76

123

преди 2 години

Европа не трябвала да губи зап. балкани...Ех, как тънко ни гласите с такива пършиви статийки.Номера няма да мине, ***.Аванта за пишман макетата няма.Който наш политик им клекне на исканията ще мре.

75

Анонимен

преди 2 години

Добре че са САЩ да се намесят, ако чакахме ЕС досега руснаците да са стигнали до Лисабон и обединена Европа през крив макарoн...

74

Анонимен

преди 2 години

ЕС не може да намери себе си - притеснявала се да не 'загуби' Балканите! Тия 'ценности' ги знаем!

73

До 107

преди 2 години

А Гърция защо стопираше Скопския санджак 28 години за името, за което България дори не се намеси? А трябваше да го направи. Значи спорът за името беше нещо нормално, но когато България постави неизбежните въпроси за историческата идентичност, езика, църквата, вече сме били черните овци на Европа. Ще плюят по всичко българско в Скопие, така ли? Още 30 години ако искат, да чакат за ЕС! В Австрия и Белгия не съм чул да се говори на австрийски и белгийски респективно. Такива езици няма!

72

Анонимен

преди 2 години

БиХ е една изкуствена държава, която е обречена в сегашната си форма. Всичко в басейна р.Босна и на юг към Мостар и Котор са стари хърватски земи. Останалата част е населена със сърби. С идването на османците започва ислямизация. Много хървати бягат в днешна Хърватска и на тяхно място се заселват сърби, които пък бягат от Сърбия. Същинска Босна е много малка земя около Сараево и няма нищо общо с днешната територия на БиХ. Сега има най-много сърби, после "бошнаци" и най-малко са хърватите

71

мукаси

преди 2 години

Ще бъде огромна загуба за световното, европейското и българското човечество, ако ЕС загуби необятни пазари като сърбия, босна, бюрм.

70

Ха-ха

преди 2 години

ЕС загуби себе си,а дали ще приеме още мюсулмански(терористични) държави вече е без значение...Важното е да угоди на Америка.

69

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Западните Балкани са сигурно защитени в НАТО. Скоро и в ЕС, въпреки руските истерии.

68

Анонимен

преди 2 години

До РеалноРУСИЯ РЕАЛНО ЗАГУБИ БАЛКАНИТЕ

67

Реално

преди 2 години

Европейският съюз реално загуби България след последните избори !!! Дали ще загуби Балканите, няма абсолютно никакво значение за нас ! Ние станахме васали на Москва и само предстои да сменим Името на държавата - Задунайская губерния ! Вече сме !

66

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ГУБИ БАЛКАНИТЕ И РЕВЕ

65

Батан

преди 2 години

Докато не бъде излекуван сръбският шовинизъм в западните балкани няма да има спокойствие.

64

Мда

преди 2 години

ЕС не само може но и трябва да спре да се разширява в следващите 10 години! Вливането на още лош матриал само ще влоши нещата! Ние и румънците + мигрантите им стигаме за сега!Спомням си какви бяха Германия, Дания през 2005-2006 и какво е сега!И не, не са виновни само мигрантите!Като погледните пред някои от т.н. "Български магазини" - обелки от слънчоглед,фасове ...Ако някой те засече на кръстовище в 90% от случаите в колата дъни балканска чалга .... Абе бели абуригине,както и да го погледнеш

63

Анонимен

преди 2 години

До Да бе! Дали ще гори, ще поживеем - ще видим. Неопровержим факт обаче е, че се правяат опити. Министърът на Отбраната на РФ съобщи, че тези дни, 10 пиндостански стратегически бомбардировачи, едновременно от западното и източното направления, са отработили ядрени удари срещу Русия.

62

Анонимен

преди 2 години

А Западните покрайнини кога?

61

Да бе!

преди 2 години

ЕС НЯМА ДА ИЗГУБИ НИКОГО, ЗАЩОТО МНОГО СКОРО КРЕМЪЛ ЩЕ ИЗГОРИ.

60

Анонимен

преди 2 години

какво е ЕС сега, за да плаща на своите, трябва да ги има, да ги вземе от някои. Преди колониите се завоюваха с военна сила, а сега тактиката се промени - колониите биват демократицирани, приети в съставите на отан и Еесовската Зона и биват безмилостно източвани и експлоатирани. Ето вчера станахме свидетели на призива на Biznes Alert: Страните от ЕС трябва да започнат превантивна война с Русия, но не с танкове, а с помощта на финансовото и юридическото оръжие. Пропагандата не върши работа.

59

От помашките гета

преди 2 години

"Германия плаща наема на поне 60% от немците...."не си излизал...прозрачен си.

58

с ганчуФциАнтиИдиоти

преди 2 години

100 %

57

Анонимен

преди 2 години

Двуличната загриженост за Западните балкани и прикрит неоколониализъм. Освен това противопоставянето между босненските помаци, които от запад умуло радикализираха чрез исляма, с хърватите води до какво - до обще европейско семейство ли води... Не може за Крим и Косово да имаш обратните позиции и все да си прав. Сребреница не е единствения геноцид, защото пострадали от геноцид са и трите групи от население. А етноса муслимани, създаден от Тито и препотвърден от Брюксел е уникален с непочтеността