17

ЕЕЕ НЕ СЕ СПРЯХТЕ

преди 2 години

ДО 'експертите' по магистрално строителство - а минете по магистралата поне един път преди да споделяте 'вещо' мнение! Единствени проблем на участъка е наклона и задкормилните устройства кото не спазват скоростта!

16

Anonymous

преди 2 години

В този участък маркировката е сбъркана. Изглежда, че има 3 ленти, но веднага след завоя дясната лента се оказва срещу мантинелата, която е подбрал автобуса. Най-вероятно ще изкарат шофьора виновен, че не е внимавал, но инцидента си е заложен "конструктивно" там. Нагледен пример как корупцията убива (без да знам и да претендирам от кой цвят е "строителя").

15

ману

преди 2 години

Ако участъкът е бил затворен за ремонт,това може би дава отговор на въпроса защо са избрали да пътуват нощем.

14

Анонимен

преди 2 години

давайте тролчета, давайте :Д Магистралите ви виновни сега. Май не пътувате много по АМ Струма. Магистралата си е много добре, вие сте много зле! Ама то какви да сте ... явно безработни или метат улиците, чистят *** или цялата йм планета е виновна :Д

13

АМ Струма

преди 2 години

До АнонименУчастъка е открит на 31 януари 2007.Първото правителство на Борисов е от 27 юли 2009.Вивенвениците са някъде другаде. Но твоя вождове Радеф юмручето, Киро лъжеца, Кокорчо далаверата и сие - РАЗЕДИНИХА народа и сега повтаряте една и съща мантра, че някой друг им е виновен.Злобата не прощава и е заразна.

12

Пич

преди 2 години

С една и съща гадна новина ме занимават цяла сутрин. Погледнете си статиите - 10 пъти сте написали едно и също под различен ъгъл. Няма ли нещо хубаво, което да ме докосне сутринта? Българските журналисти само тероризирате населението, а после защо хората били подтиснати и изтрещели. Никой в западните медии не бълва гадости с такава страст, както тукашната пропаганда.

11

Анонимен

преди 2 години

Никъде няма хубава маркировка, няма светлоотразители, да не говорим за осветление. В България да се пътува нощем е лудост. Такава селска тоалетна е цялата ни пътна мрежа, че всички намесени последните 30 години в поддръжката и са за панделата.

10

данчо

преди 2 години

Кражби,корупция и некачествено строителство.И отново няма осъдени и вкарани по затворите.Каскета Гешев пак ли ще прикрива гербавите крадци.Трябва яко метене.

9

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали има път в България, който да е проектиран и изпълнен правилно с цел безопасността на пътуващите. Нито виражите са, като хората, нито крайното покритие,а за маркировките не ми се и говори. Абсурдни са.

8

тъй де

преди 2 години

Ако шАфИора е ваксиниран скоро........

7

Факт

преди 2 години

Тази магистрала трябва да се препострои наново, за да няма повече такива жертви.

6

Иванов

преди 2 години

Сега говорят, че по мантинелата е имало по два, вместо по четири болта...! Кражбата при нас е държавна политика!

5

Анонимен

преди 2 години

Тя мантинелата явно е била много качествена!

4

Иванов

преди 2 години

До Анонимен15 сигнала към АПИ има пуснати за този участък за тази година...! И...?

3

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че от АПИ казват, че участъкът е затворен за движение в двете посоки. И предполагам, че по нищо не се е разбирало, че това е така. Много ясно пише в първиата статия по темата, че се обикаля през Радомир.

2

Анонимен

преди 2 години

Това, което са могли да направят от АПИ за него и предполагам, че са го правили, е хубава маркировка, здрави мантинели и добро асфалтово покритие. В крайна сметка са го направили, или само предполагаш, че са го направили?

1

Анонимен

преди 2 години

Какви глупости дрънка тоя, бе? Нали участъкът е бил затворен за ремонт? Защо не са го обезопасили да не се заблуждават хората да влизат в него?