322

Франкофил

преди 2 години

Крим е руски, а България е америк. васал, искаме дружба с Франция, искаме Рафали, а не тpoшки ф 16. Да живее Френско-Българската дружба! Обичам Франция!

321

Анонимен

преди 2 години

Нямам спомен някой от съюзниците ни да беше проявил загриженост, когато Ердоган и компания непрекъснато си изявяват сърдечните пипала към Варна, Пловдив, Бургас и къде ли не...Така че *** на ГЕРБ вие спечелихте както си е редно само в Кърджали. Честито!!!!

320

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Крим е Исторически Законна Българска Кан Кубратова Земя. Влиза в нелегално владение на руснаци и украинци,след КН сто същите я заграбват от нас. Защо никой не каже тази простичка истина не само в защита на Българщината,ала и в интерес на историческата фактологическа истина?

319

Мунчо

преди 2 години

Само че зелените карти за Америка са винаги недостигащи а мераклии да ходят в Русия няма. Иначе сте големи русофили ама от панелката

318

Анонимен

преди 2 години

СъюзНИЦИ американци, а не сте ли загрижени за провокацията на Герджиков. А ние не сме ли загрижени че 12 години търпяхте мутрототалитарния режим, стигайки се дотам да се засяга женската и дипломатечиска чест на посланичката ви от фамилиарниченията на Диктатора? В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЪЩИЯТ ВСЯЧЕСКИ ОБСЛУЖВАШЕ ТОЧНО РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. ЗА ОГРОМНИТЕ ИЗБОРНИ МАШИНАЦИИ НЕ СТЕ ЛИ ЗАГРИЖЕНИ, СЛЕД КАТО И В УИКИЛИЙКС ПРЕКРАСНО ОПИСАХТЕ БОЙКО И ГО ТЪРПЯХТЕ! НИКАКВО РАЗГРАНИЧЕНИЕ А ЗАМАЗВАНЕ 12 ГОДИНИ ПРОПУСНАТИ

317

Анонимен

преди 2 години

Украинската държава и македонската държава са сътворени от Ленин и Коминтерна. Крим през 1957 година е взет от състава на руската съветска република и даден на украинската от украинеца Никита Хрушчов. Наскоро с референдум 95 процента от населението гласува да се върне в Русия. КОЕ Е ПО-СЕЛНО И СТОЙНОСТНО ПО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО - ПОДПИСА НА ПИЯНИЦАТА ХРУШЧОВ ИЛИ ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО? Огледален е случая с Косово, което даже беше отцепено с война... не с референдум.

316

Обективно

преди 2 години

Аз пък съм загрижен, че краварите непрекъснато си навират муцуната говежда във вътрешните работи на България! Ние какво сме - суверенна държава със собствени интереси и независима позиция по въпросите в международната политика или американска колония??? Хайде гледайте си вашите работи и оставете българските отношения с Македония и с Русия на България!!!

315

Анонимен

преди 2 години

Хубавото при Радев е, че не е пушач. Не може да си закрепи цигара на ухото.

314

Анонимен

преди 2 години

Гафовете му вървят след него като на зло куче тоягите! Случихме на президент, та се утепахме! Нема що!

313

Анонимен

преди 2 години

Ехо-о! Има ли някой, който още не е разбрал, че Крим и руски? Да иде да види, пътува се лено - в Симферопол оправиха летище - бижу! 19-километров мост - може с влак, може с кола по великолепната нова магистрала Керч-Симферопол! И ток им прокараха, и питейна вода, че освирепелите оглупели укри им ги бяха спрели! И това, че за Нова година укропчетата щели да нападнат е бош лаф - нямат толкова непромокаеми ***!

312

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 330=====Таков не сме имале! Никогиш.!!!......Прав си, кривчо! Желю беше простовато момче, написал книга, която е компилация, да не кажа преписана от гедерейски автори! Филибелишкото бракоразводно адвокатче си призна, че е седесар, пръскаше слюнки и съм го запомнил с израза "..ако трябва да бъда честен..". Гошко беше апаратчик, безцветен, почти безобиден, а Плевникът беше и е образец на под-лец, Бокова креатура, "един от ной-галемите български математици, по собственото му признание

311

Анонимен

преди 2 години

Така, така! Оправдавайте го! Нали той е нашият президент? Какво е иза.кал няма значение. И при Путин е така.

310

Мушмурок

преди 2 години

Фatmаka толкова се беше настървил за власт че по инерция настъпи мотиката!

309

Анонимен

преди 2 години

Много гнусен номер на радев, на другия ден след изборите, за това няма да има прошка.

308

Анонимен

преди 2 години

Балъците дето го избраха, не разбраха че комунистите са най-гъвкавите змии от Нешънъл Джеографик! Могат да се извъртят за по-малко от 24 часа на повече от 360 градуса(ъгъл, не завиране на водата, както казал вторият милиционер). Наздраве! Да ни е честит президенто! Таков не сме имале! Никогиш.!!!

307

Анонимен

преди 2 години

Радев вече се поправи и дълбоко извини! Но балъците дето го избраха не могат да си поправят избора! Не знаят че в армията има команда: Свободно! Поправи се!. Хай да ни е Честит Президенто!

306

Анонимен

преди 2 години

Радев ваксинирал ли се е? Нали и той и Корнела бяха антиваксъри, а от АБВГЗ бяха взели мангъра за лице на партията им?

305

Анонимен

преди 2 години

Опа. Да припомним че умните, младите и образованите гласуваха за Радев, който и преди си беше в международна изолация, а след глуппавите коментари вече съвсем е отритнат. Но младите образовани умни повярваха на празните приказки. Така ли е, пита се в задачата? Провали ли се младото умно образовано общество?

304

Анонимен

преди 2 години

На САЩ не й е изгодно, ама Ксерокс Мусака ще вземе мерки и ще клекне нашия Пльончо.

303

Анонимен

преди 2 години

Тя и Украйна е била руска, ама нейсе. А преди това е била Българска. Македонска не е била!