29

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХ социален прогрес колко тежко звучи всякаш българинът знае истинският смисъл на социално подпомагане. В държавата мащеха това са само думички изричения празни от какъвто и да е смисъл. Не, последни в ЕС назад сме от много северно африкански държави Тунис, Мароко, Алжир. При нас социално подпомагане е заменено с далавера, да изкараме едни пари да свършим там нещичко. Срамота е, че въобще сме в този съюз там думата социално носи пълният си смисъл и найстина помага на хора крайно нуждаещи.

28

||

преди 2 години

И за какво сме в НАТО и ЕС? Да могат способни те да избяга и да бъдат използвани за ефтина работна ръка във всички сектори. Във валутен борд сме и Германия прави кинти от нас както и Румъния е в борд с Франция. НАТО от какво ни пази? Или сс23 не ни пазеха, но 300 ракети нарязани щото само Мурика трябва да има а ние сме никои и трябва да слушаме. България и Румъния са както Афганистан за Америка, след 20 години трилионии за тяхна употреба и прах в очите на недоразвити те.

27

||

преди 2 години

Това е абсолютен цирк с Източно Европейските държави. Особенно България която си е управлявана от комунистите и ДС и никога не е спирала да се управлява от тях. Бохо, шоко, царя, доган , местан и на *** н са си тяхно агенти със цел и позиция. Наивниците скачаха по площади и си мислих че правят нещо. А Запада така се интересува от нашата псевдо демокрация че чак плаче с крокодилски сълзи за България.

26

хахахахааааа....

преди 2 години

Най-важното е България в ЕС и НАТО....

25

Алекс

преди 2 години

Гарантирано от ГЕРБ.Видими резултати след 12 год. управление.

24

Германец

преди 2 години

Какъв е проблемът? Защо не сте последни? Обикновено сте....

23

Факт

преди 2 години

Днес имало ужасно много починали . Да, хората разбрали какво ги чака с новата власт и президент , и се отказали от живота ! Защото живот няма да има ! Ще има мъка , другаре !

22

Резултат

преди 2 години

Като станем последни , ще завършим "промяната" ! Скоро ще е !

21

Споко !

преди 2 години

Споко , другаре ! Съвсем скоро ще сме последни....отново !

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Няма потенциал, няма ресурси, няма образование!" Това не е салам да ти отрежат, за да "има". Изисква се да си седнеш на д-то и да БАЧКАШ И ДА МИСЛИШ. НЕ СТАВА с ходене по кръчмите, дребни тарикатлъци, напразни надежди за чудеса и т.н. НЕ става и с "яваш, яваш". Когато ги разберете тези неща ВИЕ ЛИЧНО ще се оправите.

19

Анонимен

преди 2 години

На базата на какво да има социален прогрес в тази държава?! Няма потенциал, няма ресурси, няма образование!

18

Анонимен

преди 2 години

До wseki "идващи от вражески настроени елементи" Страшно е да се чете какви невероятни глупости пишат уж възрастни индивиди. Изказването ти е буквално извадено от "Наръчника на младия комунист". Страшно е.

17

wseki

преди 2 години

И защо трябва да обръщаме внимание на подобни оценки, идващи от вражески настроени елементи - обърмете внимание на източника, "неправителствена" организация, по свои съображения прави изводи нас.

16

Анонимен

преди 2 години

Ниско образовани и крайнодясно мислене са комбинираната причина за липсата на социален напредък. И двата компонента предполагат висока степен на нарцистичен егоцентризъм.

15

Анонимен

преди 2 години

Нещата в държавата вървят към катастрофа от времето на Жан Виденов. Може и да няма прогрес но важното е че има трима оптимиста в държавата Кирчо, Кокорчо и Радев които си въобразяват че управляват регреса.

14

от Германия

преди 2 години

До Анонимен 9 "Да опъна германеца да живее с български доходи 30 години и да видим класацията...ако не е изчезнал де........." Германеца никога няма да се остави с такива доходи: просто прекалено много работи и мисли, за да стои с години в тинята, камо ли десетилетия. Това само Г---аньо го може: постоянно да се занулява САМ и да не му пука. Даже се хвали какъв голям оцеляващ е.

13

Анонимен

преди 2 години

Както сме се хързулнали по бобслея мисля че след няколко месеца Радев ще стане пишман че вдигаше юмрука и благодарение на тази геройска поза взе властта.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Пич, ти си нямаш абсолютна никаква идея какви ги говориш. "Анализа" ти е буквално за кошчето. Толкова глупости в толкова малко изречения рядко се срещат.

11

Анонимен

преди 2 години

За какъв социален прогрес може да става въпрос при ръст на цените 50-70% от пролетта до сега.

10

Анонимен

преди 2 години

Там и ще си останем!