140

Кочо

преди 2 години

До Австрия: Мдаа. Когато фактите говорят ... е време продажниците да млъкнат. Повече оваКсани, повече пострадали, някои - фатално.

139

В.

преди 2 години

Австрия ке падне

138

Виновни

преди 2 години

Всичко щеше да им е наред, ама много българи неваксинирани се разхождат из Ариско и затова така...

137

Анонимен

преди 2 години

В Евразииския съюз са ги заключили по домовете за 4 месеца.

136

Анонимен

преди 2 години

Политици = Демони

135

Анонимен

преди 2 години

В България лекарите в голямата си част са абсолютни невежи за да има, толкова много жертви и тази година... или жертвите отиват твърде късно да се тестват...!

134

Австрия

преди 2 години

Напълно ваксинирани: 65%Поне една доза: 70%

133

БРЦК

преди 2 години

Австрия ще гори като факла . Сега тлее но огънят на разделението се разгаря доверието не съществува. Лъжите станаха ежедневие. Убийствата и лицемерието начин на живот. Смъртта изчиства и изравнява всичко и всички

132

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Според търговския отдел на Тойота 2/3 от вярващите в науката западняци, когато си купуват електромобил, питат къде се намира резервоарът за гориво. Горе-долу толкова са се и ваксинирали.

131

Христо Христов

преди 2 години

А за да излезе от ЕС, некадърните и про'сти слуги на Брюксел трябва да бъдат изолирани в Белeне.Недоволството от задължителното ваксиниране или цените на енергията трябва да е пред Раковска 124, където еврослугите лицемерно се крият.

130

Христо Христов

преди 2 години

За да оцелее, България трябва да излезе от ЕС.

129

Христо Христов

преди 2 години

Миналата годи Съветът на Европа, дето европро'*** използват за дъвка като рамка на демократичния ппоцес реши, че сертивикатите са дискриминационни и не трябва да се въвеждат. Тогаз лъжците в ЕК и платените от комисариата по ценностите им слуги тръбяха, че сертификатът е плод на комплот теории, а днес сертификатът е политека на ЕС.

128

абе

преди 2 години

Какво става сега,след като около 70% от австрийците са ваксинирани,1100 заразени на 100000.При нас около 25% ваксинирани-малко над 600 заразени на 100000.Какво още трябва да се случи,за да проумеят управляващите по света,че ваксината АБСОЛЮТНО по никакъв начин не спира вируса и няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА гаранция,че ваксинираните са защитени.Тогава защо трябва да принудим населението да се ваксинира?Само защото здравната система не издържа ли?Вземете пример от Китай,постройте специални болнници..

127

Осман

преди 2 години

Имах познат, който бачкаше в Норвегия на корабите. Последния път, като си дойде за отпуска в България са му звъннали от фирмата и са му казали без да се ваксинира не може да се върне на работа. И той за да стане бързо се ваксинирал с еднодозовата ваксина на Джонсон и след няколко дена здрав прав човек си замина. Това няма да го кажат никъде пък може и да ме изтрият за дето го казвам!

126

Христо Христов

преди 2 години

2-3 дена заключване и после пак 2 седмици слободия и пак 2-3 дена заключване. А не чувам некадърния психопат на ЕК Урсулата да говори за фалшивите си брюкселски ценности и неследването на решението са СЕ да няма дискриминационни сертификати.

125

Анонимен

преди 2 години

Набодени - ненабодени - все тая. Което си беше предвидимо. А децата са си на училище! Докато в България вече две години няма образование!

124

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Локдаунът се налага, защото ваксините "действат".

123

Чоко

преди 2 години

Ха сега обяснете на ваксинираните , защо ги затваряте отново. Нали панацеята бяха ваксините. Очевидно не е така. С и без ваксини това нещо трябва да мине през електората и чак тогава да се изгради някакъв имунитет. Това с тези ваксини със срок на годност около 2-3 месеца е гав*ра с населението. Бучиш се и след три месеца си напълно незащитен. Кому е необходим такъв препарат, който довежда до фатални последици много по-често отколкото ни се казва.

122

Анонимен

преди 2 години

И в Австрия, както и в България, неваксинираните влизат в болница 23 пъти повече от ваксинираните.

121

До 202

преди 2 години

Няма ваксина, която да предпазва изцяло.