257

Поручик Ржевски

преди 2 години

2050 година - Джордж и Маркъс са млада двойка от Люлин, които имат монтирани авокати на рамената както всички граждани. Преди няколко дни са им спрели ваксиноподаването към апартамента заради неплатена сметка и сега са в интензивното, борейки се за живота си със тежка форма на хрема. Сега ще си платят лечението и се кълнат, че вече ще са точни с плащането на ежемесечните ваксини.

256

Анонимен

преди 2 години

По темата - КО? НЕ! Иначе... - А бе що криете за Кунчев?

255

Бек

преди 2 години

Някой да е чул за човек успял да прескочи трапа след тежък ковид...който да каже - че" Не иска да се ваксинира...и не вярва във ваксините"Или от компа .. и всички са завършили медицина с +/_10г специализация вирусология

254

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Като имаме висок антитела-- това не било показател за зелен сертификат .Като нямаме антитела обаче е показател да ни ударят още една ваксина ! Вижте и бебетата знаят ,че колкото повече време от заболяването минава броя на антителата намалява НО КЛЕТЪЧНИЯ имунитет остава --- как да разберат какво помни клетъчния имунитет и колко дълго е впрос науката да уточнява за всеки отделен индивид -- другото са приказки на мошенници със бели престилки и огромни фармацефтични консорциуми .

253

Шаши

преди 2 години

Кунчев е жив, но не излиза. Възстановил се е най-после. Мойта шивачка му е шила калъфка за опашката, с пайети и мъниста.

252

Анонимен

преди 2 години

До АНТИВАКСЪР:ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ/освен Бог/ТОЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОРГАНИЗМА,КАКТО И ЕНЕРГИЙНИТЕ ДАДЕНОСТИ НА ЧОВЕКА-ЗА ВСЕКИ ИНДИВИД СА РАЗЛИЧНИ!ВАКСИНИРАНЕТО Е ЖАЛЪК ОПИТ ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ВИРУСА,А ПОСЛЕДСТВИЯТА И ОТ ДВЕТЕ-ВИРУС И ВАКСИНА ЗНАЕ САМО БОГ!НЕ СПРЯХА ДА НИ ОБСЛУЖВАТ КАТО"ОПИТНИ МИШКИ"!АМИ ЛЕКАРСТВАТА И АНТИБИОТИЦИТЕ,НА КОИТО ПОСЛЕДСТВИЯТА ИДВАТ И СЛЕД ДЕСЕТИЛЕТИЯ И ТО ПАГУБНИ!ЗАТОВА И БОЛЕСТИТЕ НА ТЕЗИ ВРЕМЕНА СА МНОГО.ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО НЕИЗВЕСТНИ,НЕОТКРИВАЕМИ ДОРИ!МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА!!!

251

123

преди 2 години

От туитъра на д-р Мартин Кулдорф, професор по медицина в Харвард, противник на фашистките "мерки" - "Научна общност, която се занимава със (и толерира) злословие, тормоз, заглушаване и ад хоминем атаки, е научна общност, която унищожава себе си и своята репутация".

250

Анонимен

преди 2 години

ТРЯБВА СПЕШНО ДА ВАКСИНИРАМЕ ВСИЧКИ НЕВАКСИНИРАНИ! ИНАК ЗА НАС, ВАКСИНИРАНИТЕ НЯМА ДА ИМА МЯСТО В ИНТЕНЗИВНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ!!!

249

Така започват

преди 2 години

Режимите. С топли грижи за човека. Долу фашизма!

248

Шаши

преди 2 години

Догодина в Германия. Един хляб за 80 евро, моля. И две бустерчета за довечера- Прогноза на Дойче айсбайн.

247

Анонимен

преди 2 години

Отгледаха си удобна "опозиция" - ***, отричащи съществуването на коронавируса, вярват, че ги пръскали от самолети с нано-частици, с химикали, отричат абсолютно всичко от медицината. И ги дават за пример, сякаш всички скептици са като тях. А същевременно изкараха човека, който е изобретил иРНК технологиите анти-ваксър - него, вирусолога с 30 години стаж.

246

Борбата

преди 2 години

С фашагите ще продължи!

245

Долу

преди 2 години

Фашизма!

244

Кунчев

преди 2 години

При 70..80..90 процента ваксинирани в западните държави и заразените повече от миналата година, когато нямаше още така наречените "ваксини " отделен е въпросът, че за 5 месеца измислиха над 30 вида

243

виж ти, виж ти

преди 2 години

Каква е разликата между откачена теория на конспирацията и водеща новина в масмедиите? 6 месеца.

242

АНТИВАКСЪР

преди 2 години

В ДАНИЯ ШВЕЦИЯ НОРВЕГИЯ И ФИНЛАНДИЯ ЗАБРАНИХА "АСТРА ЗЕНЕКА " СЛЕД МНОЖЕСТВО СЛУЧАИ НА СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ МЛАДИ МЪЖЕ 20-30год.В САЩ СЛЕД ВТОРА И ТРЕТА ДОЗА ОТ "ПФАЙЗЕР" И МОДЕРНА ХОРАТА ПАДАТ И УМИРАТ НА МЯСТО ОТ ТРОМБ И АНЕВРИЗЪМ В МОЗЪКАВ САЙТА LEAKEDREALITY ИМА ВИДЕО НА ДИСЕКЦИЯ НА МОЗЪК НА ЧОВЕК УМРЯЛ ОТ ТРОМБ В МОЗЪКА СЛЕД ВАКСИНА

241

Анонимен

преди 2 години

Плоскоземщината налази и електронните микроскопи. Какво още ще доживея? Взеха да отричат вирусите, пръскали ги от самолети с каквото им хрумне. И да, аз съм против задължителната ваксинация, но се базирам на учени от световна величина, които са против. иРНК ваксините са твърде скапани и опасни за да бъдат панацея за нещо друго освен депопулация.

240

Анонимен

преди 2 години

НЕ СЕ"ТЪПЧЕТЕ"ПОВЕЧЕ С ТЕЗИ ВАКСИНИСМЯТАТЕ ЛИ,ЧЕ Е НОРМАЛНО?И ДО КОГА? ДОКАТО НИ НАПАДА ВИРУСА?НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОГА ЩЕ СПРЕ?А ДРУГИТЕ СМЪРТОНОСНИ ПРОБЛЕМИ С ЧОВЕКА ЗАЩО НЕ СЕ ДИСКУТИРАТ-РАДИАЦИИ,ХИМИКАЛИ,ПОСТОЯННО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ,ПРЕСТЪПНОСТ И НАСИЛИЕ НЕОБУЗДАНИ/у нас,камуфлажирани-на това разчитат/,НЕИЗВЕСТНИ И МНОГО ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,СТРЕС,БЕЗРАБОТИЦА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА т.н.ПАРАНОРМАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ,ВЕЧЕ В ЧУДОВИЩНИ РАЗМЕРИ-И ПОЛИТИЦИ УЧАСТВАТ В ТОВА!МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА И СЛЕДВАЙТЕ ПРАВИЛАТА МУ!

239

Микробиолог

преди 2 години

Вирусът съществува и има стотици снимки от електронен микроскоп в свободен достъп в мрежата, включително и в Уикипедия. Снимката от електронния микроскоп прилича на рентгенова снимка. Трябва много специална квалификация за да се разчете. Защо вярвате, че съществуват рентгенови снимки, които не можете да разчитате, но вярвате, че можете да разчитате снимки от електронен микроскоп и дори "виждате" че там "няма вирус"??? Интересно ми е просто, обосновете се, моля ви, напълно сериозно.

238

Анонимен

преди 2 години

Учените ще решат, науката ще се произнесе. Ако е необходимо, аз ще се ваксинирам всяка есен. Избирам живота и свободата, а не затварянето и интензивните отделени.Овчарите ще решат.Ако е необходимо ще ме стрижат всяка есен и ще ме доят ежедневно, докато дойде денят да ме заколят.Избирам живота и свободата в кошарата, а не несигурността на гората, в която живее големия страшен вълк. Овца съм и се гордея с този факт.