13

Разединител

преди 2 години

по убеждения и призвание.Това е Радев.Увеличение на пенсиите - няма да има за първа и втора категория, за третата някакви трохички.като за гладни врабчета през зимата.Минимална заплата-ми много ви дадохме бре,да не искате президентска.Хора с малки деца- ми що ги имате,кат не моете да ги гледате.Ян. офцете ще се усетят като видят сметките за тока,горивата и храните.Февр.киселото зеле свършва и тревата още не е поникнала.Тоя хич не се усети как му блокираха колесника и ще се приземява по корем на

12

АнонимеН

преди 2 години

НЕЛЕГИТИМНИЯ РАДЕВ НИ СКАРА С ЕС КАТО ПОДКРЕПИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЗА КРАЖБАТА НА КРИМ! СКАРА НИ С ТУРЦИЯ! И ЗА КАПАК ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ КАТО ВЗЕ СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!

11

УД

преди 2 години

До тфДрън, дрън. Стотици коли и автобуси са минали , но сега изведнъж пътя виновен. И после ГЕРБ имали ***.

10

Анонимен

преди 2 години

След ветото Македония и България не са братски народи и никога няма да бъдат.По скоро скарани братя на които единия забива нож в гърба на другия.

9

АнонимеН

преди 2 години

ПРОКЛЕТ ДА Е НАВЕКИ НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ФАЛШИФИЦИРАЛ ИЗБОРИТЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ , ДАНО ДУШАТА МУ ГНИЕ В АДСКИ МЪКИ НАВЕКИ И ДА УМРЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!

8

Анонимен

преди 2 години

Лицемерието на Радев и хунта - 45 души загинали е трагедия, а умряли 1000 на седмица от COVID, при изобилие на ваксини, е постижение ! Оставка, Съд и Затвор !!!?

7

Див Петел

преди 2 години

Точно Фигуранта да се изказва за тази трагедия е като палач да разнася по домовете на хората информация за екзекутираните. Зелени чорапе, вземи се скрий в президенството и си пускай дрончето, без да се навираш на хората в очите. И без това всичко върви към упадък, ами поне не го засилвай с присъствието си.

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Братята македонци май ще се окажат прави за татарите които пребивават по нашите земи, в момента точно един Кримски татарин, поднася съболезнования от името на българските граждани ... !!!

5

Господин Муньо

преди 2 години

Какви мерки са предприети от президента, всеки ден умират средно по 100 човека в България.На следващите избори няма да имате гласоподаватели

4

Първо

преди 2 години

Двама изгорени горски, вчера осем изгорени старци, днес 48 изгорени в автобуса всичко в следствие на рушенето на държавата - Радев, не разбра ли че в стремежа си за власт убиваш хора! Или това са просто косвени жертви!

3

баба мара

преди 2 години

съболезнования на братята от македония

2

Комунистите

преди 2 години

Не вярват в господ, но той ги наказва за клетвопрестъпничеството им. Все повече изгорени трупове ще си изправят пред Радев докато не се смири и разкае.

1

Фигурант

преди 2 години

Изпрати си оставката.