32

пияница мистик

преди 2 години

До МП === Всичко си има в България, ама мангизи трябват :))) Като искаш хубаво масло, купувай си "Президент" от 8 лева или масло "ГИ", дето е 99% масло, а не 70%. Има го, полско или чешко е на фирма "Млековитка". Хубаво сирене пък има бол, ама са по 20 лева килото. Аз си взимам една "фета", ама не е гръцка, а наша фирма я прави, ама струва 200 грама 7 лева. За хляба си купи хлебопекарна като мен :)))

31

МП

преди 2 години

В България ядем ***, химия и отпадъчни продукти. Преди дни бях в Одрин .В хотела ми сервираха стандартна закуска.С изненада установих, че маслото от малкото пакетче е истинско-твърдо и мирише на краве мляко.Отворете пакетче масло в БГ вътре има мазнина но от какво е Бог знае.Опитах хляба - ХЛЯБ.Опитах сиренето-СИРЕНЕ. Бях им забравил вкусовете след хранене от родните стратегически инвеститори Кауфланд, Лидъл Била и т.н.

30

До ПетяС Славова

преди 2 години

Откъде преписахте / преведохте статията? Цитирайте източник! Или лично сте разговаряли с господин Щрасбургер

29

Анонимен

преди 2 години

Ами много маркетинг и бизнес училища станаха. Само бачкаторите от техническите специалности останаха глупаците работещи за малко над минималната. Ами глобявайте и осъждайте такива фирми. Да ви кажа ли, че на практика българско кисело мляко в търговската мрежа не съществува, като дори и най-близкото до старото БДС го нагряват на 50оС, за да убият бактерията и да стои по-дълго в магазина. Научихме западните трикове на търговията от преди 100 години с добавка на "подобрители".

28

пияница мистик

преди 2 години

До до пияницата 31 === Ще ти кажа аз как си я правя. 2 яйца и 200 грама олио, малко сол, няколко капки лимон изцеждам, и половин чаена лъжица горчица. След това вкарвам пасатора до дъното и бавно изтеглям нагоре. Воала! Но факта, че дори нещо толкова лесно като майонезата някой хора могат да го продават много по-успешно от други, дори да стане най-продаваната майонеза само заради една опаковка, че е същата като от соца. Носталгията яко ни спъва тук, в България нас

27

до пияницата

преди 2 години

Ти колко рецепти за майонеза знаеш? Изобщо знаеш ли как се прави? Ще те улесня. ЕДНА. Няма тука соц-моц-поц-дсб-бкп. Има една скапана рецепта за майонеза, която се разваля за 12 часа. И не може да се направи без консерванти, без стабилизатори и без подобрители. Или ще направиш 200 кила и ще ги продадеш за 12 часа? Давай! Хапчета за просир ва не то те чака в аптеката.

26

пияница мистик

преди 2 години

Ами вие как си мислите, че един селски бек от Кючук Париж в Пловдив стана мултимилионер? Ами като открадна 1 към 1 опаковката от социалистическата майонеза и си я направи собствена марка - майонеза "Краси". И носталгиците хукнаха да я купуват, щото нали по соца всичко най-убаво било. Ама не се замислят, че е произведена преди няколко дена, от частник и по друга рецепта. Само опаковката е важна. Та така за маркетинговите решения

25

Мачкай турците 2

преди 2 години

Тия Гадове КРАДАТ от нас, българите, а дават пари на чужди башибозуци- Нашественици.. Дават им безплатни къща с вода, Храна и по 500 лева на месец.....Турците и Предателите наричат Ислямските Нашественици с думата - бежанци, а всъщност, преди 100 години, ИСТИНСКИ бежанци- българи бягаха от тия гадове , от Турция, към България. Тук, по надолу на сайта, може да прочетеш за тях.

24

Анонимен

преди 2 години

Едно време всички храни бяха истински, защото още не се бяхме научили, че и от нефта може да се произвеждат храни. Сега химиците започнаха да изместват агрономите и прозвеждат храната в лаборатории, а не на полето.

23

...

преди 2 години

Аман от преситени консуматори.Все за нещо ще намерят да се начумерят...

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "Хляба си го меся и пека сам. В магазин не съм влизал от 25 години. Как ги ядете тези химически продукти нямам идея. Доматите са пластмасови." Я кажи за хубавите червени домати и чушки, които късаш от градината през зимата! Кажи за зърното, което сам си отглеждаш за хлябя, сам жънеш, сам мелиш ... аман от "натурални" играчи с нулев принос за каквото и да било. Стой си на село, но не се подхлъзвай така с изказванията.

21

Анонимен

преди 2 години

Всички продукти си произвеждам сам. От градината са ми зеленчуците и плодовете. От кравата ми е млякото сиренето и кашкавала. От кокошките са ми яйцата. От свинкята ми е месото. Хляба си го меся и пека сам. В магазин не съм влизал от 25 години. Как ги ядете тези химически продукти нямам идея. Доматите са пластмасови. Краставиците също. Сирене и кашкавал от Палма. После се чудите защо сте болни. Ами здравето ви зависи от това което ядете.-

20

Анонимен

преди 2 години

Требва да разберете, че всичко вече е химия, дори в западните страни..... :))) Може да има изключения некаде, но това е много редко нещо вече, просто на никой вече не му се занимава, щото се изисква много труд а е малко платена работа :)))

19

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

"БЕЗПЛАТЕН ОБЕД--НЯМА"...ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ СЛЕД КОЛЕДА....АМА , ШЕ ВИ Е "ЗА АКЪЛ"...ЩОТО НА ГЛАДНО СЪРЦЕ -- АКЪЛА ВИНАГИ ИДВА И СЕ МИСЛИ , НАЙ-ДОБРЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА

18

Анонимен

преди 2 години

До От ЛидлВ съдържанието на доста от тия "капаци" - известни още като "дупета" има... лактоза. Аз лично съм се зарекъл, че бира с царевица и салам с млечен протеин няма да си купя никога. По-добре килограм месо - не ме мързи да го сготвя :)

17

Кривондел

преди 2 години

Аз винаги се стремя да закупя именно български хранителни стоки, особено плодове и зеленчуци. В края на краищата - ако тези хора са успешни ще имат повод да има повече такива, а не да заминават да захранват западните икономики със свестни работници. Подкрепете нашите фермери - утре те ще изхарчат част от полученото във вашия бизнес!

16

В.

преди 2 години

Поляк работещ в Берлин и живееш на Средиземно Море се бори срещу неполскуте продукти в Полша....

15

От Лидл

преди 2 години

Купувам само български капаци от немски салами. Добре че немците ги и гнус та има и за нас нещо натурално. Бургас на двойна цена от карантии да го ядат кучетата.

14

Анонимен

преди 2 години

Купих едно такова на което пишеше БДС, сиренето се наду в печката като кашкавал един голям мехур, само дето не му поникнаха крака. Спирам сиренето и кашкавала, почнахе по-зле от Цар Киро ракията да ги забъркват.

13

Калеко

преди 2 години

Докато има шарани ще има и рибари! Иначе аз от години живея в цивилизованата част на Европа и нищо родно от магазина не ми липсва. Сиренето им е от чисто мляко за разлика от българското, кашкавалите също че и по разнообразни , колбаси всякакви и вкусни а прословутата "домашна лютеница" от доматено пюре и добавки за плътност не искам и да я чуя. Липсва ми нещо от баба на село ама него вече и в България го няма.