61

Анонимен

преди 2 години

Щом ви не харесват магистралите ползвайте алтернативните пътища докато го ремонтират.

60

Смях

преди 2 години

Мумията е подпухнала като тесто, да не се разпадне от гримове и кремове...

59

1

преди 2 години

да деси дуловске,точно настилката е виновна,строихте евтини магистрали,като подложка,използвахте сгурия от тецовете ,независима лаборатория,даде заключениет,за тава,вие пак не повярвахте,ами срутището на строящата се "Хемус"за това пак Радев ли ви е виновен.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74"Сигурно"? И знак има и маркировка има. И репортажи, и снимки с дрон, и какво ли не имаше. И предписание от неправителствена агенция има в тези 6месеца. Но са заети с изчегъртване. Трите автобуса от конвоя на същата фирма са минали преди него без никакакъв проблем. Този, четвъртия се забил в мантинелата. Имало е отпред и съдове с нафта.

57

да сме реалисти

преди 2 години

Гузен негонен бяга. Колкото и да показват снимки на Станишев, който открива този участък преди 15 години, да се замислят кой го е поддържал в последните 12.

56

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ви е работа да си играете на разследващи органи и експерти. Идея си нямате какво е положението. Просто замълчете. Не спекулирайте с нищо. Това е само празно дрънчене на хора без работа.

55

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е ко фи, като тая, да млъкнат поне с глупостите и да оставят на разследващите органи да събират доказателства и да правят изводи относно причините за трагедията.

54

22

преди 2 години

"Грешни са опитите за спекулация с пътната настилка" - точно! Биле са 4 автобуса. Ако бяха обективни причините като настилка или дръго състояние на пътя, как 3-те преминаха, а 4-я, последния след тях, САМОКАТРАФОРА? Май други са причините - по-скоро субетивни, (на шьофьора или в автобуса)

53

Анонимен

преди 2 години

Ква пътна настилка бе, пътищарите, които не са обозначили участъка, да влизат в затвора. Комитова да се измита без право да заема държавни длъжности. Рашков да си подава оставката като вътрешен министър. А държавата да се бръкне по 5 млн минимум кръвнина. Евате бугарашката простотия, избихме се от това малоу мие...

52

Бай Ставри

преди 2 години

Да идват докато могат....

51

12 години

преди 2 години

Само лъжи и измами от Гражданите за Европейско Развитие на България!И най вече от другарят Бойко Методиев Борисов, член на БКП. ПОЗОР, другари!

50

Анонимен

преди 2 години

Не сте хора, а шайка криминални престъпници! Изобщо не вярваме на фалшивото ви съчувствие!

49

До гербавите

преди 2 години

Противни сте! Разкарайте се!

48

Анонимен

преди 2 години

Мазмантия....!!!

47

Анонимен

преди 2 години

Не ви е срам гербави престъпници! Окрадохте държавата както никой в историята ни не е крал, а сега сте и нагли да се появяввате пред хората и да раздавате оценки, мнения и присъди!

46

MaйMyнaтa

преди 2 години

Мраэите ГЕРБ, но не энаете, че омраэата е другото лице на любовта

45

Анонимен

преди 2 години

А ти не бързай да даваш мнение.Тепърва ще се види дали са спекулации.Или гузен не гонен бяга.

44

Всъщност

преди 2 години

няма внушения! Кражбите ви доведоха до тази трагедия! В България няа една магистрала, която фактически да е магистрала! Всичко, което оаквате са първокласни пътища! В България магистрала НЯМА! Вижте магистралите във Великобритания, Франция и Германия! Това са магистрали! Не тези подигравки, които плащаме на десеторни цени! УБИЙЦИ!

43

Анонимен

преди 2 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРП Е УБИЙСТВЕНО

42

Bob

преди 2 години

Не е ли редно да се направи екпсертиза и тогава да се установи дали е или не е? Или трангедията на тези хора не е важна за вас госпожо, важно е Боко да не е виновен и дас е върне на власт?