13

Анонимен

преди 2 години

Много удобни стечения на обстоятелства и нелепи обяснения,бързи срещи,усмихнати зайци,многозначителни скръбни последни думи,на вечерната емисия по БНТ,които звучат като укор с размахан пръст.Неестествени случки,случили се случайно.Забравиха Лим ,корабчето в охридското езеро.Индиго...Зад океана,знаят за балканския ни страх от поличби и може би ни ги случват,за да влезем в правия им път.В един ден 9 + 45 жертви.Нумерологично е9и9,обърнати двете девятки са...Да очакваме ли следващи серии от кабала!

12

Az

преди 2 години

Стига сте лъгали хората, в българия коя автобусна фирма ползва тахограв . Може като репортери да направите едно разследване колко автобуси ползват тахографа

11

Анонимен

преди 2 години

И как разбраха че всичко е ок без тахограф? Спазени почивки? От Капитан Анреево до мястото на катастрофата са около 350 км. Автобуса ги взима за около 3,5 часа или средна скорост над 100 км/ч без време за почивки! А те са спирали за почивка и зареждане!

10

Незнайко

преди 2 години

До АнонименИ как без тахограф да има данни за скорост? Или там в храстите са седели катериците с радар и камера? Не ми се вярва.================================================В наше време компютрите (и камерите за винетки) могат всичко - дори и да поставят автоматични глоби за превишена скорост (добре че още не се е стигнало дотам)

9

Коментар

преди 2 години

Човека е изтървал в тъмното завоя на немаркирания път и се е качил на мантинелите които са без светлоотразителиТубите се палят и..!Това е!

8

Анонимен

преди 2 години

А металните туби с евтин турски бензин в багажника, и те ли са изгорели?

7

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮНО НИЩО, НИЩООО, НИЩОООО!!НЕКА ЖУРНАЛИСТИ ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Да ама тук и желязото е горяло ,с подкрепата на бензина и нафтата от Турция

5

Ветран от турзма

преди 2 години

Когато бях в туризма ми се запали автобуса с туристи от към двигателя вследствие на не добре укрепени калумолатори - укъсяване и рязко възпламеняване + киселиннен облак с рязко навлиззане на гъст задушлив киселинен пушек. Ако не се реагира до 60 секунди всичко приключва.Шофьора спря ,но се панира и взе да крищи не се "отварят вратите" в този момент единственото което може да се направи е трошене на стъклата и евакуация.Ако няма чукчета или някой който да чупи стъклата хората се задушават ...

4

2121

преди 2 години

Да видят на камерите на бензиностанцията в Турция,на която са спирали,колко туби бензин са качили в автобуса.В момента бензина там е от порядъка на 1,20 лв/л.

3

Асан

преди 2 години

Черната кутия не е ли огнеупорна

2

Анонимен

преди 2 години

Автобусът си е горял, горял.. спешната помощ у нас е такава, идва като са вече умрели хората. Явно и пожарната така работи, макар че досега са се показвали като единственото професионално звено в цялото МВР.

1

Анонимен

преди 2 години

Освен че тахографа е изгорял, май и коронавируса изчезна. Днес мисирките мълчат. Няма болни, няма умрели без време.