19

Анонимен

преди 2 години

...Т.е. 12 дена след това графиката започно стръмно спускане до нулата.

18

Анонимен

преди 2 години

Япония разреши употреба, изписване и внос на Ивермектин на 13 август. Само 12 дена след това графиката слезе стръмно до нулата. Но тихо, че ще ядосаме Кунчев и останалите дилъри на Пфайзер.

17

1-н

преди 2 години

Ба го . Три пъти повече заразени отколкото у бухарско ама два пъти по малко починали, е как така, нещо в родината ни е мнооого объркано и това не е само ваксинацията

16

Анонимен

преди 2 години

До 15 Случаите навсякъде в ЕС са предимно ваксинирани. Холандия- 47%, УК- 66%, Белгия- 70%. Говорим за страните с над 70% ваксинирани. Такива са и процентите им на умрели ваксинирани. И ваксината странно пази неваксинираните па логиката на ваксърите. Защото няма как 66% приети в болница в УК да са ваксинирани, 75%(повече) да са умрели, а неваксинираните даже да са по-малко. За групата над 60 даже имат парадокс. 5 човека неваксинирани, 1309 ваксинирани умрели, към 200-300 с ваксина, но под 14 дни

15

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш нашата 5 вълна каква ще е! При само 20% ваксинирани здравната ни система ще изгърми със сигурност.

14

Анонимен

преди 2 години

Що за глупост! Миналата зима и пролет вилня британския. Есента дойде делтата. Той е много по-заразен, затова случаите са повече . Но те са предимно от неваксинирани.

13

Анонимен

преди 2 години

Ами петата с варианта Делта+ ?????? Ами шестата с варианта Ламбада ??? Ами седмата с Ламбада++2.0 170 кс. ????

12

Чоко

преди 2 години

С увеличаването на ваксинациите случайте на Ковит се увеличават. Защо ли е така ? А де не би препарата да не е читав ? Крайно време е това вирусче да мина през всички и да се уталожи . Това започнаха да го проумяват дори и тези ид*иоти на Запад. Гърците и те ще дойдат на Мангъровия но след близо две години мъка.

11

Кунчо Ангелов

преди 2 години

Да боцнат гръцкото правителство с ваксината на Кунчев и ще се приключи набързо с вълните.

10

Черния

преди 2 години

Кунчев се предаде на третата вълна

9

Анонимен

преди 2 години

Чакайте да видите и петата вълна, четвъртата ще ви се стори като разходка в парка. П. С. да не говоря за шеста, седма и осма най-малко вълни

8

Годжи

преди 2 години

Тия гърци много назад ве,ние чакаме пета

7

прави са

преди 2 години

Никакво затваряне. Вирусът ще убие стари и болни, а икономическата криза всички!

6

Мдам...

преди 2 години

Ама така е. Колкото повече се ваксинират, толкова по-тежко ще става. Лошото е, че докато от вируса умират болнавите и слабите по естествени причини, ваксините ще морят всички наред.

5

Анонимен

преди 2 години

Имали вълни и урагани в *** съюз ,веднага вълните идват и тук ,хора да знаете много милиарди се печелят от тоя вирус ,ментета ваксини и скоро ментета лекарство ,добре че народа от ЕС се събудиха ,възможно е скоро да се променят мнението и мисленето на политици и докторя )

4

Анонимен

преди 2 години

Най голяма ваксинация, най голяма заболеваемост...Когато нещата се правят честно, бързо се разбира.Когато нещата са изопъчени винаги се разбира!

3

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече неваксинирани, толкова хо-силна вълна и повече умрели. Доказателство-виж България.

2

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев?

1

Майстора

преди 2 години

Интересно как колкото по-голям процент са "ваксинирани", толкова по-тежки са "вълните"? Това е мистерия която едва ли ще бъде разгадана! Както и защо се увеличиха 60 пъти ссмъртите от сърдечни заболявания при професионални атлети тази година!