БАНКА!--НЕПОКРИВАНЕТОНА ТЕЗИ ЗДРАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ , ДА СА СМЯТА ЗА НАКАЗУЕМО И ИДЕНТИЧНО С ДАНЪЧНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА БЪЛГАРИНА , КЪМ ДЪРЖАВАТА!---

39

И народа иска

преди 2 години

Да се спре търговията със здравето на българина