41

Майна

преди 2 години

А ЛЕТНИТЕ РЕМОНТИ ОТ КОГО СА ПРАВЕНИ?

40

Незнайко

преди 2 години

За съжаление няма да е последната и такива случаи само ще зачестяват в тези времена в които живеем. За да пътуваш зад граници трябва да си пълно ваксиниран и скоро с бустер... Този който кара автобуса (самолет, метро, тир дори лека кола) получава инфаркт вследствие на ваксините и останалото ще бъде само статистика....Според официални данни от УК в последните 6 месеца ваксинираните на възраст между 10 и 59 години умират два пъти по-често от неваксинираните - и това ще се ускори значително 12 седмици след като болшинството се бустерва...

39

Пфффф

преди 2 години

Колко писма съм писал до АПИ за различни отсечки от пътната мрежа - няма знаци, маркировка, дефектни виражи и наклони наобратно на завои, дупки, кръпки, храсти, *** и камъни по пътя, изгоряло улично осветление, отворени шахти и канавки. Мислите ли, че някой някога ми е отговорил? Въпроса беше не дали, а кога ще се случи пак някоя трагедия. Всички в тая агенция са за БЕСИЛОТО от пърия до последния! Бог да прости загиналите!

38

Тъжно

преди 2 години

17 деца и 29 възрастни. Тези хора са загинали в невъобразими болки и ужас и то в България. Чудя се, дали палежът не е умишлен. Как за един ден имаше пожар и 9 загинали в старчески дом, и подпалена жена. Как всичко се случи в деня след изборите.Прилича на действие на развилняло се мутри.Защо винаги страдат невинни хора?Няма ли най-после политиците да престанат да ни делят от македонците? Ние сме един народ, нищо, че живеем в различни държави.

37

Анонимен

преди 2 години

Оставка на регионалния министър. Оставка на ръководството на АПИ - ЦЯЛОТО ! Веднага !!! Още до обяд днес!

36

Лилия

преди 2 години

Горките хора!Заедно с душите на изгорелите изгарят и душите на близките им.Толкова почернени семейства!Съболезнования на целия македонски народ!

35

Анонимен

преди 2 години

Не е въпроса кой е строил участъка, не разводнявайте темата! Участъкът е трябвало да бъде затворен и обозначен, така че да не може човекът да се обърка и да се набута там.

34

Анонимен

преди 2 години

Странно колко са ви се скапали мозъците и се Бойко ви в главата. Този участък го строиха по времето на тройната коалиция, демек на БСП-то хората, сега пак те са на власт и заради компетентността им няма фирми за зимната подръжка. Снощи заваля, паднаха и температурите, не е имало кой да обработи и без друго некачественият асвалт , които е ремонтиран още по некачествено лятото при Комитова и те ти трагедия. Но в главите каша. Жалко за хората.

33

Рамбооо

преди 2 години

Голяма трагедия, нека не я политизираме.Бог да прости загиналите и дечицата.

32

Клоунски Свят

преди 2 години

Това е катализатор, а един от коментиращите вече раздаде ЗЕМЯТА НИ, което май-май ще се окаже не само теория на конспирацията (че новите/стари управляващи са харизали вече части от България на съседите ни) - и друго - З.Заев пътува към София - според мен това е повод, причината е другаде. И не се съмнявайте че ако искат да прокарат ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ те са готови да УБИВАТ (една случка от преди 20 години ми идва наум,във един голям град, със едни високи сгради).

31

...

преди 2 години

*** държавата! Избиваме се по пътищата все едно е война и на никой не му дреме. Магистралите са ни под всякаква критика, настилка, наклон, обозначение, маркировка. Всеки път като се прибера в бг оставам втрещен, да не говорим че когато има ремонт или някаква опасност на пътя то това не е адекватно обозначено, случвало ми се е с голяма скорост да влизам на участък с изрязан с асфалт който уж се ремонтира, но няма сигнализация. Крайно време хората които са отг за тези неща да влизат по затворите

30

Анонимен

преди 2 години

МИНУТА МЪЛЧАНИЕ В ПАМЕТ НА ЖЕРВИТЕ.

29

преди 2 години

Съболезнования на близките на загиналите. Скърбим с вас за загиналите.

28

Анонимен

преди 2 години

Аз съм българка и опитен шофьор и пак не винаги мога да си ориентирам по обходните пътища при ремонт на пътя .Не навсякъде,но често временните знаци са неясни и дори противоречиви.Много често виждам и стеснени участъци без предупредителни табели.Тежка трагедия!Не мога да си представя страданието на близките.Да почиват в мир.

27

Анонимен

преди 2 години

Ръководството на АПИ трябва да се избеси на кръговото на "Даскалово", а държавата да се закрие. Източна Румелия да се връща на Турция, Благоевградски окръг на Македония, Шопско в Сърбия, останалото да взимат власите и да се приключва този вреден русофилски експеримент.

26

до 112

преди 2 години

Маркировка е имало, и пътят е в добро състояние-вижда се от тв репортажът. Каква е причината-не ти ще изясниш, има си компететни институции. Зеамълчи с тъпите ти коментари!

25

преди 2 години

Съболезнования към близките на загиналите. Потресен съм и скърбя с вас.

24

Анонимен

преди 2 години

Защо властите се притесняват от дроновете?

23

Дора

преди 2 години

Понякога си мислиш, че не може да стане по-лошо, а то - можело... Съболезнования за близките на загиналите.

22

101

преди 2 години

С нищо не са виновни тези хора, които загинаха преди 2 часа. Не си натоварвай кармата с подобни коментари. Не е сега времето и мястото да се напомня за другата драма. Сега е време да съболезнования към загиналите буквално преди минути, а за всичко друго-мълчание. Съобразявайте малко какво пишете.