561

Анонимен

преди 2 години

Кога е строена и пусната отсечката-при Тройната коалиция, дето пиха кафета и опикаха софийските градинки. И няма акт 16-няма и да има, не можеха една процедура като хората да направят. БКП-то много ритат сега срещу ДПС, а забравиха как се любиха, с кои гласове е избран Радев първия път.

560

Анонимен

преди 2 години

Шофьорите са били ваксинирани, за да не си правят всеки път PCR тест когато преминават границите. Сърдечен инфаркт вследствие на тромбозите образувани от шипчестите протеини на mRNA ваксините. Справка, датският футболист Кристиан Ериксен.

559

Анонимен

преди 2 години

Тия съвсем са изтрещели.Даже няма да ги коментирам.

558

dani

преди 2 години

До Анонимен на магистрала за 120 км. с голям наклон и опасен остър завой някой *** направил некадърна отбивка заради чешма и поставил мантинела на отбивката вместо да ограничат скоростта в този участък . и са нарушили аварииното платно . нямам думи. ?

557

ББ

преди 2 години

До до ББмога да се срещна с всеки бре...севде...и познай до три пъти кой ще ***...ти си професионалиста...аз съм помака...бедният...ограбеният,гледащият порно...гроб геноцида и грабежа...та севде колко лапания ти сруваше замъка в който живееш...или татко ти ще ми прати килърите?не ме е страх!какво работиш и произвешдаш...колко продажби и печалби имаш...какви данъци плащаш?...боко пожарният е пътник...България го презря и ще ви съдим...молим се за нови Избори!

556

ББ

преди 2 години

дпс-гроб...имате само ..."интелектуалеца"...певски с парите от обръчите на ...доган... и една армия на османската нямате бре....самозабравили се...срещу Народ не се върви,промяна Наказателният и Правосъдната...строги и ефективни присъди за убийците и грабителите управлявали ни последните 30 г...икостовци,първановци...или няма Мир,маайте минуси...това не променя нищо...Бог ни е заложил ценностите генетично...и нямате пари с които да купите..Бог..това не ви са избори и мали,Справедлив Свят...или..

555

Анонимен

преди 2 години

Хубав или лош , при Борисов винаги имаше оставки при проблеми, дори недоказани. Кога комунист ще си подаде оставка? Когато осъзнаете фразата - тая власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем!

554

Ха ха

преди 2 години

Герб искат да изчезнат напълно ли?

553

ББ

преди 2 години

и гроб...имате само севда,анонимна,диана...манипулираща...ще я съдим разбира се,минусите ви нямат значение,падението ви да яхвате една човешка трагедия...да прехвърляте вината върху Народа ни...с цел сакън без вас...ще ни бъде и ще просперираме...купувайте ...везалин!ще ви съдим...децата ви внуците ви...така сме оцелявали бре...справка Историята!...ен.чарството не е ценност в България...доган-ага!

552

Анонимен

преди 2 години

Комунистите никога не са подавали оставки... А Чорапа никога няма да признае невежеството си при избора на марионетките си от служебния кабинет...

551

ББ

преди 2 години

Герб обвинява Народа ни,България за една трагедия!Съболезнования и съпричастност към близките на загиналите!позорно е да яхваш мъката на страдащи хора бре мустафа-доган!типично за дпс-гроб...извършват престъпления...и ги приписват...отклоняват вниманието от...шкафчета,кражби,зависими прокурори и съдии...веберовци...отнели ни Справедлив,Свободен и Солидарен...Свят...мафия,време е да вемем животите си в ръцете си...Бог ни дава животите като Свободни...не като роби на веберовци,догановци,..геноцид!

550

ББ

преди 2 години

Герб е позор за България!

549

Анонимен

преди 2 години

Веднага изпълзяха калинките и въшките на разбойническата банда герб. Направо искат да им се върне властта, защо? Просто така трябвало, искали още да крадат и ползват облаги.

548

Анонимен

преди 2 години

Вие трябва да замълчите!Защото състоянието на републиканската пътна мрежа е трагично по ваша вина.

547

Възмутен

преди 2 години

До Росица и ВасилГербер срам няма.

546

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се върже попа за да е мирно селото -- докога крадецът бойко ще се разхожда на свобода въоръжен с пистолет глок? Неговата цел в момента е да организира саботажи и диверсии с помощта на ятаци, останали на властови позиции. Това, което искат е преврат или майдан.

545

Анонимен

преди 2 години

Бандитите от ГЕРБ могат да искат само допълнителна дажба в затвора и повече ласки от бай Ставри.

544

ДО ..Червените лъжат

преди 2 години

само че снимките са от 2013-та!

543

БГ

преди 2 години

ГЕРБ съвсем изтрещяха,сигурно когато завали сняг ще поискат оставката на Президента,защо е допуснал да вали

542

Червените лъжат!

преди 2 години

До ГЕРБерастите ЛЪЖАТ!Пътят е пуснат при Станишев, червен лъжец! Има снимки на откриването