27

Анонимен

преди 2 години

САЩ ИЗКЛЕЦА РУСИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ПОЗИ.

26

Анонимен

преди 2 години

путин е по-умен от елцин и по-глупав от горбачов

25

едно е сигурно

преди 2 години

Каквото и да става вече в света, каквито и кризи и пандемии да има, в Русия винаги ще имат предостатъчно храна, топло и национална сигурност. За за повече руснаците трябва сами да се погрижат.

24

Футуролог

преди 2 години

Бъдещето на Европа е със САЩ. Русия гони само собствените си интереси.

23

Анонимен

преди 2 години

РУСКИЯ ДУРАЧОК ПОЗДРАВЯВА БЪЛГАРСКИЯ СИ РОБ

22

Лика прилика

преди 2 години

Путин оказа голяма чест на порусначения кримчанин тов. Радэв и го покани в Кремъл за да му лъсне обувките. Тов. Радэв сърдечно благодари на Путин за изключителното доверие и неземното удоволствие да се докосне до обувките на кремълското джудже.

21

До 19

преди 2 години

Ти кой народ визираш ,А ?! Никой не те е упълномощил да говориш от името на милионите българи, които не гласуваха , които са преживели Виденов, царя и разни други шебеци и тоя ше го преживеят . Не смей да подценяваш интелекта на българите и дани принизява ш до ниското си ниво!!!

20

Анонимен

преди 2 години

На запад всички се надяваха, че след ковид-19 спада всичко ще тръгне нагоре, и есента на 2020 наистина тръгна. Но 2021 всичко отново тръгна надолу, дори по зле от спада началото на 2020. Всеки следващ спад ще е по-нисък от предишния. Не е ясно до кога ще продължи това. Западът го очаква рязък спад на жизнения стандарт, това ще бъде катастрофа, при спадане на стандарта минимум два пъти не е възможно да се запази инфрастуктурата и стабилността на обществото, ще бъде много по-страшно отколкото 90те в Русия и в България. А в България като периферия и депо за черноработници ще бъде просто ужас.

19

Анонимен

преди 2 години

1999 година, 9 години след перестройката, всички говориха за предстоящият разпад на Русия, и това беше очевидно. Днес, 22 години след това Русия е първа военна сила в света, световен лидер в енергетиката и енергиите на бъдещето, лидер във високите технологии във военната промишленост, лидер по производството на храни и един от най-големият износител на храни. Освен това разполага с изобилие от ресурси, природни богатсва и енергийни запаси.

18

Анонимен

преди 2 години

Явно Владимир Путин незнае, че президента на България е назначен от Козяк 1 и САЩ!!

17

Анонимен

преди 2 години

България се връща в орбитата на Русия, честито!Бсп се връща на власт, понеже е техен ред да крадат, народът пак си ги избра и чакат промяна. Трагедия.

16

Анонимен

преди 2 години

Руснаците отново се завърнаха на фронта, при Боко беше 50/50 положението, не че и той не искаше да им угоди :))) Ама ние сме много крив народ, хареса ни под руското влияние, хареса ни запада, ама си харесваме стария строй най-вече......трудно е за разбиране :)))

15

До 11

преди 2 години

" Дпри" ?! Неграмотен си , кото всички *** гласували за това нищожно парвеню, с една дума клоаката на обществото ни. " 3" е прав за 4 милиона българи радефофоф е несъществен и не значим.

14

Футуролог

преди 2 години

Бъдещето на Европа е с Русия. САЩ преследват единствено собствения си интерес.

13

Анонимен

преди 2 години

Герберуги ...плюйте ли бря )

12

Анонимен

преди 2 години

Герджик на турски означава умнокрасив. Затова турците гласуваха за него.

11

Анонимен

преди 2 години

До 3 ако бяха гласували 4 5 6 7 8 9 милиона пак щеше да пишеш опорки, тогава за 99% подкрепа. Дпри да тролиш и фа си блъскаш лайкове, на всеки е ясно какво си.

10

До гербера 1

преди 2 години

Българският народ достатъчно и предостатъчно го поздрави с преизбиране.Също би и шута на кърлежите,които всички други кърлежи по света много уважаваха .Няма нужда Президента на народа Радев от излишни поздрави.

9

Анонимен

преди 2 години

И Путин е част от световното статусво и притиска народа си да се ваксинира. Една и съща игра играят. Само Лукашенко.

8

Анонимен

преди 2 години

Честито, овце