44

Асан

преди 2 години

2000 х 500 евро = 1 милион чиста пичалба

43

Анонимен

преди 2 години

Затова има "ваксинирани" заразени и починали. Кого точно са излъгали сами да решат.

42

Taliban

преди 2 години

ОТ КАКЬВ ПРОИЗХОД Е ТАМ НЯМА МНОГО БЕЛИ ХОРА

41

Анонимен

преди 2 години

Ами на менте-инжекции - менте поставяне! Каквото повикало!

40

Случаен минувач

преди 2 години

И по времето на Гьоринг много евреи са си взели фалшиви удостоверения, че са чисти арийци. Фашизмът принуждава хората към изработката на фалшиви документи - всякакви, за да ги оставят на мира. Оправдавам ги хората.

39

Анонимен

преди 2 години

Аха, това е новото елементарно оправдание за неработещите експерименталки. За Белгия, разбира се, понеже там, както в Германия и Нидерландия, а и в Дания, най-големи са издънките на инжекциите. Не върви, бе, твърде глупаво е. Значи лекарят си има списък кои и колко пациента не е набол с експерименталката, но ги е отчел? Ба си и *** нята!

38

Анонимен

преди 2 години

Вярвате ли въобще на такива "новини"? Как ще се установи кои хора лекарят е набол реално с експерименталните препарати, кои - с никакви и кои - с витамини или нещо друго, по желание на пациента? Нещо твърде елементарна пропагандичка отново.

37

Анонимен

преди 2 години

Ми чудесно. Срещу фашизма трябва да се реагира всякак. Не бива да се оставят хората да ги действат така.

36

В.

преди 2 години

Златена се възстанови от 5-тата игла.

35

32-ра кукундрело

преди 2 години

това че не виждаш, а и не ти показват пред кьоравия поглед колко ваксинирани са си заминали, не прави човека Менгеле.Очевидно и няма престъпен ум, щото не е изпипал всички подробности. Ваксината е личен избор и кухата ти лейка е време да престане да дрънчи.

34

Анонимен

преди 2 години

Ами, сега тоя тарикат да го изпънат в панделата за минимум 5 години и да му отнемат лекарските права. На тарикатчетата по една солидна глоба от 10-15 хиляди евро, а който не може да ги плати да си ги изработи в Ковид отделенията на болниците като санитар.

33

Познат

преди 2 години

Браво! После ние българите сме били фалшификатори.

32

Анонимен

преди 2 години

В Белгия за последните седем дни имат 105977 нови случаи и 258 починали. Колко ли са неваксинираните, вкл. и с фалшиви сертификати? Може би са 105900 при новите случаи и 256 при починалите

31

Златена

преди 2 години

Трябва да го осъдят за масово убийство и да му дадат доживотен без право на замяна, защото никъде в Ес няма вече смъртна присъда! Инак, този "доктор" си я заслужава! Това не е доктор, това е д-р Менгеле, разпространяващ смърт чрез фалшиви ваксинации!

30

Додо

преди 2 години

Априори, цялата работа нещо смърди, да е толкова *** доктора да пази списък отделно с фалшиво набодените, чак над 2000 човека, да е толкова ***, че да сложи в един и същи ден 4 ваксини на 4 души в 4-те противоположни края на Валония...мирише на постановъчен матрял, та се не трае! Математиката не работи, Фей Нюз е!

29

Анонимен

преди 2 години

Затвор!

28

Киро Х

преди 2 години

Oт сайта на Евронюз са преписали новината, но и там няма нито конкретни имена, нито снимка на доктора, нито нищо. Вероятно е да е фейк нюз, за да теторизират населението. Или е поръчкова схема, за да вдигнат шум да плашат гаргите!

27

В.

преди 2 години

Бог да го поживи. Има и читави лекари. Само да не беше се оставял толкоз лесно да го хванат мръсниците.

26

Спасител

преди 2 години

Това е бил начинът му да се бори с медицинския фашизъм. Заслужава орден за смелост. И нека си осъзнаят колко са им фалшиви и статистиките, и процентите на ваксинирани, и цялата им система. Един познат неваксиниран живее с ваксиниран съквартирант, който в момента е ковиден,като Кунчев.Няма да се ваксинирам,това е!

25

Доктор

преди 2 години

Ваксите разстревожвни и объркани дали работи ваксината..много се надяват милите ама надали?Бедна им е фантазията какво ги чака