14

Картофа

преди 2 години

Хитлер би им завидял!!!Нали Австрия беше хвалена за това, че спазваше мерките? Резултат? Отново затваряне и при положение, че близо 70% а са ваксинирани.

13

Анонимен

преди 2 години

Австрия не е в НАТО и още една причина да ги мразят, Курц трябва да направи преврат, с демократични принципи ще ги занулят и без война

12

Анонимен

преди 2 години

Ей сега ония с конспирациите за 5G имат *** теориите да развиват. Не можаха ли да го кръстят А+++ или там някаква друга глупост. Това да си политик не е лесно. Трябва да можеш сам да си вържеш връзките на обувките, а знаем всички, че за техния интелект това е като да управляваш совалка с вързани очи докато решаваш тройни интеграли на ум.

11

Делфийският оракул

преди 2 години

Световното ционистко юдеомасонство наказва Австрия за това че там се е родил Хитлер, неосъзнавайки че така допринася за раждането на втори, който ще е доста по-ефективен.

10

Анонимен

преди 2 години

Ба си австрийците, направиха ги на мамуни

9

Селяндур с джип

преди 2 години

Пропуснахте да споменете глобата от 1500 еврака за тия, които откажат 3та доза. За отказалите въобще ваксина 3600, ако не- затвор. Вчера в Долна Австрия 6 от 7те починали от "вируса" са ваксинирани "младежи" на 80-90 годинки.

8

Анонимен

преди 2 години

бленувания " рай " Запад.нала Европа....

7

До мангъровците

преди 2 години

Как и защо сравнявате Африка с Европа. Гъстотата на населението е коренно различна и не случайно Европа има вълни след вълни. А до 1 ЕС улеснява бизнеса на корпоративно ниво. 99% от IT фирмите разчитат на компании извън България. Българските производители също разчитат на износ, защото покупателната способност е ниска и хората предпочитат евтин продукт, а не качествен. Има и други ползи, разбира се има си и негативите.

6

Вируслав

преди 2 години

Нагледен пример какво ни очаква при 84% ваксинирано население. Това е процента в Австрия за тези които подлежат на ваксинация. Не се връзвайте на процента който пишат медиите сега 65% - това е тоталния процент с пеленачетата и децата от детските градини. Ама и тях ги погнаха. Ако новините са добри пишат едните проценти, ако са лоши- другите! В Африка са 6% само от тези които подлежат на вакс, и вече "експерите" са в шок защо нямало ковид там, Ама няма да го прочетете в уважаваните медии.

5

Анонимен

преди 2 години

Австрисйките и австралийските фашаги са си плюли в устите пак, след Жабария се нарежат да 2ро и 3то място по жалки продажни държави.

4

До 1

преди 2 години

До х - Що бе ? С партийно решение пак можеш да пътуваш. Както навремето в соц-блока.

3

Анонимен

преди 2 години

Кога ще ни настигнат австрийците - ние имаме 5G а те още са на 3G

2

Анонимен

преди 2 години

Файда от протеста йок. Трябва твърД отпор.

1

х

преди 2 години

Някой да ми обясни ползата от ЕС. Вече не може да се пътува свободно, трябва да им изпълняваме заповедите. Обезмисли се напълно.