22

Анонимен

преди 2 години

Машините си бяха нагласени. Не случайно бяха навъв. Как може да не са в тъмна стая?

21

Анонимен

преди 2 години

Пишман-европейскоторазвитие на Гербустан, направи страната ни обран бостан.

20

Анонимен

преди 2 години

Изборите, машините .... комунистите!

19

Анонимен

преди 2 години

Тези избори изпратиха коалицията Магнитски (коалицията Тримата шишковци) в историята.

18

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от личности, като Кьовеши. И от следваща стъпка - смяна на Гешев, дълбоки реформи в съдебната система и справедлив съд за ББ. В Румъния вкараха ли премиери и висши магистрати в зандана, вкараха. България, ако не предприеме същите мерки, все едно нищо не сме направили и никаква промяна за добро не ни очаква.

17

Анонимен

преди 2 години

Резултатите от изборите ще се броят вгробищата

16

До "Време е...

преди 2 години

До Анонимен Да, време е, но не за твоя или моя бизнес. Сега ще цъфнат компании "инвеститори", като тая с електоавтомобилите. Държавата в лицето на Ухиления ще им сипне от твоите и моите пари и данъци, ще се поснимат за радост на електората и до там! Като на Никито ВасилИв ЕРП-тата от 2004, които щяха да "инвестират". Е, инвестираха - орязаха и изнесоха медните проводници и ги смениха с алуминиеви. Аз на такива, дето са дошли от Хайната си "за мое добро", не вярвам.

15

Анонимен

преди 2 години

Манфред Вебер е силно притеснен, че вероятността да се разкрият сумите в личните му сметки, преведени от герберския мяймуняк вече са реални. Маймунякът е притеснен, че може да гледа небето през решетки. Не ми е ясно защо дебелото - отслабнало и мамчето му не са притеснени?

14

Анонимен

преди 2 години

А ако си мислите че Радев ще ви оправи - в голяма грешка сте! Той е човек от силовите органи, обучен да слуша и да изпълнява команди от тия над него. Както е и Бойко и Гешев и другите на ръководни постове. Едно време нашите не можаха да направят лустрация и сега предателите на Тодор Живков искат да ни друсат до живот. Деца на бандити и престъпници

13

Анонимен

преди 2 години

Почетни председатели са вече двама. Меймет Дуан и Будда.

12

Анонимен

преди 2 години

Отстраняването на мафията означава бързо премахване на Банкянския крадец и похотливец и камарилата му от политическата сцена и укротяване на ДПС (тях няма да му дадат да ги отстрани, поне засега).

11

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че всички привърженици на ГЕРБ бяха активирани и гласуваха + 70% от електората на ДПС.За Радев не гласуваха всички негови привърженици,защото решиха,че победата му е в кърпа вързана и затова не излязоха да гласуват.Иначе победата му щеше да бъде още по-размазваща.

10

Анонимен

преди 2 години

Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история ,Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичак сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .

9

Анонимен

преди 2 години

А колко е избирателната активност ? Комунистите пак подготвят някоя голяма измама. Такова усещане имам аз.. ГЕРБ бяха много пасивни, ДПС гласуваха като луди на парламентарните избори, а на президентските им наредиха да не гласуват за Герджика, въпреки че фейсбук пламна с новини за обратното. Червение тръгнаха пак да играят агресивно и мръсно. Напомня ми за началото на демокрацията. Стискайте си парите защото се готви нещо голямо

8

До8

преди 2 години

Колега,от 20 години работя в машиностроението на ЦПУ,настройчик.Имам 5 дена болнични за тези години.Нямам едно задължение към държавата.Хванах и от комунизма и целия преход и много добре знам политическата хронология на събитията.Така както ти сега ми обясняваш какво да очаквам,това правеха Царя,Орешарски,Станишев.Последните преди ГЕРБ оставиха България с МРЗ=110л бензин А95.Дано си прав,но не вярвам.Ще видиш ;)

7

Браво

преди 2 години

Пълен разгром за кандидата на ГЕРБ-ДПС !!!

6

пияница мистик

преди 2 години

Ами то си се знаеше резултата. Всичко беше предрешено :))) Но сега идва най-интересната част. Тези, които са натигербаджии и са комунисти и пенсионери и по принцип са най-бедните в България. Те са тези които обичат да пишат глупости от рода на: "народа няма какво да яде". Сега се радват, че лошия Борисов го няма, но само гледайте какво ще им се случи при резидента комунист Фигурант и неговото правителство в коалиция с БСП :)) Даже се радвам, че така стана, защото точно комунистите най ще страдат

5

Да ви е честит

преди 2 години

Големия Червен! Скоро ще се убедите каква е формата му. Тогава ще гледате с широооко отворени очи, по-широко и от кокорчовите.

4

Анонимен

преди 2 години

Време е за успокояване на обществото. Има проста формула - законност, смазване на корупцията, модернизация и електронизация на администрацията, свободна икономика без пречки от страна на държавата.

3

Анонимен

преди 2 години

Каква красота само, Гробарска тишина след оглушителния шамар... Време е да се смаже главата на змията, вече няма никакви оправдания. Българинът ясно заяви, че не желае плазмодии и *** на ДПС, в която и да е институция.