20

Данчо

преди 2 години

Важното е да се изсмучат колкото може пари от гражданите. Пътен данък + стикер за зелена зона наистина не е изгладило настилката на моята улица, камо ли ново асфалтов. Разходът е бил за маркиране на паркомясто с обикновена бяла боя и поставяне на табела. А приходът, само лично от мен за 3 години може да се пресметне елементарно.

19

Стар Софиянец

преди 2 години

Решението е да се промени закона разрешаваш на общините да създават платени зони за паркиране. Трябва да се забранят платените зони по улици, булеварди, площади и по принцип на открито. Може да има платено паркиране в закрити паркинги. София се нуждае от 200 хиляди паркоместа в такива закрити паркинги общинска собственост.

18

Анонимен

преди 2 години

Наше село кола не видело. Нямаш работа в центъра на София. Ти си напуснал селото, но селото не те е напуснало.

17

?

преди 2 години

До АнонименКак синя Е зелена зона :D :D :D Като глеадм и ти си от наглеците от селата. В София казваме синя И зелена зона :P

16

иван

преди 2 години

бизнес без граници.... мечтаната от българина солунска митница...

15

Анонимен

преди 2 години

Синя е зелена зона да работят 24 часа и седем дни в седмицата. Наглеците от селата да си ходят с градския транспорт. Не може всеки таралясник да паркира в центъра.

14

Анонимен

преди 2 години

И нека не забравяме, че общинската фирма, занимаваща се с изнудването, винаги е била на загуба. Излиза, че всички пари, плащани за синя и зелена зона се крадат до дупка. И как очаквате да не се разширяват платените паркинги на кметицата ни?

13

Анонимен

преди 2 години

Кога колите на милюцаите ще започнат да се репатрират и закопчават със скоби. Сега масово не плащат, окичени със стикери ,палки,жилетки, флагове значки и какво ли още не.

12

Анонимен

преди 2 години

Собствениците със стикери за зелена зона запазват правото да паркират при въвеждане на синя зона на същото място до изтичане на винетката. Дупките по пътищата остават.

11

Анонимен

преди 2 години

Отвратителна ку.венска държава! В огромният Истанбул паркиране до 2 часа- 10 турски лири около 1,30 лв, до 4 цаса-11 т.л. до 6 часа 12 тл и до 8 часа 15 т.л. В нашата държава ни децата живи!!!!!

10

В.Левски

преди 2 години

Не искам да съм кои знае какъв искам народа да е добре.

9

Венци стефанов

преди 2 години

Дебел съм гладен съм и гладен ще си умра.

8

Анонимен

преди 2 години

Морето е синьо небето е синьо земята е синя горите са зелени.

7

Анонимен

преди 2 години

Изникват зони за пари.Къде отиват парите и защо не се правят паркинги а се преграждат улици за да печели общината?!За толкова години колко пари събраха и къде отидоха?От злато можеха да изградят паркинги за тия пари за толкова години!!!!

6

До кога столичани ще

преди 2 години

оФцата до кога търпи? Докато я заколят.. Редовното доене и стригане дори я кефят.

5

Живущ

преди 2 години

Според мен пълна глупост. От зелена зона някои казват има смисъл. Разчиствали се места, макар че да, пак обикалям по 10-15 мин и спирам доста далече от къщи. Но защо вече на зелена зона ще се прави синя - само да се взимат пари. Ефекта на "разчистване" няма да се засили, него го има и от зелена зона.

4

Фъндъкова

преди 2 години

Точно така, никакъв фъндък.

3

Анонимен

преди 2 години

поредната мярка, която работи само за общината, но не и за хората

2

Анонимен

преди 2 години

само си пълнят джобовете, къде са подземните паркинги!?!

1

Анонимен

преди 2 години

До кога столичани ще търпят този рекет от страна на общината. С въвеждането на тези зони в центъра не се вижда никакъв ефект и няма смисъл за хората. Единствено те прибират купища пари. Какво точно плащат живущите пак обикалят сто пъти квартала да намерят място. Никъде не се строят паркинги, никъде не се подобрява положението, само пак бъркат в джоба ни.