58

АнонимеН

преди 2 години

ВОТА ЗА ПП Е ОТ МАШИНИТЕ И РЕАЛНО НЯМАТ И 4%! ЗНАЧИ ВОТА ЗА РАДЕВ Е СЪЩОТО ФАЛШИМЕНТО!

57

Царя е ГОЛ

преди 2 години

Усул, Усул...вкараха комунистите през задния вход на властта! БСП с 10% едвам, а те управляват! Измамата на века! Слави се опита да вкара НДСВ лайт на власт, тия директно БСП и задкулисието в лицето на Прокопиев! Да ви е честит глупавия избор! Вие си мислите, ще си лежите без да работите и ПП и Радев, така ще спрат кражбите, че вече никой в България няма да работи, няма да става предприемач, а ще си лежи кротко в къщи и ще яде и пие на корем, БЕЗ ДА РАБОТИ, без да се квалифицира или да учи,ЧУДНО

56

Хъм

преди 2 години

26,3+10,9 = 37,2 = 52% | 23,2 + 11,6 = 34,8 = 48%

55

Дореалното положение

преди 2 години

То тия дето не са гласували няма и да протестират, най-многото тихичко да псуват.

54

хаха

преди 2 години

За Радев - хората знаеха че е издигнат и отново ще бъде подкрепен от БСП. ПП са му от назначените в служебното. Ананас Арпаджиков твърдо отричаше да има нещо общо с ГЕРБ и ДПС. А точно те го подкрепиха. Кой сега е измамника? Разбира се че тоя дет му трябва логопед. И не да ревът че МВР влезли в университета точно преди изборите. Бойко пращаше МВР на Дундуков. Предателите ги очаква само едно. И заслужават едно. Арпаджиков и Борисов - на площада, публично. За назидание. Казах.

53

Анонимен

преди 2 години

На предните президентски избори когато ДПС явно заявиха своята подкрепа и после Радев получи около 300 000 гласа, тогава защо нищо не казахте???

52

До 58

преди 2 години

Да са отишли,бе!Нали гласуването е задължително.Иначе в магазините,автобусите и трамваите не ги е страх от ковид.За чалготеките да не говорим.

51

До 54

преди 2 години

Да,машинките пресякоха купения вот.Спряха неграмотните да гласуват и такава беше целта.Иначе,както един ром каза,взели 100 лв.общо с жената,купили си ракийка и саламче,напили се и забравили да гласуват.Те и не могат,де.

50

Анонимен

преди 2 години

Важното е,че Групировката за Еничарско Разграбване на България вече е в миналото.

49

Анонимен

преди 2 години

До 53 Гиб МелсънНидей са изненадва тъй като кмета на Симитли е мъж на Боци

48

Анонимен

преди 2 години

И от машинките,те също допринесоха за победата му. Ако разчиташе само на хората ,при тази апатия, която ги е обзела,щеше да има такъв резултат друг път!

47

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету и Дуган гласуват заедно. Не мога да повярвам! Каква изненада!

46

Протноза

преди 2 години

Герджиков ще изхвърчи от университета и като ректор и като професор, както се случи с докторите Богев и Балтов. Да си припомним 1945 година.

45

мастодонт

преди 2 години

а Възраждане/Разграждане, и те гласуват за Герджика, заедно със своите братя от Турция.

44

Анонимен

преди 2 години

Радев бие Чекмеджето губи !!!!..............Правилното заглавие Е "Радев РАЗМАЗА Джекмеджето" !!!!!..................Както се изразявате за Мришо (Гришо мачка)......

43

до 47

преди 2 години

Без вожда немаше да си имаш ''бизнес'' Като си бизнесмен кво праиш у форумите? Май нешо ти куца''бизнеса''Или си *** на 20 кинта надник ?

42

Асан

преди 2 години

Арпаджиков импийчмънт и от СУ

41

Този

преди 2 години

Този на снимката гласува за ПП и РадеФ и сега хлеба нема му е 2 лв, за него ще е безплатен :)

40

До 39

преди 2 години

Твоят вожд не ме е хранил.Имам си бизнес,който ме храни,въпреки вожда.

39

Асан

преди 2 години

20% гласували вота е нелигитимен