88

Анонимен

преди 2 години

73-ти си първия от тях.

87

Анонимен

преди 2 години

До 87-ще я докарат до МН. Т. ТИ!

86

Анонимен

преди 2 години

до 78--а дано се променим и се върнем като във времето преди 89 г. тогава имаше управия.

85

Кико

преди 2 години

Диви Балкански нрави!

84

Emigrant

преди 2 години

Тъй наречените македонци,а в действителност българи,са посветили сто години,милиони тонове хартия,милиони часове човешка дейност за да изградят една огромна лъжа наречена държавата Македония и говорещи измислен македонски език,крепящи се на омразата към сънародниците си,нас българите?!Същата история с аватара Грипен,Кирчовците и Кокорчовците!Милиони евра,хвърлени от подсъдими олигарси!Фалшиви протести!Същата антигерб риторика?!Да видим докъде ще я докарат необолшевиките начело с Фигуранта??!!

83

Лойко

преди 2 години

Всичко това е вярно,но сменете македоци с българи.за македонците е много по-лесно да си продължават по -старомо с дивата омраза към нас ,от колкото да се замислят и преобърнат представите си за българите,още повече ,че ще им се наложи да признаят ,че са живели в за луда.А,историчарите ,трябва да изгорят тонове с книги доказващи наличието на македонски идентитет и да признаят ,че дебелите заплати и пенсии са вземали за да подържат една лъжа!

82

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тая македония не искаме никаква македонея бг вън от Ес за винаги

81

Анонимен

преди 2 години

До А Кирил Петков.....Да си син на АБПФК МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ПРЕДМЕТ НА ГОРДОСТ! Е, стига да не е ИЗМИСЛЕН АБПФК, познавам и такива! Да си служил в Комитета за Държавна Сигурност е почетно - ОГРОМНИЯТ ПРОЦЕНТ ОТ ТЯХ бяха честни и почтени хора, някои дадоха живота си за България! Доносници се вербуваха от друг контингент - реликти от буржоазната класа, търгаши, далавераджии, мошеници, попаднали в примката, стараещи се да се измъкнат! А им се плащаше, водеха туристически групи зад граница...

80

Ами че то

преди 2 години

Българите си мразим е българите и без да има нужда някой да ни насажда - просто народопсихология. Това си е известно открайвреме. Още от времето на траките, някакъв римски автор беше писал.

79

Анонимен

преди 2 години

Вижте за македонците е много по-лесно да си продължават по -старомо с дивата омраза към нас ,от колкото да се замислят и преобърнат представите си за българите,още повече ,че ще им се наложи да признаят ,че са живели в за луда.А,историчарите ,трябва да изгорят тонове с книги доказващи наличието на македонски идентитет и да признаят ,че дебелите заплати и пенсии са вземали за да подържат една лъжа!

78

Анонимен

преди 2 години

Не критикувайте професора за такива като северняците ,даже е твърде мек!Аз ,не знам в България да сме горили македонски знамена ,демонстративно да чупим паметници на покоиници или да сменяме старите надгробни плочи и да прекръстваме починалите на новите плочи.Не знам и някой наши историци да не зачитат историческите документи и да ги преправят ,в дyха на нивото време ,както призна историчара от РСМ Драги Георгиев .

77

ами бай боце

преди 2 години

До А Кирил Петков пък е внук на АБПФК,ятак уж,син на полковник-агент на ДС-6 то управление-политическото,и сам той АКТИВЕН член на БКП.Виж и за другите гробарчета,прочети за ванчо теменужкин...Така че му еш глъътъ.

76

Анонимен

преди 2 години

Не само македонските медии.Европейските въобще не са спирали. Не отдавна най голямата спортна звезда на Австрия,който е един от челните политици съобщи, че не иска българи с *** пари да го управляват и да му казват как да живее.

75

А Кирил Петков

преди 2 години

е син на ДС/БКП - ченге от комунистическо време.... ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА...

74

Анонимен

преди 2 години

***,поне в деня на траур спри с омразата си към тези хора.Това е човека дето каза,че не сме славяни напук на нашите възрожденци в Учредителното събрание.

73

Анонимен

преди 2 години

Само да беше казал кои медии в Македония сеят омраза.Защото по този начин завучи:Този говори за онзи,че ти си много зле.И много ми е интересно кои македедонски телевизии гледа той и как.Аз имам телевизия от най-големите оператори в БГ и нямам нито една Македонска телевизия

72

Кирил Попов

преди 2 години

Този професор е от комунистическо време. Личи много . Ай сектор бе.

71

Анонимен

преди 2 години

Този е доказан македономраз и постоянно насажда омраза към нашите съседи

70

Анонимен

преди 2 години

Проблема ще се преодолее,когато всички от ДС в двете държави отидат от този свят.

69

Анонимен

преди 2 години

***,поне в деня на траур спри с омразата си тези хора.Това е човека дето каза,че не сме славяни напук на нашите възрожденци в Учредителното събрание.