77

Sluchaen

преди 2 години

Ваксините не пазят, а спомагат за още повече заразяване. Всичко е умишлено направено пръскат всеки ден със самолет и после се чудят заедно с народа, защо има болни наночастици разнасят. Тестове и ваксини както виждаме не помагат с нищо. Колко ваксинирани починаха и колко починали загубиха живота си от други болести, а писаха Корона? Докато има спящи ваксинирани няма да спре този цирк трябва да сме единни да спрем тези, които искат да намалят населението на Земята.

76

доц. Мангъров

преди 2 години

Австрия, Германия, Франция, Израел, Италия и т.н. са слaгачитe Бил Гeя, Фaучи и СИЕ

75

Анонимен

преди 2 години

Както се вижда, Хитлер е жив в Германия...

74

Анонимен

преди 2 години

бах мааму, *** тия немци меки китки ли са, що ли, що си мълчат, що не се вдигне тоз народ? *** те по-зле и от нас, брех брех...

73

Това

преди 2 години

е наистина една много добре работеща ваксина, най добрата! И един мармот и т.н.

72

Анонимен

преди 2 години

много ви е важно какъв е фашизма в Германия, да да

71

Хайл

преди 2 години

е то не случайно фашагите са тръгнали от там, скоро може и концлагерите да отворят

70

Анонимен

преди 2 години

Драстичен скок на заразените?!?! Нали ваксинацията щеше да спре заразата и да ни връща към нормалното, какво стана с тая мантра? Лъжите им лъсват с всеки изминал ден, но овците се редят ли редят за иглата, понеже вярват че вълка е супер- мега- загрижен за тяхното здраве, та иска тая незнайна субстанция да им я вкара вътре на всяка цена.

69

Анонимен

преди 2 години

До 1357Какво да каже, като при миналите 6м от ваксинация 44% от влезлите в болница и 42% от умрелите са ваксинирани, а при все още държащите ефект са 24% в болница и 23% от умрелите? Реално и с ваксина предпазването не е голямо и всичко е гаф, който няма кой да си го признае.

68

Анонимен

преди 2 години

Роберт Кох в отчета си за короната към 16.11 дават следните цифри: заразени 18-59 - 196421(вакс 43%); 60+ 49280(вакс 61.6%) в болница 18-59 - 4151(вакс 23.9%); 60+ 7026(вакс 44.8%) интензивно 18-59 - 518(вакс 13.1%); 60+ 1074(вакс 37.8%)умрели 18-59 - 65(вакс 23.1%); 60+ 1223(вакс 42.0%). Ваксините явно помагат, но не е никак 90%, а по-скоро 20-40 спрямо кога си си я бил. Забито е в pdf, който се намира от съвсем друга организация със статистика за целия ЕС.

67

1357

преди 2 години

Баба Меркел да кажи защо при тия нечовешки мерки и ваксини ома болни Лъжеха хората че като си пиставят ваксина се връщате към нормалем живот Къде е този живот То бива лъжци и крадци мо поне даимат граница

66

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Нещо германците "заради многото случаи" са спрели да публикуват данни за това колко заразени, приети в болница и влезли в интензивно са ваксинирани. Защо така? Да не би да е, защото са над 50% като при аверчетата им в УК, Белгия и Холандия? НА НИТО ЕДИН САЙТ ЗА СТАТИСТИКА ПО ПРОВИНЦИИ, НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, РОБЕРТ КОХ НЯМА ИЗВАДКА С БРОЙ ВАКСИНИРАНИ ЗАБОЛЕЛИ. Навсякъде данните са покрити. Правете си сами изводите.

65

Ха ха

преди 2 години

Да приложат и у нас 3G" и в отговор ще получат в отговор 3В - Винкелиран, Винкелиран, Винкелиран.

64

МмАаНн

преди 2 години

До Анонимен"Зелен" сертификат би трябвало да се дава единствено на тествани, независимо от "ваксинационния" им статус. Друг е въпросът, какво точно отчитат тези тестове. Това в момента е пълен абсурд. Най-големите разпространители на вируса си щъкат свободно и понеже "ваксините" са напълно безполезни, сега се заразяват помежду си. Обаче не искам да заразяват и мен.

63

Анонимен

преди 2 години

Хайл, хер Шпан! И вие ще свършите скоро като онзи с мустачките.

62

Анонимен

преди 2 години

Тия са мръднали тотално. Формира се няква зоологическа градина там с Австрия, къде ще ги извеждат на разходка с номерата и после всичко дружно по клетките.

61

Еххх

преди 2 години

Да не забравяме откъде е ХИТЛЕР И КЪДЕ УПРАВЛЯВАШЕ БЕЗ ПОЧТИ НИКАКВА СЪПРОТИВА! ЯВНО ИМ Е ПОВРЕДЕН ЧИПА! НЯМА СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯТА - ЕПИДЕМИЯ ДА Е ОВЛАДЯНА С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА!!!

60

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Научи ли немския или 24 години не стигат хахаха ... Тръгнал съвети да дава, а за 24 години в немско още не знае немски хахаха Бии си 4-тата доза и у лево...

59

Анонимен

преди 2 години

Уморих се да чета глу,пости. Вирусът е страшен - значи ваксините ще ви помогнат. Проблемът е, че второто не следва от първото. Вирусът е страшен, но от това не следва, че ваксините помагат. За справка - четете за Гибралтар със 100% ваксинирани и почти 50% с трета доза. Случаите нарастват експоненциално при отваряне. Продължават да са затворени. Трябва да се търсят други начини за справяне. Ваксините не решават качествено нищо. А и тепърва ще става ясно как влияят цялостно на човешкия организъм.

58

Анонимен

преди 2 години

до 69: Йенс Шпан е той (засега), но е добре известно, че тича в лявата лента. Така че грешката е вярна.