22

КОМИТОВА Е УБИЕЦ

преди 2 години

НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ПОТДЪРЖАНЕ И БЕЗОПАСТНОСТ НА ПЪТИЩА..... А, С ПОЛИТИКА.... ХАХАХААА.... ОТ ГОДИНИ В АПИ!

21

Христо Христов

преди 2 години

Накрая ще излезе, че Тодор Живков е виновен.

20

Анонимен

преди 2 години

Пътя са го проектирали български инженери,българи са го строили,българи го поддържат или не поддържат! Точка

19

Анонимен

преди 2 години

А бе винаги е имало катастрофи! Едни тежки,едни леки! За какъв *** почнахте да плюете наляво и надясно! Заспал е шофьора,не е реагирал и толкова! Почнахте да изправяте пътищата и да търсите кой е виновен! Балканския манталитет е виновен!

18

Анонимен

преди 2 години

До *** милиционер "ами и да бяхте свършили някаква работа бе некадърници! То само с чегъртане не става, трябва и акъл!" Комитова побърза да излъже, че е намло данни там да има проблеми с безопасността, защото знае, че веднага ще лъсне некадърността й.

17

Анонимен

преди 2 години

Ами в последната половин година се занимаваха с чегъртане!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Как да отговаря на изискванията , като тя въобще я няма" Там я има. Строено е некачествено. Пътя е с виражи с грешен наклон и така нататък. Това с маркировка не се оправя.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Точно там маркировката си е наред. Не е построено като хората. Бога Слънце няма нищо общо с това, но тия, които защитавате на амбразурата със зъби и нокти - имат.

14

Анонимен

преди 2 години

Как да отговаря на изискванията , като тя въобще я няма , или на малкото места където се среща е изтъркана до неузнаваемост...първо да се погледне състоянието на пътищата из цялата страна , пък после мислете за чертаенето..

13

Анонимен

преди 2 години

Добър ден. Маркировката където я има е ужасна от години ама бога слънце ряза 12 години лентички.

12

Анонимен

преди 2 години

В България никога не е имало свястна маркировка,която се поддържа,нито в града,нито на село,нито по пътя! През деня се кара,но през нощта е ад. Няма ленти отстрани,в средата на пътя. Толкова ли е скъпа боята и техниката за боядисване? И това не е от вчера и днес!

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Лъснаха ви опорките. БСП строило въпросния участък, Радев не направил нищо въпреки предписанията, но ГЕРБ са им виновни. Жалка пропаднала история. И така ще си остане за в бъдеще.

10

Анонимен

преди 2 години

Да е маркировката само,с мед да я намажеш...На тези счупени магистрали разрешената скорост е 140км.Само болен мозък може да даде такава заповед.В Испания,а и не само там,скоростта е 120км.ч при пътища в пъти по добри от нашите....

9

Анонимен

преди 2 години

До До 4/8 "А крадливите тиквеници защо не я сложихте за 12 години?" Защото пътищата се инспектират периодично, а само след проблеми се прави стандартно инспекция за отремонтиране на участък. ГЕРБ са направили инспекцията и са дали предписанията. Жалко, че Комитова и останалите ДСари бяха заети с уволнения и крадене, и не им остана време да прочетат какво трябва да направят. Тук изникват два въпроса: защо БСП са строили така некадърно, и защо новите не са си мръднали пръста?

8

void

преди 2 години

Пълни глупости - магистралата е нова, неравности няма, а маркировка на магистралата има и това се вижда на всички снимки във всички свързани с тази катастрофа статии. Разни полу-човеци политизират подобна трагедия само и само да хвърлят поредното черно петно върху България или когото им е удобно. Иначе като стане нещо у нас все се намира някой дето е алармирал от месеци - че кораб ще се натресе челно в скалите, че в автобуса може да избухне взрив (по думите на самите пътници), и прочее.

7

до Анонимен 3

преди 2 години

Е точно в този участък маркировка има и пътя си е в добро състояние . Аман от експерти.

6

Анонимен

преди 2 години

Значи Комитова излъга, когато каза, че е нямало данни, че участъка е особено опасен. Защо ли не се изненадвам.

5

Анонимен

преди 2 години

Не знам, аз като видя маркировка, рядко се случва, но се плаша. Имам чувството, че пропадам в някаква паралелна реалност. Шокиращо е някак.

4

Анонимен

преди 2 години

С други думи, от месеци радевистчетата са били предупреждавани да предприемат нещо и не са си мръднали пръста да го направят. То е така, когато са заети да уволняват и крадат, няма време за истинска работа.

3

Анонимен

преди 2 години

Как да отговаря, то въобще няма маркировка, а и пътища няма. Ето, нощем се е засилил човека, маркировка няма и се объркал. Светла да е паметта на поредните жертви на държавното ни безхаберие.