47

ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ

преди 2 години

СТАТУКВОТО Е ПАК ТУК В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- ТЕ СЛУШАТ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ИМ ГОВОРИ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- НИЩО ХУБАВО НЕ НИ ЧАКА, НО ГЕРБ СА ИЗЧАГЪРТАНИ, А ИНФЛАЦИЯТА И ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ДЪЛЖИМ НА ЧЕРВЕНИТЕ АРТИСТИ И КОМПАНИЯ- ГОЛЕМИ ТЕАТРИ СЕ ИГРАХА ОТ ГРОЗНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ АКТЬОРИ.

46

Анонимен

преди 2 години

С това хоро прекалихте!Пир по време на чума-ето тези не спазват законите,без маски никаква дистанция,умират хора...а ние показваме и демонстрираме власт!Да ви е честито...

45

Оптимист

преди 2 години

Часовникът тиктака за фигуранта. Въпрос на няколко месеца е да бъде пометен от народа. Братя българи, дорде е мъничка змията, елате да се съберем!

44

Анонимен

преди 2 години

Радеф=Лукашенко

43

Анонимен

преди 2 години

България е вече руска,благодарение на Рублев!Лесно раздава територии и много лесно се издаде че е руски агент!

42

Анонимен

преди 2 години

15% активност. Всичко останало е фалшифициране и надписване на %- ти. Не е спечелил и са нелегитимни с ПП. Тяхната корупция също е в големи размери.

41

Анонимен

преди 2 години

Винаги, когато комунисти са взимали властта сме се оцъкляли от мизерия. И сме подарявали суверинитета си на Русия.

40

Анонимен

преди 2 години

Краварите ще му духнат под опашката,макар че флиртува с Херо Мустафа за ПП и базите в България!Иначе го влече към Евразия!

39

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо бюджетът е издънен и теглим по половин милиард лева всеки понеделник, щом вече няма корупция. Тези пари не трябваше ли да излязат в баланса като нови приходи, или по-малко разходи? Или това е твърде сложен въпрос за 80% от народа ни? (които знаем какви са)

38

Анонимен

преди 2 години

Пак с омразата си към Боко ли ще изкара този зъл човек мандата!Или пак с нищоправене!Негативите срещу него ще стигнат до Импийчмант!

37

Анонимен

преди 2 години

Първите 100 дни отдавна минаха. Радевата хунта управлява вече 8 месеца. ПП са пак негови хора и няма да се различават. Те както и хунтата изпълняват неговите заповеди.

36

хаха

преди 2 години

До До докога ще чакаме ... Кого питаш, нас тук или Гешев? Нали е бойков човек, да се задвижи и да нахлува пак в президентството. Но пък му взеха преторианците, сега каскета трябва да ходи сам, но явно не иска.

35

Анонимен

преди 2 години

Радев гази закони и Конституция като булдазер. Хората на Радев знаят, че нищо няма да им направят и също газят законите.Пита се - защо е толкова уверен Радев, че никой няма да го накаже и никой няма да го пипне? Представяте ли си Борисов ако беше погазил Конституцията както прави Радев какво щеше да стане? *** ли е зд гърба на Радев та може спокойно да се из-ходи върху българските закони? Радев дори мина всички граници като обяви Крим за руски.

34

Толкова са прости

преди 2 години

Че им откраднаха авансово раздадените милиарди.

33

Анонимен

преди 2 години

До комуниста. Сега почва броенето на новите във властта. След първите 100дни ще разберем как са нещата. И , ако се бави времето , а ние сме в ЧАКАЛНАТА на еврото. Ще тръгнат ПРОТЕСТИТЕ както при Ж. Виденов, Костов , Орешарски.

32

емиграция

преди 2 години

До Анонимен 29. Оф,оф,......Ще ви видим и вас.И Борисов започна добре, а после изпусна нещата.

31

Shark

преди 2 години

До при тази ниска. Тази ниска избирателна активност си я направиха тези, които негласуваха. Това няма нищо общо с Радев. никой, никъде не е бил възпрепятстван да отиде и да гласува. Затова сега няма да размахвате ниската избирателна активност, защото вината да е такава си е ваша!!!! Да сте гласували!!!

30

КОМУНИСТ

преди 2 години

Сега са налице всички условия да бъде ликвидиран герб. Дано ПП оправдаят гласуваното им доверие. Смърт на корупцията, СВОБОДА за народа !!!

29

Анонимен

преди 2 години

За каква корупция говорим? Ако не беше хунтата сега Хемус щеше да се работи и работниците щяха да взимат заплати. Обаче парите за Хемус се изпариха не по времето на ГЕРБ, а по времето на Радевата хунта Хемус не се работи. Това какво му се вика? При ГЕРБ нямаше спряно пътно стоитер.лство за 12 години. Сега им се развайте. Плюс инфлацията. Просто така им съобщават нашите - имало инфлация сега Радев щял да я стопира. Същия Радев - първа дружка на най-известната мутра - Гергов. *** народ.

28

До докога ще чакаме

преди 2 години

Защо, например ако минеш на червено те наказват и глобяват, а да излъжеш за да станеш министър не е никакво на нарушение ? Що за държава сме,в която президента и назначените от него министри могат да не спазват конституцията ? Расате за хулигански прояви го вкараха в следствието, а Фигуранта който буквално се изака върху Конституцията на РБ - НИЩО ! Даже му се мазнят и възхищават !