96

БПФ

преди 2 години

За чий да ви нападат, бе - стига да ви врътнат крана и да ви спрат въглищата !!!

95

Тъжна вест

преди 2 години

Тука има един с поражения на централната нервна система от западната пропаганда. За съжаление не може да му се помогне! Грам сиво вещество не му е останало.

94

Анонимен

преди 2 години

В 21 век Русия е единствената страна която краде земя от съседите си. Овпyтялa и фашизирана Россия представлява опасност за международния мир.

93

Анонимен

преди 2 години

Я сравни какви са заплатите в САЩ и какви са в Русия и пак се върни.

92

Анонимен

преди 2 години

Кравария е голямо нещастие за света. Нещо като монголците или хyните през средновековието. Бич Божий. Откакто се е пръкнала само лошотия и варваризъм е дала! Подкрепа за Мексико, Аржентина, Ирак, Иран, Либия, Сирия, Афганистан, Украйна, Беларус, Прибалтика.. итн, част от които БЯЛ ДЕН не са видяли заради военолюбивите каубой.

91

Анонимен

преди 2 години

Русия е голямо нещастие за света. Нещо като монголците или хyните през средновековието. Бич Божий. Откакто се е пръкнала само лошотия и варваризъм е дала! Подкрепа за украинците, които БЯЛ ДЕН не са видяли заради източния си съсед!

90

Анонимен

преди 2 години

Откога се мъчат да накарат Русия да нападне Украйна! Но на бас, че няма да стане.

89

Анонимен

преди 2 години

Ще им се на американците да организират една "малка войничка" между Украйна и Русия, само че Русия не е Ирак или Либия. Европейските народи не трябва да допускат война в Европа, защото това ще бъде кошмар за всички европейци и особено за страните от черноморския регион и Източна Европа. Ще потекат Ниагари от кръв, а американците ще греят ръце на огъня. Да кажем не на войната, докато не е късно

88

Анонимен

преди 2 години

Тези бандерлоги на пълен сериоз твърдят, че продължаващите протестни акции срещу ваксинацията срещу Ковид-19 в Укропия са организирани от Русия и че не тяхната некомпетентност и непрофесионализъм са в основата на икономическите и енергийните проблеми на Украйна.

87

Анонимен

преди 2 години

Ще се радваме на това събитие, дано да се случи по-бързо.

86

Анонимен

преди 2 години

Украйна била убедена. А пък ние сме убедени, че Украйна и Запада водят психологическа война срещу Русия. Единственото очевидно е ,че Украйна подготвя втора война в Донбас. Това е авантюра, която ще свърши зле.

85

Анонимен

преди 2 години

Психовойната е в главата на психичноболни хора като тези, които си представят такъв сценарии.

84

Притча за лисицата

преди 2 години

Лисицата цял ден ходила след, коча като била убедена че ей- сега ще се откъснат и ще му паднат топките...

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Цял свят е убеден." ?? Целяи свят не е кравария! И вече 7 години краварците жалат за непотопяемия самолетоносач Крим!

82

Анонимен

преди 2 години

Цял свят е убеден.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 Винаги ми е било любопитно как уж възрастни хора могат да живеят с някакви абсолютно детски представи за света. Такива като теб изглежда умствено са на около 8 години.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "За всяко руско..." Ако НАТО не си трае като бит пед.. гей, то европа ще се пренесе на едно по добро място и после русначетата ще учат в историята на света - "имало едно време Америка..."

79

Крадеца вика...

преди 2 години

Доводите са краварските раздухвани по западните медии. Що не сте превели най-смешния? "Руснаците обичали да воюват зимно време" - и затова видите ли, щели да нападнат Украйна за католическата коледа .. :) D) Ха ха!

78

Обидно им е

преди 2 години

Урките колко време чакат от 2014 да ги нападне Русия и нищо! Всеки път като почнат провокации пускат такиви димки. Скучни са вече!

77

Стига бе!

преди 2 години

Украйна е убедена: Русия трябва да ги напандне някак иначе сами трябва да си сърбат кашата дето надробиха под 'мъдрото' подстрекателство на чичо Сам. Времето им изтича и ще измръзнат гладни... НАТО субсидията са я опоскали - а резултати няма!