134

Уточнение

преди 2 години

Щом лимита за пътниците по македонската застраховка е 600 000 (интересно в каква валута е цитираната от Тодоров цифра), то тя включва освен починалите и тези в болницата, така че, сложете средно 12000 на човек, защото лимита е за всички пострадали, а не на човек, както е писал някой си.

133

Анонимен

преди 2 години

До 1Я СТИГА ПРОСТОТИИ ***-Л ТАКЪВ!Когато се движиш по магистрала очакваш магистрала а не селски път!Крайно време е крадците заради които гинат хора да влизат в затвора, а не само да взимат огромни заплати!

132

Крум

преди 2 години

Много неща биха се изяснили,ако е направена проверка какво друго са превозвали другите три автобуса /туби,бутилки и т.н./Отчита се,че отразителите били замърсени,пътната маркировка неясна и др.Питам,нямат ли задължение пътните полицаи да сигнализират ако установят такива неща които могат да доведат до произшествия. Или дейноста им е единствено проверка на документи/в случая се оказва,че и това не е свършено/,скорост/също/ или да проверят дали в акумулатора има вода?

131

1

преди 2 години

И при катастрофата в Своге и при тази виновен е шофьора, ако все пак не е гръмнала гума.Закона е ясен и категоричен-пътя е такъв какъвто е и шофьора е длъжен да се съобразява, а не да лети с максимална скорост.Преди катастрофата на пътя до Своге за един ден бяха миналии над 3000 автомобила,но катастрофира само този дето не си гледаше пътя а купона в рейса.По скоростния път до Перник са минали над милион МПС и не е имало тежка катастрофа,а от 3 г. не е имало никаква.

130

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Те сегашните не са виновни за нищо. Виновен е назад чак Тодор Живков и дори Хан Аспарух :) По принцип от много чегъркане става така,че сам се изчегъркваш .... защото се занимаваш с миналото вместо с настоящето и бъдещето. От миналото само поуки вадиш.

129

баба мара

преди 2 години

по въпроса за вината ще се произнесе македонският съд ние нямаме отношениепо въпроса

128

разлика

преди 2 години

Първите автобуси са минали по пътя на Борисов пострадалия по правилата на Радев с червената линия.

127

Анонимен

преди 2 години

A оставки на министри - КОГА?

126

джипко бибитков

преди 2 години

банкянския *** е откраднал и парите за тази магистрала

125

Анонимен

преди 2 години

Кой е виновен (5 млн x 45 = 225 млн евро) ?

124

Анонимен

преди 2 години

Простащината и безхаберие са двамата виновни за гибелта на тези хора от автобуса.А тези двамата виновници са имунизирани по чл.20, ал.2 от ЗДвП.И няма да са последните загинали по пътищата на България.

123

Анонимен

преди 2 години

Чакайте да забогатеете. Скоро ще Ви забогатят.Всичко някой друг ще прави вместо Вас. Вие чакайте.Някой скоро и вас ще отнесе , я Местан я някой друг дето не го чакате.

122

Отровна гад

преди 2 години

Отговорността е на този, който в момента е на власт! На никой друг!

121

Анонимен

преди 2 години

Който е сложил мантинелата,да отнесе манивелата.

120

80%

преди 2 години

До Анонимен 125 Щото до сега нищо не плащахме ,а много забогатяхме,ти да видиш.

119

Анонимен

преди 2 години

чл.20, ал.2 от ЗДвПДържавата никога не е виновна за нищо!Несъобразена скорост оневинява всяко престъпно бездействие от страна на държавните органи!

118

Някой си

преди 2 години

Тази мантинела, кой реши че и е там местото! Според мен,не и е местото изобщо там! Ако я е нямало,автобуса просто е щял да продължи!Но,

117

Гумаджия

преди 2 години

Отговорност ще понесе гръмналата гума асфалта ,наклона ,отбивката ,маркировката дрън -дрън нали са били конвой от четири също такива буса -другите как са преминали по същото време без да се забият в тази част на пътя, жалко за хората , лош и то много лош късмет за тях и близките им!

116

Анонимен

преди 2 години

До До Пян_ГъБоко ще ти го подаде в пян_Гъ 200. Само чакай и се ослушвай.

115

Анонимен

преди 2 години

Ще плащаме ние! Всички ние, защото това си избрахме и така си го харесваме!