76

кирилче

преди 2 години

НАРОДЪТ БЪЛГАРСКИ не иска нато и ес!

75

Да да

преди 2 години

До Анонимен 69 И за задължителната ваксинация му кажи също.

74

Цитат

преди 2 години

И кое ще променят ?Дали ще посегнат на лекарската ммафия, или на застрахователите, или на строителната мафия или...само ще уволнят ключови длъжности и ще си назначат техни хора които да вкарат техни фирми , които да печелят обществените поръчки...този филм сме го гледали вече !! *** народ сме си !

73

Златка

преди 2 години

До АнонименКакво толкова странно има , че киро канадеца подкрепя Радев социалиста.ти сам го каза, киро от канада, ами в канада какъв е режима в момента?? Пулен абсолютен социализъм! Виж само канадците как ревът от социалиста/комунист Трюдо! Отворете си очите и вижте , че демокрацията всъщност е социал демокрация, т.е. Социална - социализъм клоняща към комунизъм. Каква е демокрацията в германия?франция?англия?дори и САЩ е в ръцете на СОЦИАЛдемократи! А вие си мислете, че живеете в свобода!

72

ББ

преди 2 години

Благодарности на Министър Рашков за налагането на Законите и Конституцията,за смелостта му да се опълчи на некоректното поведение на Турската държава,обслужваща откровенни крадци и мафиоти,България винаги и била почтен съсед и партньор...няма да позволим повече вреди нанасяни ни от "приятели"...нима Давид...Почтенност г-н Ердоган!лъжат ви и ви използват...ние не сме ваши врагове!

71

Анонимен

преди 2 години

Промяна от тия момчета не очаквам никаква. Очаквам поредния завой към Москва и като следствие поредната катастрофа.

70

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков...

69

ББ

преди 2 години

До Гадовехаха...боко копира виденовата зима...не чел бедният болен...500 години ни клаха като животни приятелите му,и сме тук...и не мразим,ще платим цената...боко заложи капаните с инфлацията с тока...,имаме толкова много калинки в толкова много налагащи рестрикции и обслужващи мафията,обслужващи чужди интереси...на минимаона...ама ние им плащаме...а гласуват за...аз ви давам...аз съм влстта крещеш доганя...аз преразпределям...е България ще ви съди...няма САЩ...няма ЕС...

68

Анонимен

преди 2 години

Кирил западния, харвардеца, канадеца, десния подкрепя Румен руския, левия, бесепара, социалиста, масона. Някой да ми обясни какво става в тази България.

67

честито

преди 2 години

кирето , строителя на най голямата политическа и финансова пирамида у нас . анжел пасти да яде с неговото градче на мечтите .

66

Петър Славов

преди 2 години

Търчета да купувате гумени ботуши с големи грайфери докато не са ги разграбили! Щото сега като текнат меда и маслото по улиците да не се пързаляте с маратонките

65

Интересно

преди 2 години

Кога НАТО и ЕС казаха че Крим е руски. Или Киро Лъжата лъже за натовската и европейска ориентация?

64

Анонимен

преди 2 години

Щом няма да премахнат зеления сертификат ще трябва да раздадат на всички дългосрочен по стандарт с/у които издават сертификатите с/у сертификатите преди обвързани с тях по видове назначения и приложения с обявени за целта използвания по предназначения и значения за сертифициране на материални по вид,род материя на съществуване как образувания единични и многомерни по характеристики изградени по начин-естествен,изкуствен с качества в срок предназначени с разпространение по услуги за стокооборот.

63

Анонимен

преди 2 години

Ти внимавай само накъде ще избие тази промяна! Ако пресечеш корупцията и оправиш икономиката, добре. Но ако ни натресеш гей бракове, *** идеология, ядрени бази по Черноморието и предадеш Македония, ще свършиш много зле.

62

Анонимен

преди 2 години

След изборите днес предстои ново управление нановия стар президент и Кирчо плюс Кокорчо.....Ние този филм сме го гледали през 1996г,сегапредстои младите да видят как управлява най-старата партия в Бг плюс новите, които щепродължат промяната!Остана да добавя:Боже пази България!

61

Анонимен

преди 2 години

Пак ще кажа....и Кирил Петков има деца, и то 3! Не са те виновни - ноооооо.....те ще изядат пешкира някой ден от мафиите!

60

Анонимен

преди 2 години

Да наистина защо Кирил Петков предлага за министри все милионери с частни фирми?! Много интересно?! Защо не предложи един професор от СУ, който едва свързва двата края с някаква заплата от 900 лв?! Ами ми слага милиардери, та и министерски пари да лапат?!

59

Ямболски цървул

преди 2 години

64...Няма да го премахнат.Даже очаквай задължително ваксиниране!

58

Честито

преди 2 години

Пожелавам ви да премахнете зеления сертификат.

57

Ямболски цървул

преди 2 години

Само умствено ограничените и троловете пропускат ПП ВЪЗРАЖДАНЕ!