8

Неразбиращ

преди 2 години

До коментар 2 ти по колко магистрали си карал да те попитам, къде си видял път без наклон, по Европа има такива магистрали, че ако от пуснеш, автобус докато свърши наклона или ще се движи с250 или ще е излетял, първият фактор при една катастрофа е човешкият

7

Анонимен

преди 2 години

Всички Бойкови калинки под строй уволнение и пред съд - все някой е приел / акцептирал с протокол този участък или не, а тогава цялото управление вън и пред съд!

6

W

преди 2 години

Оставаше и да знаят, случило се е тук, посред нощ. От нас научават.

5

Анонимен

преди 2 години

Преди него са минали другите 3 автобуса без никакъв проблем, на 4 тият явно шофьора е бил заспал.

4

Добре де,

преди 2 години

До Възмутен Тук стръмното пречи, другаде равното пречи, на друго място нещо друго пречи! А водачите за какво са зад волана? Не са ли, за да преценяват пътната обстановка и да водят безопасно пътното превозно средство? Тръгнете по която магистрала, или път искате и ще видите безумно шофиращи водачи, които не спазват никакви правила, а като стане белята, пътя е виновен!

3

Абе

преди 2 години

По е важно дали е имало ограничителни пътни знаци при дъжд. Ако е имало знак ограничаващ скоростта при дъжд до 80 км/ч, например, тогава шофьорът е виновен, че не го е спазил.Може да е имало и някакъв технически проблем с автобуса.

2

Възмутен

преди 2 години

Защо е направена магистрала с такъв стръмен участък ,както казва кмета на Перник.Не е въпросът да се фукаме ,че имаме магистрали а те да са безопасни.Някой от бившето управление трябва да носи отговорност.

1

Садизъм

преди 2 години

Хора на ББ и Гешев от ДАНС се занимават със САДИЗЪМ и САТАНИЗЪМ, хора пазете се!