8

Анонимен

преди 2 години

Два автомобила с пожарникари пристигат на мястото 10 минути след сигнала. Виждат горяща покривна конструкция. Виждат, че всички от екипа на дома, заедно с граждани, евакуират хората от дома. А пожарникарите освен да наблюдават друго правят ли? От написаното изглежда, че са странични наблюдатели.

7

Анонимен

преди 2 години

Четох тука абсолютни тъ.. аци било мъки да живеели изкуфалите старци и за това по добре станало и така ли учите децата си утре и вие ще остареете некой не е останал млад

6

Анонимен

преди 2 години

До 3 Хайде стига с глупостите. Вождът ви загуби всички избори и едва ли ви плаща вече. Сигурно постът ти е на "промоция".

5

Анонимен

преди 2 години

късно е либе за китка. на 1.20 минута по един пенсионер по-малко!

4

Анонимен

преди 2 години

Колко неваксинирани е имало в автобуса? Нито един, нали? Размахвали са гордо сертификати преди да се качат. Ааааа, Господ не ви ще сертификатите.

3

Анонимен

преди 2 години

ДАНО след "управлението" на жaлкия фигурант остане поне един БЪЛГАРИН по тази територия!!!

2

Анонимен

преди 2 години

"Около 17,58 вчера е получен сигнал за горяща покривна конструкция в дом за стари хора. Незабавно тръгват два автомобила с пожарникари, след 10 минути пристигат на мястото. От службата до сградата са 12 км." В задачата се пита ... с каква скорост са се движили пожарникарите?П.С. Мир на праха на починалите :(

1

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен___Трудно се гради наново държава, съсипвана и ограбвана 12г от мафиотските тиквочи !!!