40

БЕЗ КАФЕТА,РЕСТОРАНТ

преди 2 години

НО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ГОЛЯМА НЕОБХОДИМОСТ,НЕ Е ТОЛКОВА ТРАГИЧНО ПОЛОЖЕНИЕТО,МНОГО СЕ ПРЕУВЕЛИЧАВАТ НЕЩАТА!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Здравейте.Излизам и се разхождам навсякъде във Виена.Не е толкова страшно или неприятно.Може би е време да помислим с какво бихме живяли с радостно сърце, и липсва ли ни нещо ужасно много.Здрави и с любимите ни хора!Това е богатство.

38

Наблюдател

преди 2 години

От коментарите си личи че това е свърталище на почитателите на Костадинов, както и на ютюбърите Киро Брейка и Васко Далаверата. Киро е фалирал лихвар, който дими и окадява и лае и проси за ?6 в Пейтриън. Васко е дебел тираджия който вярва че самолетите пръскат отрова, за 10 години в САЩ е научил 500 думи на английски и сега се щастие Ал от липса на женски ласки, спи 8 месеца като къртица в камион и осирра и опиккава паркове и градинки посред нощ, не ползва паста за зъби, и си прави процедури.

37

Анонимен

преди 2 години

До 36 Анонимен Какво дуднете и недоволствате пак по български в чужбина бе! Като не ви харесва, се връщайте в България. Гадния български манталитет!. . . . . . . . . . . . Гадния български манталитет е останал при тебе, защото тези в чужбина са приели и някаква част пт чуждия манталитет! Заради такива неграмотници като тебе, които 13 г. подред избират един комунист-крадец със съмнително минало, са избягали тези българи, тя трябваше да дойдат българи от чужбина да покажат как се правят нещата!

36

Европа

преди 2 години

Аз живея във Виена и смело мога да кажа,че чета и слушам само ЛЪЖИ!!Работя като таксиметров шофьор и днес въобще не се разбра,че сме в "локдаун"!Спрете да слушате радио и телевизия,те създават само паника и страх!!!В Събота на демонстрацията имаше мин.80 000хил.а съобщават за около 4-5000хил😡😡😡

35

Анонимен

преди 2 години

Какво дуднете и недоволствате пак по български в чужбина бе! Като не ви харесва, се връщайте в България. Гадния български манталитет!

34

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в Клагенфурт и е страшен кеф! Чувствам се като в България, само дето приятелите говорят немски с австрийски акцент! Не знам къде живее журналисТЪТ Шопова-Янев, явно някакъв хе р маф родит по име женско/мъжко! Истинските австрийци живеят в Кернтен, а не по някакви педало-джендъристки-лизботечни градове! Тук всичко е нормално и да живее Херберт Кикл естествено и всички православни българи!

33

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в Клагенфурт и е страшен кеф! Чувствам се като в България, само дето приятелите говорят немски с австрийски акцент! Не знам къде живее журналисТЪТ Шопова-Янев, явно някакъв *** по име женско/мъжко! Истинските австрийци живеят в Кернтен, а не по някакви педало-джендъристки-лизботечни градове! Тук всичко е нормално и да живее Херберт Кикл естествено и всички православни българи!

32

@28

преди 2 години

Щото ефективността на Пфайзер, който ЕС реши да фаворитизира на напълно непазарен принцип е точно 6 месеца, като след четвъртия вече е около 60%. Ако хората си бяха слагали трите различни ваксини - Пфайзер, Модерна и АстраЗенека нямаше да има вълни, защото ефективността им щеше да пада по различни времена. Да не говорим, че използването на предимно 1 ваксина си плаче вирусът да я заобиколи и тогава всички да са болни. Разнообразието е ключът към оцеляването.

31

Анонимен

преди 2 години

Тия пък какво се лигавят, ние в Испания искарахме 2 месеца вкъщи миналата година, я да се стягат. Няма и 1 седмица карантина в Австрия.

30

Шаши

преди 2 години

Момиче, прибирай се в България, възможно най бързо!

29

ШибиРиби

преди 2 години

И ходенето до пазара ви е много. Докато отидете и се върнете вече са ви напръскали от самолетите и са ви инсталирали чипа на бил Гейтс. Мхм

28

Т.Шак

преди 2 години

Правилата са последното убежище на глупеца.

27

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

А след като ваксините уж действали и като са ваксинирани на амен-амен 70%, защо аджаба се налага локдаун и задължителна ваксинация? Нещо не им се връзват логически опорките.

26

Анонимен

преди 2 години

До Мая Никой не е застрахован. Но планът е такъв. Може и ти, и аз да сме от умрелите. За оставащите ще бъде много трудно и както е предсказано "живите ще завиждат на мъртвите"...

25

до 22

преди 2 години

На мен любим ми е Рим

24

Мая

преди 2 години

До 21: Ти от оставащите ли си? И да останеш -файда няма!

23

istinata

преди 2 години

shtiah da izlezna da schupa niakoia vitrina na protesta no kato razbrah che fevruari e zaduljitelna veche vaksinata se uspokoih.posleden lockdown i tva e.20 dena trenirovki i spane

22

Кико

преди 2 години

Стойте си в Австрия да се "мъчите "и избирайте Радеф да се мъчим и ние!

21

Анонимен

преди 2 години

Била съм в 32 държави , на 4 континента. Виена е любимият ми град.