43

наму

преди 2 години

До ФактБомба или контрабандно гориво

42

Анонимен

преди 2 години

Автобуса най-вероятно е ударен от запалително комулативен снаряд изтрелям от СПГ 9. Автобуса е объркан с автобуса с който се придвижват членовете на партията спечелила изборите в България.

41

Анонимен

преди 2 години

Пиратки

40

Анонимен

преди 2 години

Експерта ,а имало е ли евтин бензин или нафта от Турция ,та чак жилязо и ламарини са стопени

39

пенсионер огнеборец

преди 2 години

Няма нужда да си експерт. В центъра на автобуса е била най висока температурата. Огъня е пробил пода , после и тавана. ХоратА които са били там са нямали шанс. Някакво калорично гориво или катализатор . Окислител.

38

Анонимен

преди 2 години

Точно за това са избягали останалите 3 автобуса и не са задържани на границите. Да заметат следите.

37

Анонимен

преди 2 години

Чувал съм ги да си говорят шофьора и тоя дето спеше отдолу . Резервния шофер .натъртвайки на диалект с твърдо ж. Колко изкарвали само от каргото другите колеги дето го возели в багажното. После спряха в нищото в тъмното да един бус и каргото в бели денкове отиде в буса. Линията е София Търново варна , ама идва от вън. Там е заровено кучето . В каргото , както го наричат.

36

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия експерти бе. И на Румен Дунев му слушах глупостите сутринта. Дори и с отнесена мантинела и спукана гума е видно, че автобусът е прав на магистрала. Спукана гума или бутилка за въздух на спирачките може да скъса някоя ламарина и да понадигне пода. Пожар а който е обхванал автобуса е станал за няколко секунди така, че да не могат хората да реагират. Нелегален трафик на бензин или леснозапалими стоки като лакове, бои и флакони и т.н. Да не се правят на ощипани митниците и следователите

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20-----А ти ще направиш инфаркт или инсулт от рязко СВИВАНЕ НА СЪД ПОРАДИ ИЗБУХВАНЕ НА АДРЕНАЛИНОВА БОМБА ОТ ДИВА НЕКОНТРОЛИРАНА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ! И ще освободиш многострадалната земна повърхност! Дано не чакаме дълго!

34

до 38

преди 2 години

още повече че пътниците са били етнически албанци, дори не е трябвало да жертват свои граждани.

33

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮНО НИЩОООО!!!НЕКА ЖУРНАЛИСТИ ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ "ЦЪКАЩАТА БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!!!!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Има и един сценарий - сега България приема Македония от милост и съжаление в ЕС загърбвайки националните си интереси. Това е възможен мотив на тайните служби на заинтересуваните страни ...

31

До ГУГАЛО

преди 2 години

И какво ще стане като набиеш спирачка при 130 в завой на мокър път с голяма денивелация? Предполагам ще се завъртиш и преобърнеш. Изпуснал е завоя и е станала белята. Причините за трагедията са заложени при проектирането на тъпата отбивка с мантинелата. Не са ни виновни съседите, времето, господ и т.н. - виновни сме си ние българите, че допускаме това безобразие и си затваряме очите! Жена ми беше бременна и след завой пропаднахме в неизкърпена дупка - обадих се до пътното и ги направих на 5 ст.!

30

ГУГАЛО

преди 2 години

До Анонимен130 км. ч. посред нощ в пьт с голяма денивелациа. Возиш 52 човека. Вали дьжд затруднено виждане, взимаш разтояниета от КАПЬ КУЛЕ до Боснек за четри часа. Гледал сьм ф1 на дьжд и осветление виждал сьм как карат пилотите. Но да избиеш талкова народ И ДАЖЕ ДА НЯМАШ МЕТЬР СПИРАЧЕН ПЬТ ме кара да мисля че шофиора е получил инфарт

29

Аман от "експер

преди 2 години

Този с жълтичкото не се е ли светнал че рейса като е ударил дясната мантинела (цинкова лмарина с дебелина ок 4 мм на опорни профили 5-6 мм) си е отнесъл лостовата система за отваряне на вратите спукал е гуми, пробил е резервоари.. гориворто се разпрашило и са трябвали само изкри които сигурно при всичкия тоя метал е имало в озобилие!

28

Анонимен

преди 2 години

Този експерт няма брада още като хората, кога е станал експерт? В детската градина ли специализира?

27

Анонимен

преди 2 години

До ГУГАЛО130 км.ч са 36 м./с ... не е натиснал спирачкам защото се е опитал да отклони автобуса, но се е забил в мантинелата, спукал е гума и е станал неуправляем. Колко такива недомислици имаме по българските пътища?!?

26

Анонимен

преди 2 години

Каква е тая *** отбивка в завой.. и целите "магистрали" в опасни завои?!? Виновни са проектантите на това недоразумение, строителите, инспекторите, министъра и всички по веригата, включително и всички шофьори преминали през това опасно място и не сигнализирали на властите да се вземат мерки за премахване или преместване на отбивката.

25

Профи

преди 2 години

Е, що Хемус да не е цвете, с тези бабуни след тунелите към София

24

Анонимен

преди 2 години

стига сте бабували, има си кадърни експерти и от двете страни , ще кажат.