58

Анонимен

преди 2 години

Да бе, къде е баце? Той нали е експерт, да каже.

57

Хм

преди 2 години

До Yan PanМного рядко дизелов автомобил се пали от удар.освен ако кара нещо лесно запалимо.

56

Факт

преди 2 години

Автобусите често се палят от моторния отсек,горят бавно,но за сметка на това продължително.Обикновено всички пътници успяват да слязат.Тука пожарът е тръгнал бързо,нещо необичайно за дизелова кола.Впрочем чисто новият автобус на ЦСКА се запали на първото пътуване.

55

Yan Pan

преди 2 години

А случйно на някой "умен" коментатор да му мина през ума, че пожарът е СЛЕДСТВИЕ на катастрофата ??

54

А

преди 2 години

До ПЪРВОПРИЧИНА Ако водача си е скатал в багажното пет туби по 20л. евтин бензин от Турция? Хайде да не са пет, една да е .Достатъчно при удара да се спука и от искра да се запали и в комбинация с резервоара става мазало!

53

Комунисти

преди 2 години

Този случай ще се окаже като Атентата срещу папата и е избрана България за да се дискредитира Президента Радев.

52

9

преди 2 години

Има химичен анализ и ще се види какво е горяло. Дизела от искра не пламва. Мерцедес да обяснявал.... Ти се нацепи и деформирай конструкцията на всичко после очаквай нещо да работи.и ся дирим под вола теле щото всичко от автобуса изгоряло да търсим там дето има следи пътя той не е изгорял. Всеки като се качи да кара като е тъмно и не вижда спира.като има мъгла дъжд дупки ....Журналята кви сензации търсите бе. Ходят снимат с телеобективи. Никакъв респект от никой. С Тея статии няма да гивдупки

51

не се спазва закона

преди 2 години

ЕСЕ- R 118 на ЕК и ООН - всички кабели и интериорни материали трябва да са негорими в автобуси над 8 места

50

Анонимен

преди 2 години

Сипали са преспивателно в кафето на шофьора за да се случи това. Целта е Регламент ЕСЕ- R 118 на ЕК и ООН.

49

Не е спазен

преди 2 години

Регламент ЕСЕ- R 118 на ЕК и ООН за използване на негорими материали при автобуси над 8 места.

48

Четете

преди 2 години

Регламент ЕСЕ- R на ЕК и ООН за използване на негорими материали при автобуси над 8 места.

47

Анонимен

преди 2 години

Автобуса е пламнал от нещо, дето не му е било там мястото. От кадрите от дрона се вижда, че автобусът е карал направо през препятствията по пътя си. Никаква реакция от водача. Не знам онази кака Диана Русинова какво е мерила там? Бил навил силно волана? Хаха! Има и снимки със силно горящи части от автобуса останали при сблъсъка с първата мантинела. Маркировката на островчето е износена защото джигитите сечат завоя, както правят навсякъде за сведение на другия"експерт"Кирил Дунев.

46

Анонимен

преди 2 години

АРЕСТУВАЙТЕ ПОЖАРА! ВЕДНАГА!!!

45

Жалко за хората

преди 2 години

Не се качвайте на автобуси произведени преди 2018г. Те не отговарят на регламент ЕСЕ- R на ЕК и ООН за противопожарна безопасност

44

Анонимен

преди 2 години

Даааааа, бе тежък проблем на границата,горките те... Е да не са само те? Те с какво са по-специални? Каквото за всички, такова и за тях. Тази откъде я изкопаха и нея да дава мнение?

43

11 души

преди 2 години

От едно семейство. Смятай каква контрабанда са пренасяли, а СтРашков като ги е подплашил с тараша на границата са я завряли кой знае къде. Автобуса е бил ходеща бомба. Това, което за друг ще се размине с лек уплах и смачкан калник се е превърнало в огромен проблем.

42

Проблема е автобуса

преди 2 години

Всички автобуси изгарят като факли дори от елементарно късо съединение. Има такива случои дори в Рим, Ню Джърси , а в Индия и Китай са ежемесечни случаи.

41

?

преди 2 години

Имаше чукчета по стъклата да ги счупиш при пожар.Има ли ги още?

40

Определено

преди 2 години

Не е спазена новата деректива за противопожарен интериор на автобуси.

39

мдаа

преди 2 години

Трябва да се разпитат оцелелите какво са пренасяли в автобуса че е горяло като *** Ранените са следствие скачане от прозорците на автобуса , а не от някакъв удар.на снимката се вижда че автобусът е останал прав и така е изгорял като факла с хората вътре.