9

Щирлиц

преди 2 години

Казах го за ония заклания в колата в Сливен повтарям го и сега:умрелия си е умрял,осъдения сие в затвора и ще го излежи,а момата ще си намери нов!

8

Анонимен

преди 2 години

Пак черните са намесени.. толкова им е акъла. Бай Тошо се оправяше едно време с тях, беше ги наредил да учат и да работят. Престъпниците ги трепеха директно, не ги отглеждаха по затворите. Липсва ми соца.. тогава нямаше такива престъпления. Бандитите ги ловяха още преди да са станали бандити

7

Анонимен

преди 2 години

този в мерцедеса, син на шефката на ДСП ли БСП ли беше в Сливен, бил хванал *** на приятелката на убития в дискотека, който извикал баща си този в астрата, съответно този с мерцедеса извикал шайката с тръбите и веригите и е станала гонка където вече нарочно са ги блъснали отзад и засилили в дървоне очаквайте справедливост

6

Анонимен

преди 2 години

Двама дядовци на по 26 без книжки.

5

ДДРОнег

преди 2 години

ромски истории, сега пак ще почнат да обвиянват Българите, че не сме построили по-хубави пътищя, че тез момчета, те много добри, карали са колкото е по закон, не са превишавали скороста и т.н.

4

Анонимен

преди 2 години

То сигурно там е голям трафика..цели две коли и да се бутурясат!?Или жунгелите са се репчили...брачед то мойто по върви от твоето уа!Ако бяха чели правилника и закона и имаха книжки сега щяха да са живи!

3

Веско

преди 2 години

Интересно с колко километра се движат в центъра на селото, та да се изтрепят?

2

Недосегаемите 2

преди 2 години

Защо ген. Майор Васил Василев на ББ поръчва убийства на Пернишки килъри и никой не му търси сметка!?После казва на полицията да пишат жертвата в графа"Пътен инцидент" Прокуратурата и МВР потулват всичко !

1

Недосегаемите

преди 2 години

Защо ген. Майор Васил Василев на ББ поръчва убийства на Пернишки килъри и никой не му търси сметка!?Прокуратурата и МВР потулват всичко !